harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. aplikasi pikeun distribusi email
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 34
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

aplikasi pikeun distribusi email

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


aplikasi pikeun distribusi email
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen aplikasi pikeun distribusi email


Aplikasi surat éléktronik gaduh kaunggulan anu béda anu tiasa dianggo dina kaayaan anu béda. Aranjeunna tiasa dianggo boh liwat Internét sareng ngalangkungan jaringan lokal, sahingga sacara signifikan ngagampangkeun pangropéa akuntansi sareng kontrol. Anjeun bakal langsung perhatikeun bédana dina kualitas jasa anjeun nalika nganggo asisten éléktronik sareng pamayaran manual. Aplikasi pikeun distribusi email ti perusahaan Universal Accounting System tiasa dioperasikeun liwat jaringan lokal atanapi Internét, anu sacara signifikan ningkatkeun produktivitasna. Dina waktos anu sami, jumlah pangguna henteu maénkeun peran anu penting, sabab aplikasi kami pikeun ngirim surat ka email tiasa suksés ngolah seueur inpormasi dina waktos anu paling pondok. Unggal pamaké geus didaptarkeun, ieu téh prerequisite pikeun karya salajengna. Dina hal ieu, anjeunna ditugaskeun hiji ngaran pamaké sarta sandi pribadi. Sanggeus éta, pamaké bisa ngasupkeun jaringan perusahaan, kitu ogé ngonpigurasikeun pungsionalitasna dina cara merenah. Contona, aya leuwih ti lima puluh témplat warni pikeun desain desktop. Anjeun tiasa ngarobih aranjeunna sahenteuna unggal dinten, ogé nyetél logo lembaga anjeun pikeun ngajaga gaya seragam. Salaku tambahan, aplikasi pikeun buletin email nyayogikeun ayana parangkat lunak internasional anu leres-leres ngadukung sadaya basa di dunya. Ieu pisan merenah lamun boga mitra asing atawa cabang. Hak aksés pamaké ogé béda-béda sacara signifikan. Masing-masing gaduh aksés ngan ka modul-modul anu aya hubunganana langsung sareng daérah otoritasna. Hal séjén nyaéta kapala perusahaan, sabab pikeun kagiatan anu épéktip anjeun kedah ningali gambaran lengkep ngeunaan naon anu lumangsung. Anjeunna tiasa ngatur unggal jéntré saeutik, sahingga mastikeun kasuksésan bisnis na. Setélan utama sistem ogé tumiba dina taktak-Na. Sateuacan ngamimitian padamelan utama, anjeun kedah ngeusian diréktori aplikasi sakali, ku kituna distribusi bakal dilaksanakeun sacara otomatis di hareup. Ieu bakal pisan ngagampangkeun padamelan anjeun, sareng hurup anu diperyogikeun pasti bakal dugi ka alamatna. Kauntungannana proyék USU ogé yén maranéhna ngarojong ampir sakabéh format kantor aya. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa kalayan gampang marengan éntri téks kalawan poto explanatory atawa grafik, kitu ogé nembongkeun informasi deskriptif dina hurup. Salaku tambahan, kabutuhan ékspor konstan atanapi nyalin file ngaleungit ku nyalira, anu pasti mangrupikeun kauntungan anu penting. Basis data dina pamasangan tipe ieu kabentuk sacara otomatis, langsung saatos éntri munggaran diasupkeun. Kana waktu, éta terus ngembangna, replenished kalawan informasi anyar jeung rékaman. Sanajan kitu, urutan exemplary tetep unchanged. Ku alatan éta, sanajan volume tumuwuh informasi, anjeun bisa kalayan gampang napigasi gudang maya Anjeun, tur Anjeun oge bisa manggihan dokumén dipikahoyong dina sababaraha detik. Pilarian kontekstual gancangan, anu nampi sagala parameter tina file anu dipikahoyong, bakal ngabantosan anjeun dina ieu. Kalayan bantosanana, gampang milarian sareng nyortir rékaman pikeun waktos naon waé anu aya hubunganana sareng jalma atanapi perusahaan, jsb. Aplikasi email otomatis mangrupikeun alat anu gunana pikeun sagala jinis lembaga. Malahan pamula anu teu ngalaman anu bieu diajar kumaha ngaktipkeun komputer tiasa ngawasaan aranjeunna. Dina hal ieu, anjeun teu kudu méakkeun usaha titanic atawa méakkeun loba waktu.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Penghematan sumber daya anu signifikan bakal nurunkeun biaya pikeun bisnis anjeun sareng ningkatkeun produktivitas anjeun.

Ngalacak organisasi kampanye email langkung gampang ngalangkungan sistem kontrol éléktronik.

Anjeun tiasa ngahontal pamirsa ageung ku ngadorong aranjeunna ngagunakeun jasa anjeun.

Pamasangan ieu bakal pas kana prakték perusahaan tina arah anu paling béda.

Antarbeungeut anu hampang parantos narik para nasabah USU mangtaun-taun. Sajaba ti éta, urang terus ngaronjatkeun eta tanpa overloading konfigurasi sorangan kalawan rinci teu perlu.

Malah rébuan jalma tiasa dianggo dina aplikasi surélék dina waktos anu sareng - ieu moal mangaruhan kinerja na sagala cara.

Sistem setelan anu fleksibel bakal ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun parangkat lunak. Bisa disaluyukeun luyu jeung requests unggal pamaké.

Pangkalan data bakal didamel di dieu tanpa partisipasi anjeun - gancang sareng éfisién.

Pilarian kontekstual gancangan mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun ngahémat waktos sareng saraf dina waktos anu sami. Ngan sababaraha hurup atanapi angka cukup pikeun dianggo.

Pemantauan konstan tina nuansa pangleutikna ngabantosan tumut kana sagala faktor anu mangaruhan pangwangunan bisnis di pasar modéren.

Aplikasi pikeun ngirim surat ka email gaduh database cadangan. Ieu ngandung harti yén éta moal hese cageur file ruksak.

Pikeun ngamimitian dina suplai ieu, anjeun ngan perlu ngeusian buku rujukan. Diidinan ngagunakeun input manual atanapi ngimpor ti sumber anu pas pas mungkin.

Menu setelan utama ngawengku ukur tilu bagian - ieu buku rujukan, modul jeung laporan.

Seueur pilihan kustomisasi unik.

Aplikasi mobile, integrasi platform, toko online proprietary, pituduh manajemén, sareng seueur deui sayogi.

Upami anjeun hoyong nyaluyukeun jadwal parangkat lunak anjeun sateuacanna, paké jasa panjadwal tugas.

Daptar lengkep fitur aplikasi pikeun ngirim surelek ka surelek sadia dina modeu demo.