Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 166
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun stasiun jasa

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun stasiun jasa

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen program pikeun stasiun jasa

  • order

Manajemén stasiun jasa sanés tugas anu gampang sareng meryogikeun seueur waktos sareng sumberdaya, utamina nalika stasiun jasa mimitian dilegakeun bidang bisnisna, nawiskeun palanggan na langkung seueur jasa anu masing-masing peryogi manajemén anu béda, akuntansi, sareng kertas dina unggal léngkah tina prosés ngalereskeun mobil atanapi jasa sanés anu disayogikeun di stasiun.

Éta henteu heran yén seuseueurna seueur pangurus stasiun jasa mobil nyobian milari program anu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalirénkeun aliran kerja stasiun jasa ogé pikeun ngaleutikan jumlah padamelan anu kaleresan dilakukeun sareng kedah dilakukeun sacara manual naha dina kertas atanapi dina perangkat lunak akuntansi umum sapertos MS Word atanapi Excel. Milarian program anu sapertos kitu sanés hal anu gampang kumargi seueur pilihan dina pasaran pikeun ngajadikeun otomatis bisnis sareng program manajemén sacara luar biasa, tapi kualitasna beda-beda dugi ka janten masalah anu serius. Wirausaha naon waé anu hoyong ukur anu pangsaéna pikeun bisnisna sareng éta tiasa kahartos sabab tanpa otomatisasi anu mustahil pikeun ngalegaan bisnis stasiun jasa tanpa kedah ngorbankeun seueur waktos sareng sumberdaya pikeun staf anu bakal ngalaksanakeun seueur padamelan tugas. Salaku tambahan kana éta - manajemén dokumen manual tanpa nganggo program naon waé anu saéstuna lambat anu ngajantenkeun para pelanggan ngantosan langkung lami - sareng éta sanés anu resep ku palanggan. Aranjeunna langkung resep nganjang ka stasiun jasa anu sanés anu bakal ngalayanan aranjeunna langkung gancang sareng éfisién tibatan anu masih ngagunakeun dokumen manual salaku padika akuntansi utamina.

Sakumaha urang parantos nyimpulkeun tadi, mustahil bahkan kompetitif dina pasaran tanpa nganggo naon waé parangkat lunak otomatisasi, tapi milih salah sahiji mangrupikeun padamelan anu hésé pisan pikeun dirina sorangan. Éta nyababkeun kami patarosan - program mana anu kedah dipilih? Naon anu cocog salaku program akuntansi anu saé atanapi anu goréng? Hayu urang ngarecah ku naon urang peryogi parangkat lunak sapertos anu kedah dilakukeun.

Stasiun jasa naon waé meryogikeun program anu bakal tiasa ngalacak basis data sareng aliran inpormasina gancang sareng éfisién. Kamampuh mendakan naon waé inpormasi nyaéta nami palanggan, tanggal kunjungan, mérek mobilna, atanapi bahkan jinis jasa naon anu disayogikeun ka aranjeunna anu penting pisan nalika kaayaan reoccurring atanapi klien anu bermasalah. Program sapertos kitu kedah tiasa dianggo sareng basis data leres-leres gancang, tapi naon anu diperyogikeun pikeun ngahontal éta? Mimiti - antarbeungeut pangguna anu saderhana sareng gampang dipikaharti anu moal nyandak waktos pikeun diajar sareng dianggo sareng anu kadua programna kedah dioptimalkeun leres-leres saé, janten henteu meryogikeun perangkat keras komputer pang anyarna supados tiasa dianggo gancang. Ngagabungkeun dua faktor ieu urang tiasa ngahontal karya épisién sareng gancang sareng pangkalan data.

Teras, urang hoyong mastikeun yén program kami tiasa ngumpulkeun sareng ngalaporkeun sadaya data kauangan anu dihasilkeun stasiun jasa unggal dinten, bulanan, atanapi bahkan unggal taun kumargi tanpa gaduh laporan sapertos kitu janten hésé pisan ningali kakuatan sareng kalemahan parusahaan ogé kamekaran sareng pamekaranana dumasar kana waktos. Ngagunakeun inpormasi sapertos kitu ngamungkinkeun nyandak kaputusan bisnis anu rasional sareng pangaruh ogé ningali naon perusahaan anu kakurangan sareng ngaleuwihan. Upami program manajemén pilihan ogé tiasa kaluaran grafik sareng laporan anu didamel ku éta jelas sareng ringkes éta bakal janten kaunggulan anu langkung ageung sareng anu henteu seueur anu dipikiran ku pangusaha nalika milih parangkat lunak anu pas pikeun perusahaanna.

Maka sarat ageung salajengna anu kedah disayogikeun ku program manajemén nyaéta antarbeungeut pangguna. Sanaos sigana henteu janten masalah anu mimiti - éta saleresna mangrupikeun salah sahiji faktor panggedéna dina milih aplikasi anu pas pikeun padamelan éta. Program akuntansi anu saé ngagaduhan saderhana pangguna anu saderhana sareng gampang pikeun dipikaharti ku saha waé, bahkan jalma anu teu gaduh pangalaman dina damel sareng aplikasi komputer sareng parangkat lunak pikeun manajemén bisnis, atanapi bahkan henteu gaduh pangalaman nganggo komputer sacara umum. Ngagaduhan panganteur pangguna anu gampang pisan dipikaharti penting pikeun ngahémat waktos sareng sumberdaya kana tanaga latihan ngeunaan cara ngagunakeunana sareng sacara umum mangrupikeun tambahan anu saé pikeun program bisnis.

Saatos ngémutan sagala hal anu parantos kami sebatkeun tadi, kami hoyong ngenalkeun ka anjeun solusi parangkat lunak khusus kami anu didesain kalayan sadayana faktor-faktor anu kasebat - Software USU Program kami henteu ngan ukur ngagaduhan sagala anu disebatkeun sateuacanna tapi seueur deui, anu pastina bakal janten bantosan ageung pikeun perusahaan stasiun jasa mobil mana waé.

Kalayan bantuan Perangkat Lunak USU, dimungkinkeun pikeun ngatur hiji, basa nasabah anu dihijikeun. Anjeun bakal tiasa mendakan palanggan naon waé dina ngan ukur sababaraha klik ku nami, nomer mobil, atanapi faktor anu sanés. Inpormasi ngeunaan sadaya klien bakal disimpen dina basis data khusus anu tiasa dihubungkeun sareng internét pikeun ngatur sababaraha stasiun jasa dina waktos anu sasarengan.

Program kami ogé tiasa ngarékam data pikeun palanggan anu bakal dilayanan engké sareng ngingetan jasa ku ngirim pesen sora, SMS, atanapi bahkan telepon 'Viber'. Ngagunakeun program kami, tiasa ogé ngitung gajih pikeun pagawé anjeun kalayan seueur faktor anu diperhatoskeun nalika ngalaksanakeun itungan, sapertos jinis padamelan anu dilakukeun, jumlah jam anu dianggo dina padamelan, sareng kualitas ieu.

Unduh Perangkat Lunak USU dinten ayeuna sareng mimitian otomatiskeun bisnis anjeun kalayan gancang sareng éfisién!