harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. aplikasi pikeun meja pitulung
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 346
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

aplikasi pikeun meja pitulung

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


aplikasi pikeun meja pitulung
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen aplikasi pikeun meja pitulung


Dina taun-taun ayeuna, aplikasi Help Desk parantos populer pikeun ngarobih prinsip ngatur struktur dukungan téknis atanapi jasa, ngenalkeun mékanisme organisasi anu inovatif, ningkatkeun jasa sareng ngembangkeun bisnis sacara organik. Éféktivitas aplikasi parantos sababaraha kali dikonfirmasi dina prakna. Kontrol kana parameter Help Desk janten total, sadaya alat anu dipikabutuh muncul anu ngamungkinkeun anjeun ngalacak padamelan sareng pamundut ayeuna, sacara otomatis nyiapkeun peraturan sareng laporan, sareng ngatur sumber sareng biaya.

Sistem Perangkat Lunak USU (usu.kz) parantos lami ngurus masalah dukungan téknis kualitas luhur, anu ngamungkinkeun pikeun nyetél wates-wates Meja Pitulung, pikeun ngaleupaskeun aplikasi anu paling efektif anu gancang ngabuktikeun. hargana. Upami anjeun kakara kenal sareng aplikasina, kami nyarankeun anjeun meunteun antarmuka anu ramah sareng intuitif. Aya nanaon superfluous dieu. Pamekar sering gagal pikeun nyerang kasaimbangan antara kinerja sareng daya tarik visual proyek. Hiji harta overwhelms séjén. The Help Desk registers ngandung inpo wincik tentang operasi ayeuna jeung konsumén. Pamaké henteu ngagaduhan masalah pikeun ningkatkeun arsip aplikasi pikeun ningali pesenan anu parantos réngsé, ngarujuk kana dokumén arsip, laporan, sareng diajar tingkat interaksi sareng para nasabah. Alur kerja langsung ditampilkeun ku aplikasi sacara real-time. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngabales masalah, ngawas posisi dana bahan jeung sumber tanaga gawé, ngadalikeun timing pesenan, gancang ngahubungan konsumén pikeun netelakeun sababaraha rinci.

Ngaliwatan Help Desk, gampang pikeun tukeur inpormasi, file grafik, téks, laporan manajemén, ngalacak tabel staf ngalangkungan penjadwal aplikasi anu diwangun. Upami pesenan macet, maka pangguna henteu sesah pikeun nangtoskeun alesan telat. Teu kaasup pilihan ngagunakeun aplikasi pikeun ngamajukeun jasa Pitulung Meja, kalibet dina iklan surat SMS, komunikasi sareng konsumén. A modul misah geus dilaksanakeun pikeun tugas ieu. Seueur perusahaan ngajantenkeun kamampuan CRM salah sahiji syarat proyék automation luhur.

Ayeuna, program Help Desk dianggo dina seueur industri. Lingkungan operasi aplikasi henteu sacara éksklusif dugi ka IT-sphere. Parangkat lunak ogé tiasa dianggo ku organisasi pamaréntah anu fokus kana interaksi sareng populasi, perusahaan leutik, sareng pangusaha individu. Automation bakal jadi solusi pangalusna. Teu aya cara anu langkung saderhana, kualitas luhur, sareng langkung dipercaya pikeun nyegerkeun posisi manajemén sareng organisasi, ngenalkeun mékanisme inovatif, ngawas kinerja struktur sareng kontak éksternal. Aplikasi Help Desk ngawaskeun aspék operasional jasa sareng dukungan téknis, ngawas kamajuan sareng wates waktu aplikasi, sareng nyayogikeun dukungan dokumenter. Teu kedah nyéépkeun waktos tambahan pikeun operasi standar, kalebet nampi pamundut sareng nempatkeun pesenan, prosésna otomatis otomatis. Éta langkung gampang pikeun ngalacak kagiatan ayeuna sareng acara anu direncanakeun ngalangkungan planner dasar. Lamun nelepon tangtu merlukeun sumberdaya tambahan, asisten éléktronik reminds anjeun ngeunaan ieu. Platform Help Desk idéal pikeun sadaya pangguna tanpa aya larangan anu serius. Tingkat melek komputer praktis teu relevan.

Aplikasi ngarecah prosés produksi (langsung operasi dukungan teknis) kana sababaraha tahapan khusus pikeun nguatkeun kualitas kontrol sareng langsung ngaréspon kana masalah pangleutikna. Kasempetan ayeuna dibuka pikeun komunikasi langsung sareng klien, tukeur inpormasi, sareng ngirim SMS. Salian ti éta, pangguna tiasa gancang tukeur file grafis sareng téks, laporan analitis sareng kauangan.

Produktivitas spesialis Help Desk jelas ditampilkeun dina layar, anu ngamungkinkeun sacara organik nyaluyukeun tingkat beban kerja ayeuna sareng nyetél tugas staf salajengna. Kalayan bantosan aplikasi, kinerja unggal spesialis diawaskeun, anu ngabantosan karyawan full-time ningkatkeun kaahlian, nangtukeun prioritas, posisi masalah organisasi. Modul bewara dipasang sacara standar. Ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngajaga ramo anjeun dina pulsa kajadian. Upami diperyogikeun, anjeun kedah bingung ku masalah ngahijikeun platform sareng jasa sareng jasa canggih. Program éta mangrupikeun solusi anu optimal pikeun perusahaan IT anu béda-béda, jasa dukungan téknis atanapi jasa, lembaga pamaréntah, atanapi individu.

Henteu sadayana alat kalebet dina versi dasar. Sababaraha pilihan sadia pikeun fee a. Anjeun kudu taliti diajar daptar pakait. Mimitian milih produk anu pas sareng versi demo. Tés lengkep gratis. Dua ratus taun ka tukang, Adam Smith nyieun penemuan anu luar biasa: produksi industrial kudu direcah jadi operasi pangbasajanna jeung paling dasar. Anjeunna némbongkeun yén division tina tanaga gawé promotes tumuwuhna produktivitas salaku pagawe fokus kana hiji tugas jadi pengrajin leuwih terampil sarta ngalakukeun pakasaban maranéhanana hadé. Sapanjang abad ka-19 sareng ka-20, jalma-jalma ngatur, ngembangkeun, sareng ngatur perusahaan, dipandu ku prinsip pembagian tenaga kerja ku Adam Smith. Nanging, dina dunya modéren, cukup pikeun ningali perusahaan naon waé - ti kios jalanan dugi ka raksasa Transnasional sapertos Microsoft atanapi Coca-Cola. Bakal kapanggih yén kagiatan pausahaan diwangun ku sajumlah badag prosés bisnis repetitive, nu masing-masing mangrupakeun runtuyan lampah jeung kaputusan aimed dina achieving tujuan husus. Narima pesenan palanggan, pangiriman barang ka palanggan, pamayaran gaji ka karyawan - sadayana ieu mangrupikeun prosés bisnis anu peryogi aplikasi bantu.