Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 830
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

aplikacioni për tryezën e ndihmës

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
aplikacioni për tryezën e ndihmës
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porosit një aplikacion për tavolinën e ndihmës


Vitet e fundit, aplikacioni Help Desk është bërë mjaft i popullarizuar për të rishikuar parimet e menaxhimit të strukturës së mbështetjes teknike ose të shërbimit, për të futur mekanizma organizativë novatorë, për të përmirësuar shërbimin dhe për të zhvilluar biznesin në mënyrë organike. Efektiviteti i aplikacionit është konfirmuar vazhdimisht në praktikë. Kontrolli mbi parametrat e Help Desk bëhet total, shfaqen të gjitha mjetet e nevojshme që ju lejojnë të gjurmoni punën dhe kërkesat aktuale, të përgatitni automatikisht rregulloret dhe raportet dhe të rregulloni burimet dhe kostot.

Sistemi USU Software (usu.kz) ka kohë që merret me çështjet e mbështetjes teknike me cilësi të lartë, gjë që bën të mundur vendosjen e saktë të kufijve të Help Desk, për të nxjerrë aplikacionin më efektiv që vërteton shpejt ja vlen. Nëse sapo po njiheni me aplikacionin, ju rekomandojmë të vlerësoni ndërfaqen miqësore dhe intuitive. Këtu nuk ka asgjë të tepërt. Zhvilluesit shpesh nuk arrijnë të arrijnë një ekuilibër midis performancës dhe tërheqjes vizuale të një projekti. Njëra pronë pushton tjetrën. Regjistrat e Help Desk përmbajnë informacion të detajuar mbi operacionet aktuale dhe klientët. Përdoruesit nuk e kanë problem të ngrenë arkivat e aplikacionit për të parë porositë e përfunduara, për t'iu referuar dokumenteve arkivore, raporteve dhe për të studiuar nivelin e ndërveprimit me klientët. Rrjedhat e punës shfaqen drejtpërdrejt nga aplikacioni në kohë reale. Kjo e bën më të lehtë përgjigjen ndaj problemeve, monitorimin e pozicionit të fondit material dhe burimeve të punës, kontrollin e kohës së porosisë, kontaktin e shpejtë me klientët për të sqaruar disa detaje.

Me anë të Help Desk është e lehtë të shkëmbeni informacion, skedarë grafikë, tekst, raporte menaxhimi, të mbani gjurmët e tabelës së personelit përmes programuesit të integruar të aplikacioneve. Nëse porosia është e bllokuar, atëherë përdoruesit nuk e kanë të vështirë të përcaktojnë arsyet e vonesës. Nuk përjashtohet mundësia e përdorimit të aplikacionit për të promovuar shërbimet e Help Desk, për t'u angazhuar në reklamat e postimeve SMS, për të komunikuar me klientët. Një modul i veçantë është zbatuar për këto detyra. Shumë kompani i bëjnë aftësitë CRM një nga kërkesat kryesore të projekteve të automatizimit.

Për momentin, programet Help Desk përdoren në shumë industri. Mjedisi i funksionimit të aplikacionit nuk është i kufizuar ekskluzivisht në sferën e IT. Softueri mund të përdoret gjithashtu nga organizatat qeveritare të fokusuara në ndërveprimin me popullsinë, firmat e vogla dhe sipërmarrësit individualë. Automatizimi do të ishte zgjidhja më e mirë. Nuk ka asnjë mënyrë më të thjeshtë, më cilësore dhe më të besueshme për të përmirësuar pozicionet e menaxhimit dhe organizimit, për të futur mekanizma novatorë, për të monitoruar performancën e strukturës dhe kontaktet e jashtme. Aplikacioni Help Desk monitoron aspektet operacionale të shërbimit dhe mbështetjes teknike, monitoron progresin dhe afatet e aplikimeve dhe ofron mbështetje dokumentare. Nuk ka nevojë të shpenzoni kohë shtesë për operacionet standarde, duke përfshirë pranimin e kërkesave dhe vendosjen e një porosie, proceset janë plotësisht të automatizuara. Është shumë më e lehtë të mbash gjurmët e aktiviteteve aktuale dhe ngjarjeve të planifikuara përmes planifikuesit bazë. Nëse një telefonatë e caktuar kërkon burime shtesë, asistenti elektronik ju kujton këtë. Platforma Help Desk është ideale për të gjithë përdoruesit pa ndonjë kufizim serioz. Niveli i njohurive kompjuterike është praktikisht i parëndësishëm.

Aplikacioni zbërthen proceset e prodhimit (operacionet direkte të mbështetjes teknike) në një numër të caktuar fazash për të forcuar cilësinë e kontrollit dhe për t'iu përgjigjur menjëherë problemeve më të vogla. Tani është e hapur mundësia për të komunikuar drejtpërdrejt me klientët, për të shkëmbyer informacione dhe për të dërguar SMS. Përveç kësaj, përdoruesit mund të shkëmbejnë shpejt skedarë grafikë dhe tekst, raporte analitike dhe financiare.

Produktiviteti i specialistëve të Help Desk shfaqet qartë në ekrane, gjë që lejon rregullimin organik të nivelit të ngarkesës aktuale të punës dhe vendosjen e detyrave pasuese të stafit. Me ndihmën e aplikacionit monitorohet performanca e çdo specialisti, gjë që ndihmon punonjësit me kohë të plotë të përmirësojnë aftësitë, të përcaktojnë prioritetet, pozicionet problematike të organizatës. Moduli i njoftimit është i instaluar si parazgjedhje. Kjo është mënyra më e lehtë për të mbajtur gishtin në pulsin e ngjarjeve. Nëse është e nevojshme, duhet të jeni në mëdyshje nga çështjet e integrimit të platformës me shërbime dhe shërbime të avancuara. Programi është zgjidhja optimale për kompani krejtësisht të ndryshme të IT-së, shërbime mbështetëse teknike ose shërbimi, agjenci qeveritare ose individë.

Jo të gjitha mjetet janë të përfshira në versionin bazë. Disa opsione janë në dispozicion për një tarifë. Ju duhet të studioni me kujdes listën përkatëse. Filloni të zgjidhni produktin e duhur me një version demo. Testi është plotësisht pa pagesë. Dyqind vjet më parë, Adam Smith bëri një zbulim të jashtëzakonshëm: prodhimi industrial duhet të ndahet në operacionet më të thjeshta dhe më themelore. Ai tregoi se ndarja e punës nxit rritjen e produktivitetit pasi punëtorët e përqendruar në një detyrë bëhen zejtarë më të aftë dhe i bëjnë më mirë punët e tyre. Gjatë gjithë shekujve 19 dhe 20, njerëzit organizuan, zhvilluan dhe menaxhuan kompani, të udhëhequr nga parimi i ndarjes së punës nga Adam Smith. Sidoqoftë, në botën moderne, mjafton t'i hedhim një vështrim nga afër çdo kompanie - nga një tezgë në rrugë te një gjigant transnacional si Microsoft ose Coca-Cola. Do të zbulohet se aktivitetet e kompanive përbëhen nga një numër i madh i proceseve të përsëritura të biznesit, secila prej të cilave është një sekuencë veprimesh dhe vendimesh që synojnë arritjen e një qëllimi specifik. Pranimi i një porosie nga klientët, dorëzimi i mallrave te një klient, pagesa e pagave për punonjësit - të gjitha këto janë procese biznesi për të cilat një aplikacion ndihmës është jashtëzakonisht i nevojshëm.