Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 302
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun sakola olahraga

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun sakola olahraga

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program kanggo sakola olahraga

  • order

Gawe sareng program anu béda, anjeun teras ngagaduhan kasempetan pikeun bingung, sareng, hasilna, padamelan sakola olahraga gampang kaganggu. Kami sadayana milari hiji program sakola olahraga universal, anu ngagaduhan sadaya fungsi tina akuntansi sakola olahraga. USU-Soft mangrupikeun program sakola olahraga, dirancang pikeun dianggo sareng rupa-rupa padamelan anu kedah dianggo dina padamelan lembaga sapertos kitu. Manajemén sakola olahraga tiasa dilaksanakeun kalayan bantosan seueur kamungkinan sareng fungsi program, sampurna ngendalikeun unggal tindakan nyalira. Gampang panggunaan program sakola olahraga aya dina antar muka anu saderhana, anu ngan ukur nganggo 3 tab utama: modul, diréktori sareng laporan.

Otomatisasi sakola olahraga mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ka hareup. Di sakola olahraga anjeun ngabagi tindakan anjeun kana biasana sareng sakali, sapertos laporan kauangan bulanan. Manajemén sakola olahraga peryogi perhatian. Sakali anjeun parantos ngeusian inpormasi anu anjeun peryogikeun, anjeun bakal gampang ngeusian jadwal, rencana, atanapi laporan naon waé. Program komputer sakola olahraga sacara otomatis. Saatos ngahasilkeun basis data inpormasi sakali, anjeun bakal gampang kéngingkeun itungan, rencana atanapi jadwal anu dilaksanakeun ku program sacara otomatis dina sadetik! Kontrol sakola olahraga parantos sistematis nalika anjeun mimiti nganggo program ieu. Program sakola olahraga janten asistén utama dina kaputusan sareng tindakan anjeun! Henteu aya anu nyusahkeun dina pengelolaan sakola olahraga kalayan program na. Sistem akuntansi USU-Soft ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan program sakola olahraga sacara saderhana, gancang, gampang!

Anjeun ogé nganggo program komputer henteu ngan ukur lokal, tapi ogé ngalangkungan jaringan. Ieu gunana pikeun manajer sareng karyawan - kagiatan jaringan cabang digabungkeun, sareng anjeun nyambung kana basis data sareng ngalaksanakeun padamelna ti mana waé dunya. Sadayana sanggup damel dina program kusabab kanyataan yén unggal jéntré dina panganteur sistem panginten. Program pikeun sakola olahraga tiasa didesain kalayan raos pribadi anjeun - aya langkung ti lima puluh téma gaya anu sayogi. Ngaronjatkeun citra perusahaan gampang diatur upami anjeun mutuskeun masang program akuntansi manajemén ieu. Éta mastikeun kasadiaan, akurasi sareng lengkep sadaya inpormasi sareng ngajantenkeun gampang ngadalikeun sababaraha jinis latihan sareng latihan di fasilitas kabugaran anjeun. Laporan kauangan ngeunaan perusahaan anjeun ngabantosan pikeun ngarencanakeun kagiatan organisasi sareng memotivasi karyawan departemen penjualan. Otomatisasi ngabantosan kasalahan anu teu aya hubunganana sareng pangaruh faktor manusa sareng ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas manajemén. Ngalaksanakeun perencanaan sareng kontrol di perusahaan anjeun, penting pisan pikeun digawekeun ku logo. Logo perusahaan anjeun tiasa ditempatkeun dina jandela utami sistem, sareng éta bakal ditingalikeun dina sadaya laporan sareng dokuméntasi anu didamel sareng dicitak nganggo USU-Soft. Aplikasi nambihan logo sareng detail pusat kabugaran anjeun ka unggal laporan, anu anjeun damel. Sistem manajemén gaduh interface multi-window sareng fungsi anu gampang dianggo.

Nalika damel sareng USU-Soft, anjeun tiasa ngalih di antawis jandéla ngalangkungan tab anu aya di handapeun layar. Kami nawiskeun kualitas sapertos inpormativitas sareng genah ruang damel urang. Anjeun tiasa nyumputkeun salah sahiji kolom dina unggal méja ku sababaraha klik supados padamelan anjeun langkung raoseun sareng ngaleungitkeun rohangan anu teu anjeun anggo. Program ngamungkinkeun pangguna pikeun gampang ngarobih urutan kolom - ieu dilakukeun ku cara sered sareng serelek biasa ku kursor beurit. Aplikasi tiasa sacara gampil ngarobih lébar kolom. Parangkat lunak éta tiasa dianggo pikeun tujuan pamasaran - dina setélan anjeun tiasa ngarobih henteu ngan ukur logo tapi ogé nami, detil sareng inpormasi kontak. Kalayan anjeun tiasa ngahémat waktos kanggo ngeusian kartu klien - kantun salin éntri anu rada benten sareng anu anjeun kedah lebetkeun, robih kolom anu diperyogikeun sareng simpen. Dina ménu utami, pangguna mendakan tilu bagian utamina - Laporan, Modul, Diréktori. Diréktori dieusian ngan sakali, Laporan dianggo ku karyawan manajemén (administrator atanapi manajer), sareng Modul dianggo pikeun padamelan sadidinten. Jumlah kursus anu diciptakeun dina sistem ngan ukur terbatas ku mémori sareng kamampuan fasilitas olahraga anjeun. Otomasi payun!