Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 197
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun otomatisasi kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun otomatisasi kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program pikeun otomatisasi kedokteran gigi

  • order

Otomatisasi Kedokteran Gigi berkembang gancang kusabab kasadiaan téknologi otomatisasi. Program otomatisasi kedokteran gigi, anu mangrupikeun salah sahiji metode téknis pikeun ngajadikeun otomatis kedokteran gigi salaku jinis lingkup kagiatan bisnis, ogé dianggo, tapi rada jarang. Anjeun tiasa mendakan salinan langka tina program otomasi kedokteran gigi dina Internét, tapi sadayana ogé meryogikeun pamayaran anu biasa pikeun diidinan damel di dinya, atanapi ngan saukur henteu ngagaduhan fungsi anu seueur anu hoyong ditingali dina aplikasi sapertos kitu. Pengecualian di luhur nyaéta USU-Soft - program otomasi kedokteran gigi tingkat lanjut. USU-Soft ngahijikeun sadaya fitur anu pangusaha bakal senang ningali dina otomatisasi kedokteran gigi. Program automasi kedokteran gigi gampang dianggo sareng henteu ngajantenkeun syarat langganan bulanan pikeun dianggo di dinya. Program automasi kedokteran gigi tiasa dianggo bahkan dina komputer di bumi anu saderhana sareng henteu diperyogikeun perlengkapan khusus kanggo éta. Sumur fungsi mangrupikeun kaunggulan anu gedé, kusabab program automasi kedokteran gigi tiasa mendakan pendekatan kana padamelan klinik kedokteran gigi naon waé sareng ngenalkeun otomatisasi ku cara nyalira. Kalayan bantuan program otomasi kedokteran gigi, anjeun ngontrol jam kerja anggota staf, ngadamel janji sareng pasién, ngendalikeun ubar, ngitung biaya kanggo jasa jasa, sareng anjeun ogé damel sareng sababaraha daptar harga sareng sababaraha kelompok klien di sakali.

Program automasi USU-Soft kedokteran gigi henteu meryogikeun seueur komputer anjeun sareng peryogi ngan ukur sababaraha rohangan supados tiasa suksés dioperasikeun. Sareng anjeun tiasa nyimpen inpormasi salaku salinan cadangan dina drive USB biasa, sahingga upami aya kajadian, anjeun gampang nampi inpormasi anjeun. Ogé, program otomasi kedokteran gigi komunikasi sareng pendaftar fiskal, printer kuitansi, anu dina gilirannana, sacara signifikan mempermudah kagumanana damel sareng konsumén sareng ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun dokumén kauangan salaku pambayaran pikeun jasa. Kalayan bantosan program USU-Soft tina otomatisasi kedokteran gigi, anjeun netepkeun prosés pangendali sareng organisasi saimbang anu sacara harfiah jalan dina mobil. Dina waktos anu sasarengan, damel sareng penderita janten langkung gancang, ngamungkinkeun anjeun masihan jasa ka langkung seueur jalmi. Ieu ngamungkinkeun anjeun janten pamimpin diantara saingan sareng kéngingkeun langkung seueur panghasilan.

Pikeun nyandak kaputusan pikeun ngajadikeun otomatis klinik, anjeun kedah waspada kana mangfaatna ngalaksanakeun téknologi ieu. Kami bakal ngadaptarkeun, dina pendapat kami, kauntungan utama (ékonomi sareng sanésna) anu klinik dental atanapi pusat médis tiasa didapat tina nerapkeun program manajemén otomatis tina otomasi kedokteran gigi. Mangpaat ieu tiasa dikelompokkeun kana sababaraha masalah sapertos kieu. Mimiti, éta mangrupikeun pangaluaran atanapi pangirangan ancaman pikeun perusahaan ku tanaga anu teu sopan (rujukan pasien pikeun perawatan mayar ka klinik anu sanés, penyediaan jasa bayangan, limbah bahan habis pakai). Kadua, éta mangrupikeun disiplin kauangan pasien (sakumaha nunjukkeun prakték, henteuna kontrol anu tepat ti administrasi, henteu mayar pasién tiasa nyababkeun karusakan finansial anu signifikan pikeun perusahaan). Katilu, kanaékan kadatangan klinik ku pasien ngalangkungan aktip digawekeun ku database klien (pamariksaan preventif, nelepon pikeun nuluykeun perlakuan); pangirangan henteu hadirin pasién ngalangkungan panginget telepon sareng SMS

Sering dokter di klinik henteu ngendalikeun pamayaran pasién, ngantepkeun kana kalbu administrasi. Ieu tiasa dibenerkeun, kumargi dokter kedah utamina resep kana prosés pangobatan. Program komputer ngeunaan otomotif kedokteran gigi ngamungkinkeun anjeun pikeun leres-leres ngalacak debitur, ngingetkeun aranjeunna hutangna dina kunjungan sabar salajengna, sareng ngalacak istilah program asuransi na. Kumaha ngajaga diri tina karugian? Program automasi kedokteran gigi tiasa ngingetan ngeunaan hutang sanés ngan ukur dina waktos pendaptaran jasa anu dikerjakeun, tapi ogé dina waktos kadatangan pasién atanapi bahkan dina saat pendaptaran pasién dina jadwal. Hal ieu ngamungkinkeun administrator ngingetan pasién ngeunaan hutang dina waktosna, sareng kamungkinan nunda jasa tambahan anu mahal dugi hutangna mayar. Modul khusus ('Pemasaran') ngamungkinkeun anjeun milih sababaraha debitur pikeun damel sareng aranjeunna khususna pikeun nutup hutang. Program USU-Soft tina automation kedokteran gigi ngingetkeun ngeunaan program asuransi kadaluarsa.

Kami nawiskeun program multifungsi kualitas anu ngotomatisasi sadaya aspek klinik gigi sareng sadayana ieu ku harga anu terjangkau. Aplikasi USU-Soft diwangun ku modul perangkat lunak béaya rendah kualitas luhur anu tiasa diaktipkeun sacara selektif atanapi saperluna. Modulna dipésér sakali sareng sadayana sareng teu aya biaya langganan wajib.

Aplikasi USU-Soft tiasa disebat universal, sabab tiasa disaluyukeun sareng bisnis naon waé. Kami parantos nganalisis seueur program anu sami, ngémutan kalepatan anu paling dilakukeun ku programer sareng nyimpulkeun yén sistem kami kedah saderhana mungkin, sahingga ngajantenkeun prosés damel langkung gampang sareng henteu rumit. Hasilna, anjeun kéngingkeun sistem anu tiasa ngajantenkeun prosés damel langkung saé, kalayan kualitas anyar ngeunaan kagancangan sareng akurasi. Kamampuh aplikasi henteu tiasa tapi kaget anjeun ku kakuatan otomatis téknologi modéren. Ngan téknologi canggih anu tiasa mastikeun kasuksésan pangwangunan perusahaan anjeun.