harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi ngeunaan pamundut pangguna
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 779
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ngeunaan pamundut pangguna

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



akuntansi ngeunaan pamundut pangguna
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Akuntansi tina pamundut pangguna mangrupikeun indikator kagiatan pelanggan anu ngamungkinkeun nganalisis efektivitas departemén penjualan. Otomatisasi ngabantosan dina akuntansi pamundut pangguna. Seueur urang anu biasa ngagunakeun email atanapi Excel sareng rakana salaku sistem akuntansi. Mémang, tabulasi data anu tiasa leres disaring sareng diurutkeun mangrupikeun alat masalah masalah akuntansi dasar anu merenah. Nanging, upami ngeunaan ngadukung, ngalebetkeun, sareng nanganan pamundut, email sareng Excel sanés alat anu paling merenah. Barina ogé, contona, aranjeunna henteu ngijinan ngirim bewara, kalebet ngalangkungan SMS. Permintaan akuntansi ti program pangguna, béda sareng alat tabél paling saderhana, ngamungkinkeun ngalaksanakeun pilihan anu béda. Henteu ngan ukur nyimpen catetan ngeunaan pamundut pangguna tapi ogé ngajaga prosés nyiapkeun tawaran komérsial, nyatet kanyataan transaksi, nyayogikeun dukungan inpormasi ka klien, sareng ngabantosan kagiatan pasca jasa. Program aplikasi pangguna akuntansi ti perusahaan sistem USU Software mangrupikeun produk saderhana sareng tiasa dipikaharti pikeun pangguna. Dina pamekaran, anjeun tiasa sacara gampil ngadaptarkeun aplikasi tanpa kedah nyéépkeun waktos pikeun aplikasi éta, sabab pamundut didaptarkeun sacara otomatis. Éta tiasa dikirim pikeun pendaptaran sacara otomatis ngalangkungan e-mail, utusan instan, toko online, tunduk kana integrasi sareng Internét. Ngeunaan ngeusian dokumén, éta tiasa dilaksanakeun dina modeu otomatis, contona, eusian detilna sacara otomatis. Dina program Perangkat Lunak USU, anjeun bakal mendakan log paménta ti pangguna, sababaraha saringan sayogi di dinya janten iraha waé, anjeun tiasa mendakan data anu anjeun peryogikeun, nalika, contona, pangguna ngantosan réspon na pamundut. Palanggan anjeun bakal senang ku jasa éta. Logna ngandung kartu pamundut, anu ngandung inpormasi ngeunaan pangguna sareng pamundut. Kartu panjaluk ogé katingali saderhana sareng langsung. Kontrol akuntansi penting pisan pikeun manajemén tikét. Otomatisasi USU-Soft ogé siap ngabantosan anjeun, éta ngabantosan anjeun pikeun teu ketinggalan tenggat waktos, dina waktos anu tepat éta ngabéjaan ngeunaan parantosan tugas supados henteu kasep. Ku cara ieu Anjeun tiasa ngajaga gambar positip anjeun sareng klien anjeun bakal ditambihan. Program Perangkat Lunak USU tiasa ngajantenkeun padamel karyawan saderhana sareng merenah, aplikasina teras-terasan ditingkatkeun, ngahijikeun téknologi pang anyarna, sareng dikembangkeun sacara individual pikeun masing-masing perusahaan. Ngaliwatan platform, anjeun tiasa ngolah dokumen internal sareng éksternal ti klien, ieu dipermudah ku integrasi sareng situs. Aliran data gancang, sareng padamelan sacara signifikan gancang, statistik anu disimpen, anu tiasa merenah pikeun ngawaskeun épéktipitas pagawé sareng organisasi sacara gembleng. USU-Soft ngagaduhan kaunggulan anu jelas kusabab program éta, dimungkinkeun pikeun ngalakukeun akuntansi pinuh ku kauangan, komérsial, tanaga, operasi manajemén, ogé ngalaksanakeun analisis anu jero ngalangkungan laporan inpormasi. Ngaliwatan sumberdaya éta, anjeun tiasa dianggo ku sababaraha rupa pakakas, program, pangirim pesen, sareng pangetahuan sanésna. Unggal palanggan penting pikeun kami, anjeun tiasa nguji program anu dipilampah ku cara ngaunduh versi uji coba ngeunaan Parangkat Lunak USU. Sagala tahapan damel kalayan dokumén saderhana, efektif, sareng kualitas luhur. Atur organisasi anjeun kalayan épéktip nganggo platform pinter tina USU Software.

Sistem akuntansi Perangkat Lunak USU ngajantenkeun prosés akuntansi pikeun pamundut pangguna saderhana sareng éfisién. Kalayan bantosan USU-Soft, anjeun tiasa leres ngalayanan klien sareng nyayogikeun aranjeunna ku dukungan inpormasi. Ngagunakeun Perangkat Lunak USU, anjeun épéktip tiasa ngatur tahapan transaksi sareng nyayogikeun dukungan pangguna.

Sadaya rencana akuntansi, léngkah akuntansi pikeun tiap urutan tiasa dilebetkeun kana sistem akuntansi. Program akuntansi gampang dianggo sareng digabungkeun sareng téknologi pang anyarna. Program gampang sareng gancang ngalebetkeun data awal ngeunaan konsumén anjeun atanapi pamundut, ngeunaan organisasi, ieu tiasa dilakukeun ku ngimpor data atanapi ku cara nuliskeun data sacara manual. Pikeun unggal pangguna, anjeun tiasa ngalebetkeun jumlah padamelan anu direncanakeun, dina tungtungna, ngadaptar tindakan akuntansi anu dilakukeun.

Program tiasa dianggo sareng sadaya grup produk sareng jasa. Hatur nuhun kana sistem akuntansi, anjeun tiasa nyimpen inpormasi saham umum sareng lengkep. Produk otomatis tiasa ngonpigurasi sahingga kontrak, bentuk, sareng dokumén sanésna otomatis dieusian.

Kontrol panghasilan sareng pengeluaran perusahaan sayogi. Parangkat lunak nunjukkeun statistik pamundut sareng pamundut anu réngsé, iraha waé anjeun tiasa ngalacak sajarah interaksi sareng unggal pangguna masing-masing. Ngawaskeun kerjasama sareng pemasok sayogi. Dina parangkat lunak, anjeun tiasa ngajaga akuntansi sareng kontrol kauangan anu lengkep. Platform ngahijikeun sareng telepon. Hatur nuhun kana parangkat lunakna, anjeun tiasa ngatur cabang sareng babagian struktural. Ngagunakeun parangkat lunak éta, anjeun tiasa nyetél penilaian ngeunaan kualitas jasa anu disayogikeun. Program tiasa ngonpigurasi pikeun ngahijikeun sareng terminal pamayaran. Unggal pangguna resep desain anu saé sareng fungsi saderhana tina parangkat lunak. Integrasi sareng bot telegram tiasa dilakukeun. USU-Soft teras-terasan mekar nuju integrasi sareng téknologi pang anyarna. USU-Soft mangrupikeun alat modéren kalayan rupa-rupa fungsi perangkat lunak. Dina pasar aplikasi ayeuna, aya seueur program pikeun pamundut pangguna, ngitung jumlah diskon sareng freebies, tapi kaseueuranana anu stunted di daérah poko anu lega teuing sareng henteu tumut kana akun konkrit organisasi khusus. Sababaraha diantarana sono kana fungsionalitas anu diperyogikeun, sababaraha ngagaduhan fungsi 'tambahan' anu langkung saé henteu mayar, sadayana ieu meryogikeun desain masing-masing sistem pikeun kabutuhan perusahaan. Kieu yeuh - USU Software system.