Рејтинг: 4.9. Број на организации: 212
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за автоматизација на стоматологијата

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Програма за автоматизација на стоматологијата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте програма за автоматизација на стоматологијата

  • order

Автоматизацијата во стоматологијата се развива брзо поради достапноста на технологиите за автоматизација. Исто така се користи програма за автоматизација на стоматологијата, која е една од техничките методи за автоматизација на стоматологијата како вид сфера на деловна активност, но поретко. Ретки копии од програмите за автоматизација на стоматологијата можете да најдете на Интернет, но за сите или потребни се редовни плаќања само за да им биде дозволено да работат во него, или едноставно немаат обемна функционалност што некој би сакал да ја види во таквата апликација. Исклучок од горенаведеното е USU-Soft - нова генерација на напредна програма за автоматизација на стоматологијата. USU-Soft ги обедини сите карактеристики што претприемачите со задоволство би ги виделе во автоматизацијата на стоматологијата. Програмата за автоматизација на стоматологијата е лесна за употреба и не поставува месечни побарувања за претплата за работа во неа. Програмата за автоматизација на стоматологијата работи дури и на едноставен домашен компјутер и не е потребна специјализирана опрема за тоа. Бунарот на функции е огромна предност, бидејќи програмата за автоматизација на стоматологија може да најде пристап кон работата на која било клиника за стоматологија и да ја воведе автоматизацијата на свој начин. Со помош на програмата за автоматизација на стоматологијата, го контролирате работното време на членовите на персоналот, закажувате состанок со пациенти, контролирате лекови, ги пресметувате трошоците за давање услуги, а исто така работите со неколку ценовници и разни групи клиенти на еднаш

Програмата за автоматизација USU-Soft стоматологија не бара многу од вашиот компјутер и му треба само малку простор за да може успешно да работи. И, можете да зачувате информации како резервна копија на обичен USB-уред, така што ако нешто се случи, лесно ги враќате своите информации. Исто така, програмата за автоматизација на стоматологијата комуницира со фискални регистратори, печатачи на сметки, што, пак, значително ја олеснува брзината на работа со клиенти и ви овозможува да им издадете финансиски документ како доказ за плаќање на услугите. Со помош на програмата за автоматизација на стоматологијата USU-Soft, воспоставувате контролни и урамнотежени работни процеси на организацијата кои буквално работат во автомода. Во исто време, работата со пациенти станува многу побрза, што ви овозможува да им давате услуги на повеќе луѓе. Ова ви овозможува да прераснете во лидер меѓу ривалите и да добиете многу повеќе приходи.

За да донесете одлука за автоматизација на клиника, треба да бидете свесни за придобивките од спроведувањето на овие технологии. Ourе ги наведеме, според наше мислење, главните придобивки (економски и други) што може да ги добие стоматолошката клиника или медицинскиот центар од спроведувањето на програмата за автоматско управување со автоматизација на стоматологијата. Овие придобивки може да се групираат во следниве големи блокови на проблеми. Прво на сите, тоа е исклучување или минимизирање на заканите за претпријатието од бескрупулозен персонал (упати на пациенти за платен третман на други клиники, обезбедување услуги во сенка, отпад на потрошен материјал). Второ, тоа е финансиска дисциплина на пациентите (како што покажува практиката, во отсуство на соодветна контрола од администрацијата, неплаќањето на пациентите може да предизвика значителна финансиска штета на компанијата). Трето, зголемувањето на посетата на клиниките од страна на пациентите преку активна работа со база на податоци за клиенти (превентивни прегледи, повици за продолжување на третманот); намалување на присуството на пациентите преку потсетници за телефон и СМС

Честопати лекарите во клиниките не ги контролираат исплатите на пациентите, оставајќи ја на совеста на администрацијата. Ова може да биде оправдано, бидејќи лекарот треба првенствено да биде заинтересиран за процесот на лекување. Компјутерската програма за автоматизација на стоматологијата ви овозможува јасно да ги следите должниците, да ги потсетувате на нивниот долг при следната посета на пациентот и да водите сметка за мандатот на нивните програми за осигурување. Како да се заштитите од загуби? Програмата за автоматизација на стоматологијата може да потсети на долгот не само во моментот на регистрација на извршените услуги, туку и во моментот на пристигнување на пациентот или дури и во моментот на регистрација на пациентот во распоредот. Ова му овозможува на администраторот навреме да го потсетува пациентот за долгот и евентуално да ги одложи дополнителните скапи услуги додека не се плати долгот. Посебен модул („Маркетинг“) ви овозможува да направите избор на должници со цел да работите со нив специјално за да го затворите долгот. Програмата USU-Soft за автоматизација на стоматологијата потсетува на истечените програми за осигурување.

Ние нудиме квалитетна мултифункционална програма која ги автоматизира сите аспекти на стоматолошката клиника и сето ова по прифатлива цена. Апликацијата USU-Soft се состои од нискобуџетни софтверски модули со висок квалитет што можат да се активираат селективно или по потреба. Модулите се купуваат еднаш засекогаш и нема задолжителни претплата.

Апликацијата USU-Soft може да се нарече универзална, бидејќи може да се прилагоди на која било деловна активност. Анализиравме многу слични програми, ги разгледавме грешките што ги прават повеќето програмери и дојдовме до заклучок дека нашиот систем мора да биде што е можно поедноставен, за да се олесни и не е покомплициран процесот на работа во него. Како резултат, го добивате системот што може да ги направи работните процеси подобри, со новиот квалитет на брзина и точност. Можностите на апликацијата не можат да ве изненадат со моќта за автоматизација на современите технологии. Само напредните технологии можат да обезбедат успех во развојот на вашата компанија.