harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 212
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

announcements milis

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


announcements milis
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji announcements mailing


Ngirim pariwara mangrupikeun prosés bisnis anu penting. Pikeun palaksanaan anu leres, anjeun kedah nganggo parangkat lunak kualitas luhur, anu diciptakeun ku programer anu berpengalaman sareng kompeten tina proyék Sistem Akunting Universal. Solusi tungtung-ka-tungtung kami diciptakeun nganggo téknologi kualitas luhur anu kami peroleh di nagara deungeun sareng dioptimalkeun pikeun nyiptakeun parangkat lunak anu kualitas luhur. Kami dipandu ku kawijakan ngajaga rékaman tina format demokratis, ku sabab éta program pikeun ngirim iklan umumna murah. Disebarkeun dina istilah anu nguntungkeun pikeun anu mésér, anu ngajantenkeun produk ieu mangrupikeun solusi anu universal anu ngamungkinkeun anjeun gancang ngahontal hasil anu pikaresepeun sareng, dina waktos anu sami, nyéépkeun jumlah sumber daya anu paling saeutik. Pasang komplek urang teras, milis tiasa dilakukeun sacara éfisién sareng gancang. Hatur nuhun kana ieu, anjeun bakal gancang ngaleuwihan sagala struktur competing tur konsolidasi posisi anjeun.

Pengumuman salaku milis maranéhna bakal dibéré perhatian alatan, hatur nuhun nu, bisnis anjeun bakal take off. Parameter naon waé pikeun milih mitra bakal sayogi pikeun pangguna produk éléktronik ieu. Anjeun tiasa sacara gampil Cope jeung tugas format ayeuna jeung mawa perusahaan ka tingkat lengkep anyar profesionalisme. Berinteraksi sareng iklan sacara éfisién ku ngirim buletin nganggo parangkat lunak kami. Ieu cocog pikeun nyieun sampel panongton target. Ieu tiasa jalma tina umur anu tangtu, gaduh status naon waé dina pangkalan data, sareng saterasna. Sacara umum, ampir sagala parameter bisa ngawula salaku kritéria pikeun manggihan bahan informasi tina urutan diperlukeun. Anjeun ngan perlu napigasi kumaha search engine jalan.

Kalibet dina surat iklan profésional sareng épéktip kalayan solusi komprehensif ti Sistem Akuntansi Universal. Nalika berinteraksi sareng tim kami, anjeun gaduh unggal kasempetan pikeun meunang kameunangan anu yakin dina konfrontasi kompetitif kusabab alokasi sumber daya anu efisien. Anjeun bakal tiasa nerapkeun sagala cadangan dina pembuangan usaha ka tingkat maksimum balik. Ieu bakal masihan kasempetan pikeun mingpin pasar sareng laun-laun ningkatkeun jurang tina struktur anu bersaing. Pasang komplek kami teras kiriman bakal dilaksanakeun paling éfisién. Anjeun bakal tiasa berinteraksi sareng alat kami anu épéktip sanajan henteuna pangaweruh penting dina téknologi komputer. A tingkat luhur melek komputer ngan saukur teu diperlukeun lamun ngagunakeun produk éléktronik urang. Kalayan bantosanana, anjeun tiasa kalayan gampang ngalaksanakeun padamelan kantor ayeuna sareng suksés. Kompleks adaptif kami mangrupikeun alat éléktronik anu berkualitas tinggi anu bakal ngabantosan anjeun dina palaksanaan tugas kantor anu penting.

Anggo program kami pikeun mastikeun yén distribusi pengumuman henteu nyababkeun kasusah pikeun staf. Jalma bakal tiasa gampang napigasi kumaha ngalaksanakeun operasi kantor. Anjeun bakal gancang mendakan kasuksésan sareng ngahontal hasil anu pikaresepeun dina konfrontasi anu lumangsung antara anjeun sareng pesaing anjeun. Anjeun tiasa nyobian produk kompléks pikeun ngirim iklan leres pisan gratis ku ngaunduh versi demo. Édisi demo mangrupikeun alat anu épéktip pikeun tujuan inpormasi wungkul. Anjeun bakal tiasa ngartos sapinuhna naha kompléks éléktronik ieu cocog atanapi henteu, nu hartina anjeun bakal nyieun kaputusan manajemén nyukupan. Anjeun ogé tiasa ngirim SMS nganggo akun individu anu anjeun damel dina kerangka jasa anu saluyu. Hal ieu kacida nguntungkeun sarta praktis, nu hartina, install solusi kompléks kami sarta ngagunakeun pungsionalitasna, kukituna gaining hiji kaunggulan leuwih lawan Anjeun.

Pangembangan kami pikeun ngirim iklan masihan anjeun kasempetan pikeun damel sacara ageung sareng masing-masing. Anjeun ogé bakal tiasa berinteraksi sareng status sareng nampilkeunana dumasar kana warna pesen. Pesen atanapi kasalahan anu dikirim bakal ditandaan béda dina antarmuka. Anjeun salawasna bisa nyieun kaputusan manajemén katuhu, hatur nuhun nu bisnis pausahaan bakal nyirorot naek. Komplek éléktronik ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngirim spam. Tugas sekundérna nyaéta interaksi anu épéktip sareng pamiarsa target anu dipilih. Sakumaha aturan, anjeun nampi idin ti wawakil pamiarsa ieu pikeun nampi béwara ti anjeun. Ieu masihan anjeun kasempetan, tanpa ngalanggar hak konsumén, pikeun berinteraksi sareng aranjeunna dina dasar anu nguntungkeun.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Prosés pamasangan komplek pikeun ngirim iklan bakal dilakukeun ku kami supados anjeun henteu ngagaduhan kasusah dina ngalaksanakeun operasi klerikal ieu.

Konfigurasi disetél ampir langsung saatos produk dipasang dina unit sistem anu sayogi pikeun perusahaan.

Mimitian gancang pikeun produk ieu disayogikeun ku karyawan Sistem Akuntansi Universal ku kituna anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun langsung ngamimitian nampi kauntungan tina akuisisi parangkat lunak ieu.

Program pikeun ngirim pengumuman tina proyék perusahaan kami masihan anjeun kasempetan anu saé pikeun ngarobih status pesen sareng diajar sacara visual.

The versatility sahiji produk éléktronik nyaéta fitur has sarta kaunggulan undoubted.

Kompleks cocog pikeun perusahaan dagang, produksi, atelier, organisasi keuangan mikro, bengkel, pusat jasa, lembaga pendidikan, sareng anu sanésna.

Wewengkon produk éléktronik urang lega pisan, ku sabab anjeun meunang kauntungan anu signifikan tina ngagunakeunana.

Kompleks pikeun ngirim pengumuman tina proyék Sistem Akuntansi Universal bakal ngamungkinkeun anjeun visual visualisasi bahan inpormasi sareng ngalacak status kiriman.

Anjeun bakal tiasa mendakan sateuacanna biaya ngirim pesen sareng diajar kasaimbangan.

Produk komprehensif kami masihan anjeun kasempetan anu saé pikeun otomatis berinteraksi sareng pamiarsa target anjeun sareng ngirim pesen tanpa aya kasusah.

Suratna bakal dilakukeun ku anjeun dina tingkat profésional, hatur nuhun kana éta, sumber tenaga kerja tiasa disimpen.

Ngurangan beban kerja dina staf bakal gaduh pangaruh anu positif kana sadaya kagiatan bisnis sareng anjeun tiasa ngaoptimalkeun sagala hal, ku kituna ngarah perusahaan kana kasuksésan jangka panjang.

Aplikasi modéren kami pikeun ngirim pengumuman tiasa diunduh leres pisan gratis dina portal kami. Hal ieu dilakukeun ku kituna anjeun teu boga kasusah dina kenalan.

Produk komprehensif ieu nyayogikeun ongkos surat anu murah upami anjeun hoyong nganggo Pusat SMS.

Produk kami ngamungkinkeun anjeun sacara efektif ngajadikeun otomatis bisnis anjeun sareng ku kituna ngahontal kasuksésan ku berinteraksi sareng bahan inpormasi dina tingkat kualitas anu pas.

Produk kompléks pikeun ngirim iklan ti USU ngamungkinkeun anjeun milih wawakil pamiarsa target dumasar kana kriteria karesep anjeun, anu masihan anjeun maneuver gancang dina kagiatan anjeun.

Sakur blok inpormasi tiasa janten parameter pikeun kriteria, hatur nuhun anu anjeun bakal suksés.

File tiasa dikirim sareng surat sareng, ku kituna, ngalaksanakeun dua operasi klerikal dina waktos anu sami.