Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 153
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

program perawatan pikeun huntu

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
program perawatan pikeun huntu Choose language

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program kanggo perawatan huntu

  • order

Klinik huntu anu populer pisan ayeuna. Masing-masing naroskeun atanapi ngadamel janjian sareng dokter gigi. Institusi médis ieu ngagaduhan kasempetan anu hébat pikeun nyayogikeun jasa médis anu kualitas sanajan dina kasus anu parna. Sadaya hal ieu henteu tiasa kajantenan upami produk-produk prestasi ilmiah henteu diwanohkeun dina sababaraha widang kagiatan. Daptar ieu dipingpin ku ubar sareng, khususna kedokteran gigi. Sababaraha anu panginten ngeunaan kumaha rékaman perawatan dental dijaga di lembaga sapertos kitu. Nanging kalakuanana henteu langkung khusus ti arah éta sorangan. Nganggo kamajuan panganyarna dina kamajuan téknis sareng pasar téknologi inpormasi, dokter tiasa henteu ngan ukur ngarawat diagnosis sareng ngubaran panyakit dina waktos anu pas, tapi ogé gancang ngerjakeun tugas rutin unggal dintenna, nyéépkeun waktos henteu ngan ukur kanggo pangobatan dental, tapi ogé pikeun pangwangunan maju sareng perbaikan kaahlian. Waktosna parantos sumping nalika automation prosés bisnis parantos janten mantep dina sagala rentang kagiatan, anu parantos ngantosan seueur perusahaan naék kana pamekaran kualitatif anu anyar. Salaku aturan, rupa-rupa sistem automation mangrupikeun salah sahiji léngkah anu munggaran pikeun ngaoptimalkeun prosés bisnis. Fungsionalitas sareng antarbeungeutna béda-béda, tapi tujuanna sami pikeun sadayana - pikeun ngaleungitkeun faktor manusa tina prosés pamrosesan inpormasi anu jéntré-jéntré sareng ngawenangkeun organisasi ngurus sadaya usahana pikeun ngembangkeun sareng pamutahiran kualitas layanan. Kami nampilkeun anjeun perhatian Universal Accounting System (USU). Program ieu parantos suksés ngalangkungan ujian waktos sareng dianggap salah sahiji sistem anu pangsaéna pikeun pangobatan dental. Anjeunna dikenal teu ukur di Kazakhstan, tapi ogé di luar negeri. USU ngiringan ampir sadaya prosés perusahaan - tina pendaptaran ka manajemén dokumén - sareng asistén anu teu dipikabutuh henteu ngan ukur ka kepala klinik, tapi ogé kanggo karyawan na. Hayu urang tingali langkung saé dina kamampuan program pikeun organisasi kasehatan.