Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 268
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i tavolinës së ndihmës

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
kontabiliteti i tavolinës së ndihmës
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

monedhë:
JavaScript është fikur
Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union


Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon exists

Porosit një kontabilitet të tavolinës së ndihmës


Vitet e fundit, kontabiliteti operacional i Help Desk është rregulluar me anë të një programi të automatizuar të posaçëm, i cili u lejon kompanive të IT-së të punojnë në mënyrë më thelbësore me kërkesat dhe apelimet, të ofrojnë në mënyrë efektive ndihmë, të përmirësojnë dhe zhvillojnë shërbimin. Jo çdo projekt është krijuar që të merret ekskluzivisht me kontabilitetin, të mos shpërqendrohet nga disa çështje të vogla, të kalojë lirshëm ndërmjet proceseve të Help Desk, të gjejë menjëherë zgjidhjen optimale dhe të mos mbingarkojë stafin me detyra të panevojshme.

Teknologjitë e avancuara të Help Desk nga sistemi USU Software (usu.kz) kanë studiuar mjaft mirë për të kuptuar industrinë, për të njohur tendencat dhe standardet më të fundit dhe për të prodhuar produkte të denja që vërtet rezultojnë të jenë efektive dhe produktive në praktikë. Nuk është sekret që qëllimi i platformës nuk është i kufizuar në kontabilitetin operacional. Ai është gjithashtu përgjegjës për çështjet e komunikimit, monitoron pozicionet e fondit material, formon tabelën e personelit të strukturës, përgatit automatikisht raportet dhe çdo rregullore. Regjistrat e Help Desk përmbajnë informacion bazë për kërkesat dhe klientët. Informacioni i kontabilitetit është i lehtë për t'u shfaqur në ekrane, për të shkëmbyer informacione me përdorues të tjerë dhe për të përcjellë raportet dhe dokumentet. Nuk ka nevojë të përdorni programe të palëve të treta. Nëse merret parasysh, ka ndonjë problem, punonjësit nuk respektojnë afatet, nuk ka materiale të nevojshme për të rregulluar mosfunksionimin, atëherë përdoruesit do të jenë të parët që do të dinë për të. Mjafton të aktivizoni modulin e integruar të njoftimit dhe mund t'i mbani duart me siguri në pulsin e menaxhimit. Rrjedhat e punës së Help Desk shfaqen në kohë reale. Informacioni i kontabilitetit përditësohet në mënyrë dinamike. Si rezultat, përdoruesit mund të reagojnë ndaj kërkesave me shpejtësi rrufeje, të bëjnë rregullime, të studiojnë raportet më të fundit analitike dhe të marrin vendime menaxhimi. Problemet e komunikimit me klientët mbyllen gjithashtu me sukses duke përdorur konfigurimin e Help Desk. Është shumë më e lehtë të shkëmbesh të dhënat e kontabilitetit përmes modulit të mesazheve SMS, të raportosh rezultatet më të fundit të punës, të raportosh, të japësh detyra, të reklamosh shërbimet e organizatës. Me kalimin e kohës, konfigurimet e Help Desk janë bërë thjesht të pazëvendësueshme. Ato përdoren në mënyrë aktive nga kompanitë kryesore të IT-së për të përmirësuar mirëmbajtjen e të dhënave operacionale, për të eliminuar probabilitetin më të vogël të gabimeve dhe pasaktësive dhe për të prezantuar mjete inovative të menaxhimit dhe organizimit. Automatizimi duket se është zgjidhja më e mirë për të optimizuar parametrat e punës së strukturave, për të lehtësuar stafin nga ngarkesa e përditshme dhe për të mos humbur kohë shtesë në procese të zakonshme. Projekti po zhvillohet në mënyrë dinamike. Ofrohen shtesa me pagesë. Lista përkatëse është postuar në faqen e internetit.

Platforma Help Desk monitoron pozicionet e shërbimit dhe mbështetjes teknike, është përgjegjëse për mesazhet dhe kërkesat hyrëse, afatet dhe mbyll komunikimin me klientët. Ruajtja e të dhënave operacionale bëhet shumë më e lehtë kur drejtoritë dhe katalogët e nevojshëm janë në dispozicion. Është e mundur të mirëmbahen arkivat dixhitale. Koha e re e regjistrimit të apelimit u reduktua ndjeshëm. Procesi i aplikimit është plotësisht i automatizuar. Ju mund të mbështeteni në planifikuesin e integruar për gjithçka që lidhet me personelin, përmbushjen e afateve dhe planet e strukturës.

Konfigurimi i Help Desk është zbatuar me një theks në komoditetin e përdorimit të përditshëm. Në të njëjtën kohë, programi nuk parashtron kërkesa të veçanta për sa i përket nivelit të njohurive kompjuterike, aftësive ose përvojës.

Nëse kërkohen urgjentisht burime shtesë për detyra të caktuara, atëherë ky informacion i kontabilitetit shfaqet menjëherë në ekranet. Përdoruesit do të jenë të parët që do të dinë për të.

Puna e shërbimit përfshin disa faza, secila prej të cilave kontrollohet nga inteligjenca artificiale. Ofroi mundësinë për të mbajtur kontakte me bazën e klientëve përmes dërgimit masiv SMS. Nëpërmjet platformës Help Desk, është më e lehtë se kurrë të shkëmbeni informacion mbi kërkesat e marra, t'i dërgoni njëri-tjetrit dokumente, grafikë, raporte dhe një grup tjetër informacioni. Të dhënat e kontabilitetit të matjeve të performancës së strukturave shfaqen vizualisht, gjë që ndihmon në zbulimin e shpejtë të problemeve më të vogla dhe për të bërë rregullime të sakta. Njoftimi i përdoruesve për ngjarjet aktuale të organizatës i caktohet modulit dixhital përkatës.

Mos e injoroni aftësinë për t'u integruar me shërbime dhe shërbime të avancuara. Lista është publikuar në faqen e internetit. Kompani të shumta IT, sipërmarrës individualë, qendra shërbimi dhe organizata qeveritare që i shërbejnë popullatës kanë marrë programin. Jo të gjithë elementët gjetën një vend në konfigurimin bazë. Disa opsione janë paraqitur veçmas. Ne ju rekomandojmë të njiheni me karakteristikat funksionale. Filloni me një test për të njohur më mirë produktin, për të identifikuar pikat e forta dhe për të peshuar me kujdes të mirat dhe të këqijat. Sot, shumë organizata përballen me një problem urgjent, i cili konsiston në nevojën për të ulur kostot së bashku me përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së mallrave dhe shërbimeve të ofruara. Në situatën aktuale ekonomike dhe intensifikimin e konkurrencës midis ndërmarrjeve, nevoja për të ulur kostot ose koston e prodhimit është bërë vetëm një detyrë më e vështirë. Me fjalë të tjera, rëndësia e optimizimit të procesit qëndron në nevojën për të përmirësuar efikasitetin e ndërmarrjeve dhe organizatave, duke marrë parasysh përfshirjen e ulët të pronarëve të bizneseve në drejtim të optimizimit të proceseve të biznesit. Kontabiliteti i Help Desk vjen në shpëtim.