harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi tina meja pitulung
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 244
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi tina meja pitulung

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi tina meja pitulung
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji akuntansi tina meja pitulung


Dina taun-taun ayeuna, Pitulung Desk akuntansi operasional geus diatur ku program otomatis husus, nu ngidinan pausahaan IT pikeun digawé leuwih substantively kalawan requests jeung banding, éféktif nyadiakeun bantuan, ngaronjatkeun tur ngamekarkeun layanan. Henteu unggal proyék disetél pikeun nganyahokeun sacara éksklusif sareng akuntansi, henteu kaganggu ku sababaraha masalah minor, bebas ngalih antara prosés Pitulung Meja, langsung mendakan solusi anu optimal, sareng henteu ngabeungbeuratan staf kalayan tugas anu teu perlu.

Téknologi Meja Pitulung Canggih tina sistem Perangkat Lunak USU (usu.kz) parantos diajar cekap pikeun ngartos industri, terang ngeunaan tren sareng standar panganyarna, sareng ngahasilkeun produk anu pantes anu leres-leres janten efektif sareng produktif dina praktékna. Henteu aya rahasia yén tujuan platform henteu dugi ka akuntansi operasional. Éta ogé tanggung jawab pikeun masalah komunikasi, ngawas posisi dana bahan, ngabentuk tabel staf struktur, sacara otomatis nyiapkeun laporan sareng peraturan naon waé. The Help Desk registers ngandung émbaran dasar dina requests sarta klien. Inpormasi akuntansi gampang ditampilkeun dina layar, tukeur inpormasi sareng pangguna sanés, sareng teraskeun laporan sareng dokumén. Teu kedah nganggo program pihak katilu. Upami tumut kana akun, aya masalah, karyawan henteu nyumponan wates waktu, teu aya bahan anu dipikabutuh pikeun ngalereskeun gangguan, maka pangguna bakal anu pangheulana terang ngeunaan éta. Cukup pikeun ngaktipkeun modul béwara anu diwangun sareng anjeun tiasa aman ngajaga leungeun anjeun dina pulsa manajemén. Alur kerja Help Desk dipintonkeun sacara real-time. Inpormasi akuntansi diropéa sacara dinamis. Hasilna, pangguna tiasa ngaréspon kana pamundut kalayan kecepatan kilat, ngadamel panyesuaian, ngulik laporan analitik panganyarna sareng nyandak kaputusan manajemén. Masalah komunikasi palanggan ogé suksés ditutup nganggo konfigurasi Help Desk. Leuwih gampang pikeun nukeur data akuntansi ngaliwatan modul olahtalatah SMS, ngalaporkeun hasil gawé panganyarna, ngalaporkeun, masihan assignments, Ngaiklan jasa organisasi. Kana waktosna, konfigurasi Help Desk parantos janten teu tiasa diganti. Éta aktip dianggo ku perusahaan IT ngarah pikeun nyegerkeun pangropéa rékaman operasional, ngaleungitkeun kamungkinan pangleutikna tina kasalahan sareng akurasi, sareng ngenalkeun alat manajemén sareng organisasi anu inovatif. Automasi sigana mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun parameter tina struktur anu dianggo, ngaleungitkeun staf tina beban kerja sapopoé, sareng henteu miceunan waktos tambahan dina prosés biasa. Proyék ngembang sacara dinamis. Dibayar tambihan sayogi. Daptar anu cocog dipasang dina situs wéb.

Platform Help Desk ngawaskeun posisi jasa sareng dukungan téknis, tanggung jawab pikeun pesen sareng pamundut anu asup, wates waktu, sareng nutup komunikasi sareng klien. Ngajaga rékaman operasional janten langkung gampang nalika diréktori sareng katalog anu diperyogikeun parantos aya. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajaga arsip digital. Ngadaptar waktos banding anyar ieu nyata ngurangan. Prosés aplikasi pinuh otomatis. Anjeun tiasa ngandelkeun perencana anu diwangun pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng staf, patepang wates waktu, sareng rencana struktur.

Konfigurasi Meja Pitulung geus dilaksanakeun kalawan tekenan kana kanyamanan pamakéan sapopoé. Dina waktos anu sami, program éta henteu nyayogikeun syarat khusus dina hal tingkat literasi komputer, kaahlian, atanapi pangalaman.

Upami sumber daya tambahan diperyogikeun pikeun tugas-tugas anu tangtu, maka inpormasi akuntansi ieu langsung ditampilkeun dina layar. Pamaké bakal anu pangheulana terang ngeunaan éta.

Karya jasa ngawengku sababaraha tahapan, nu masing-masing dikawasa ku kecerdasan jieunan. Disadiakeun kasempetan pikeun tetep di kabaran ku basa klien ngaliwatan SMS-mail massal. Ngaliwatan platform Help Desk, langkung gampang pikeun tukeur inpormasi ngeunaan pamundut anu ditampi, saling ngirim dokumén, grafik, laporan, sareng inpormasi anu sanés. Data akuntansi métrik kinerja struktur ditampilkeun sacara visual, anu ngabantosan gancang ngadeteksi masalah pangleutikna sareng ngadamel panyesuaian pinpoint. Ngabéjaan pamaké ngeunaan acara ayeuna organisasi ditugaskeun ka modul digital pakait.

Tong malire kamampuan pikeun ngahijikeun sareng jasa sareng jasa canggih. Daptar ieu diterbitkeun dina website. Seueur perusahaan IT, pangusaha individu, pusat jasa, sareng organisasi pamaréntahan anu ngalayanan populasi parantos nampi program éta. Henteu sakabéh elemen kapanggih hiji tempat dina konfigurasi dasar. Sababaraha pilihan dibere nyalira. Kami ngarékoméndasikeun anjeun familiarize diri jeung ciri fungsional. Mimitian ku tés pikeun terang produk anu langkung saé, ngaidentipikasi kaunggulan, sareng taliti timbangan pro sareng kontra. Kiwari, loba organisasi anu Nyanghareupan hiji masalah urgent, nu diwangun ku kabutuhan pikeun ngurangan biaya babarengan jeung perbaikan konstan tina kualitas barang sarta jasa ditawarkeun. Dina kaayaan ékonomi ayeuna sareng intensifikasi persaingan diantara perusahaan, kabutuhan ngirangan biaya atanapi biaya produksi ngan ukur janten tugas anu langkung hese. Dina basa sejen, relevansi optimasi prosés perenahna di kabutuhan pikeun ngaronjatkeun efisiensi usaha jeung organisasi, nyokot kana akun involvement low boga usaha dina watesan optimizing prosés bisnis. Pitulung Desk akuntansi datang ka nyalametkeun teh.