Рејтинг: 4.9. Број на организации: 399
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство на работата на стоматолог

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
сметководство на работата на стоматолог

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство за работата на стоматолог

  • order

Стоматолозите и стоматолошките организации отсекогаш биле многу барани. На крајот на краиштата, секој бара да има своја насмевка за да биде убава. Сметководството на стоматологот бара познавање на постапките, списокот на документи и извештаи што стоматологот треба да ги чува и многу други. Во режим на постојано брзање и раст на износот на давачки, постои итна потреба да се воведе автоматизација во сметководството на работата на стоматолог со спроведување на специјализирана програма за сметководство за работа на стоматолози. За среќа, сферата на медицинска помош секогаш одеше во чекор со времето, користејќи ги најновите придобивки од човечките идеи во својата област. Денес, постојано менуваниот пазар на информатички технологии им нуди на сите голем спектар на програми за автоматизација на сметководствено работење на стоматолог за да се донесе оптимизација во сметководството и управувањето со вработените во различни организации. Таквите програми на сметководствена работа на стоматолог ви овозможуваат да го заборавите овој кошмар на создавање документи и потрагата по пациент на стоматолог, дневниот запис за должностите на стоматолог и дневникот за задачите на стоматолог.

Сега евиденцијата за процедурите и работното време на стоматологот може да се чува во една апликација. Брзо сфаќате дека е многу поудобно и побрзо. Некои луѓе претпочитаат да преземаат сметководствен систем на сметководствено работење на лекар од Интернет за да заштедат на трошоците. Овој метод е фундаментално неточен, бидејќи никој не може да ја гарантира безбедноста на податоците внесени во таква сметководствена апликација за управување со стоматолошка работа. Техничари и програмери едногласно препорачуваат да се спроведува само софтвер за сметководство за работа од доверливи специјалисти. Главниот знак за квалитетот на системот е придружна поддршка на програмата за сметководство за работата на стоматолог. До денес, една од најдобрите сметководствени програми за управување со работата на стоматолог е резултат на работата на програмерите на апликацијата USU-Soft. Успешно се спроведува веќе неколку години во различни организации на Република Казахстан, како и во странство. Карактеристична особеност на софтверот за управување со стоматолошка работа е едноставноста на менито на програмата за сметководство за работа на стоматолог, како и неговата сигурност. Техничката поддршка се спроведува на високо професионално ниво. Ако луѓето не бараат специфична клиника, туку услуга (на пр., „Излечи го расипувањето на забите“, „набави полнење“, „поправи ги забите“), постои сериозна конкуренција за видливост. Мора да инвестирате многу во контекстуално рекламирање и / или промоција на оптимизација за вашата веб-страница. Контекстуалното рекламирање (обично првите две или три врски на првата страница од резултатите), може да доведе не само до веб-страницата на главната компанија, туку и на целните страници - страници со една страница, презентирајќи одредена услуга. Клиентите исто така можат да ви се јават од врските или да остават барање на нив.

Но, дури и ова станува недоволно. „Најдобрите места“ на првата страница од резултатите од пребарувањето сега се „во рацете“ на специјализирани агрегатори кои собираат информации за сите организации каде што луѓето можат да ја добијат услугата што ја бараат. Најголемите „големи играчи“ во областа на медицината во Русија се услугите НаПоправку, ПроДоктори и СберЗдоровје (поранешен ДокДок). За да им олесните на потенцијалните клиенти да ве најдат на овие страници, обично треба да го испратите распоредот таму. Интеракцијата со агрегаторите е дефинитивно тренд во следните неколку години и не може да се игнорира. Ако модулот за маркетинг е поврзан, можете да ги снимите сите повици што доаѓаат во клиниката, да оставите коментари за секој разговор и да ги користите овие коментари за обука на вработените и подобрување на нивната работа. Со програмата за сметководствена работа на стоматолог, можете брзо да идентификувате кој ви се јавува. Кога администраторот прима повик, тој или таа треба да кликнат на копчето „Дојдовни повици“ во менито лево. Himе се отвори скокачки прозорец пред него или неа со информации за пациентот. Членот на персоналот на клиниката е во можност да го изненади повикувачот обраќајќи му се по име. Покрај тоа, администраторот го гледа каналот за рекламирање (доколку е дефиниран) од кој се јавува пациентот и, ако клиниката има посебни скрипти за комуникација со повикувачи од различни канали, користете го точно вистинскиот.

Денешните стоматолошки администратори сè повеќе треба да се справуваат не само со повици, туку и со пораки од потенцијални клиенти на социјалните мрежи, апликации од агрегатори и веб-страници. Може да водите статистика за сите овие типови комуникација во апликацијата USU-Soft. Покрај тоа, можете да снимате разговори со луѓе кои едноставно доаѓаат во вашата клиника за да поставуваат прашања лично. Сите овие работи ги нарекуваме заедно под терминот „комуникација“.

Дизајнот на сметководствената апликација е нешто со што сме горди. Инвестиравме многу време и енергија за да создадеме нешто комплексно и едноставно во исто време. Комплекс во смисла дека програмата за сметководствена работа на стоматолог ги користи современите технологии и извршува разни задачи, од кои гледате само совршени резултати и точност на податоците. Едноставно во смисла дека корисниците немаат никакви потешкотии во користењето на апликацијата, како и дека не ја гледаат комплексноста на внатрешните процеси и дури не мислат дека е толку сложена. Сè што гледаат на површината е совршена работа и одлични резултати. Користете примена на контрола на сите процедури на вашата медицинска установа и надминете ги сите ваши конкуренти.