Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 57
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

program për trajtimin e dhëmbëve

Kujdes! Ne po kërkojmë përfaqësues në vendin tuaj!
Ju do të duhet të përktheni programin dhe ta shesni me kushte të favorshme.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
program për trajtimin e dhëmbëve Choose language

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një program për trajtimin e dhëmbëve

  • order

Klinikat dentare janë shumë të njohura në ditët e sotme. Secili nga ne u këshillua ose bëri një takim me dentistin. Këto institucione mjekësore kanë mundësi të mëdha për të ofruar shërbime mjekësore cilësore edhe në rastet më të rënda. E gjithë kjo nuk mund të ndodhte nëse produktet e arritjeve shkencore nuk do të futen në fusha të ndryshme të veprimtarisë. Kjo listë kryesohet nga ilaçet dhe, veçanërisht, stomatologjia. Pakkush mendoi se si mbahen të dhënat e trajtimit dentar në institucione të tilla. Por sjellja e saj nuk është më pak specifike sesa vetë drejtimi. Duke përdorur përparimet e fundit në përparimin teknik dhe tregun e teknologjisë së informacionit, mjekët ishin në gjendje jo vetëm të diagnostikojnë dhe trajtojnë sëmundjet në kohën e duhur, por gjithashtu shpejt u përballën me detyrat e tyre rutinë të përditshme, duke liruar kohën jo vetëm për trajtimin e dhëmbëve, por edhe për trajnime të avancuara dhe përmirësimin e aftësive. Ka ardhur koha kur automatizimi i proceseve të biznesit është vendosur në mënyrë të vendosur në të gjitha sferat e veprimtarisë, e cila ka lejuar që shumë kompani të ngrihen në një nivel cilësisht të ri zhvillimi. Si rregull, sisteme të ndryshme automatizimi janë një nga hapat e parë për të optimizuar proceset e biznesit. Funksionaliteti dhe ndërfaqja e tyre janë të ndryshme, por qëllimi është i njëjti për të gjithë - të përjashtoni sa më shumë faktorin njerëzor nga procesi i përpunimit të informacionit dhe t'i lejoni organizatës të kushtojë të gjitha përpjekjet e saj për zhvillimin dhe përmirësimin e cilësisë së shërbimit. Ne ju paraqesim vëmendjen tuaj Sistemi Universal i Kontabilitetit (USU). Ky program ka kaluar me sukses testin e kohës dhe konsiderohet një nga sistemet më të mira për trajtimin e dhëmbëve. Ajo njihet jo vetëm në Kazakistan, por edhe jashtë saj. USU merr pjesë në pothuajse të gjitha proceset e ndërmarrjes - nga regjistrimi në menaxhimin e dokumenteve - dhe është një ndihmës i domosdoshëm jo vetëm për drejtuesin e klinikës, por edhe për cilindo prej punonjësve të saj. Le të shohim më nga afër aftësitë e programit për një organizatë të kujdesit shëndetësor.