Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 302
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun sakola olahraga

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun sakola olahraga

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program kanggo sakola olahraga

  • order

Nalika damel sareng program anu béda, anjeun sok ngagaduhan kasempetan janten bingung, sareng padamelan sakola olahraga tiasa kaganggu. Urang sadayana milari hiji program universal ti sakola olahraga, anu ngagaduhan seueur akuntansi ti sakola olahraga. Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun program sakola olahraga anu dirancang khusus pikeun damel sareng seueur tugas anu anjeun kedah dianggo dina damel lembaga olahraga. Manajemén sakola olahraga tiasa dilaksanakeun kalayan bantosan seueur fitur sareng fungsina program, masing-masing ngadalikeun unggal tindakan anu réngsé. Rajinna nganggo program sakola olahraga aya antarmuka anu sederhana. Dimana anjeun bakal nganggo ngan ukur 3 tab utama: Modul, direktori sareng laporan. Automation sakola olahraga mangrupakeun undakan ageung. Di sakola, anjeun tiasa ngabagi lampah anjeun kana dua anu permanén sareng hiji waktos, contona, sapertos laporan kauangan bulanan. Gawe sareng sakola olahraga peryogi waé. Ngeusian pangkalan data sareng inpormasi anu anjeun peryogi sakali, anjeun tiasa kalayan gampang ngeusian jadwal, jadwal atanapi laporan. Program komputer sakola olahraga otomatis. Seueur tindakan, perhitungan naon waé, atanapi jadwal kelas kanggo sabulan, dilakukeun sakali, otomatis, tangtosna ieu ngahémat waktos anjeun. Kadali sakola olahraga bakal teratur nalika anjeun nganggo program ieu. Aplikasi sakola olahraga bakal didamel salaku asistén utama pikeun lampah anjeun! Henteu aya anu pajeulit dina ngajalankeun sakola olahraga. Pikeun ngatasi program sakola olahraga, sistem akuntansi anu sederhana, gancang, gampang, universal bakal nulungan!