harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 920
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

surat iklan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


surat iklan
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji surat iklan


Surat iklan populér kalayan toko online modern, mall balanja, lembaga dina sektor jasa, kadaharan, jasa kosmetik sareng lembaga sanés anu kalibet dina nyayogikeun barang sareng jasa. Sakumaha aturan, pikeun ngirim surat iklan, SMS, MMS, Email pesen inpormasi dianggo, kalayan lampiran gambar sareng dokumén sanésna. Iklan email dianggo di sakumna dunya nganggo sambungan Internét. Nalika ngirim surat iklan, pesen iklan pribadi atanapi massal tiasa dianggo. Nalika iklan mailing, organisasi nganggo sorangan, akumulasi basis klien, ngagolongkeun data dumasar kana kategori. Palanggan tiasa ngalanggan milis iklan atanapi tiasa janten palanggan énggal pikeun ngalegaan pangkalan klien. Pikeun ngajadikeun otomatis prosés nyayogikeun data iklan, ngaoptimalkeun biaya, organisasi sering nganggo program khusus khusus di daérah ieu, ngalaksanakeunana kana komputerna, ngahijikeun sareng sababaraha sistem sareng alat. Pangembangan unik kami pikeun ngirim surat iklan Universal Accounting System nyayogikeun pangguna konfigurasi, alat sareng modul anu diperyogikeun pikeun padamelan anu tiasa ningkatkeun padamelan sareng ningkatkeun produktivitas kalayan kauntungan.

Modeu Multichannel nyadiakeun pamaké program sambungan hiji-waktos, kalawan rentang pinuh ku kamampuhan, ngasupkeun dina login pribadi sarta sandi, ngaktipkeun hak pamaké dibaca ku sistem dina ragam delimited. Pamaké bisa ngasupkeun informasi sacara manual tur otomatis, narima promptly maké pilarian kontekstual, mindahkeun, ngagunakeun impor, nengetan rojongan Word na Excel format. Pangiriman iklan, tiasa sacara otomatis maca inpormasi pangguna sareng ngitung biaya jasa, dumasar kana tarif anu ditetepkeun dina daptar harga. kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél hiji surat iklan otomatis ngagunakeun fungsi scheduling, nunjukkeun deadlines pasti keur ngalengkepan tugas, narima laporan kamajuan, kalayan inpo wincik tentang resi, status pending, bahan ditempo sarta undelivered, pikeun milis iklan ulang. Dina tabel ku palanggan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nuduhkeun data, ku konsumén, ku promosi, ku status, nyirian ku kelir béda ka saha data ieu dikirim jeung saha dina status ngantosan.

Anjeun tiasa ngaunduh vérsi percobaan tina milis iklan dina halaman wéb kami gratis. Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi, nganalisis fitur tambahan, ngitung biaya sareng kauntungan, familiarize diri sareng modul tambahan dina halaman wéb atanapi ku ngahubungi konsultan kami. Sistem Chet Universal bakal janten asistén anu teu tiasa diganti sareng bakal pikaresepeun anjeun mangtaun-taun, kalayan investasi minimal sareng hasil maksimal.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Desain unik pikeun pangiriman surat promosi, kalayan otomatisasi prosés produksi pinuh, ngirangan biaya, ningkatkeun rating sareng paménta, ningkatkeun produktivitas sareng kauntungan, kalayan biaya minimum.

Surat iklan tiasa dilakukeun ku aplikasi sacara otomatis, dumasar kana nomer palanggan anu dipilih atanapi sacara massal sapanjang pangkalan data, sakaligus.

Parangkat lunak tiasa dianggo nalika terpadu sareng sistem dina jarak anu jauh.

Likuiditas sareng status perusahaan bakal ningkat unggal dinten, kalayan pamasangan utilitas otomatis pikeun olahtalatah pariwara, ngalangkungan SMS, MMS, e-mail atanapi béwara sora.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobah dokumén téks kana audio.

Kalayan kontrol otomatis prosés téknologi, tugas ditajong kaluar gancang sareng éfisién, ngagunakeun sumber daya anu disimpen dina arah anu leres.

Ngawangun perencanaan acara tematik ngamungkinkeun anjeun nyetél kagiatan kerja sacara gampang sareng éfisién.

Analisis dumasar-waktu nunjukkeun produktivitas gawé unggal pagawe, dibandingkeun jeung jadwal gawe, nyieun itungan jeung itungan gajih.

Kalayan éntri data otomatis, anjeun nampi bahan anu langkung leres tibatan ngeusian manual.

Mindahkeun bahan éféktif mangaruhan resi data informasi, nyokot kana akun efisiensi sarta kualitas gawé.

Akuntansi dilaksanakeun nalika berinteraksi sareng sistem 1C.

Manajemén bisa ngawas produktivitas jeung kinerja karya, kasatiaan customer, attracting konsumén anyar, panghasilan jeung expenses nu aya dina database tunggal.

Aksés instan tiasa dilaksanakeun nalika ngagunakeun mesin pencari kontekstual, ngaoptimalkeun sumber tenaga kerja.

Kapasitas produksi pikeun digawé dironjatkeun kusabab kadali kualitas, kagancangan sareng waktos padamelan anu dilaksanakeun.

Gampangna sareng seueur tugas program otomatis ngamungkinkeun para pangguna henteu miceunan waktos dina latihan tambahan, runtah waktos sareng artos, cekap pikeun ngenalkeun pamasangan ngalangkungan ulasan pidéo.

Sistem multi-kanal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun kagiatan padamelan sadaya karyawan dina program tunggal pikeun ningkatkeun produktivitas perusahaan.

Modernisasi utilitas mungkin ditambah modul, témplat, conto, netepkeun hak istimewa sareng kamampuan, upami hoyong.

Pamasangan otomatis tina parameter anu diperyogikeun cocog pikeun unggal pangguna sacara pribadi.

Nalika damel sareng klien sareng ngirim inpormasi iklan, penting pikeun terang basa asing, anu disayogikeun ku sistem universal urang.

Jeung mailings iklan tina SMS, pesen ku e-mail, pagawé bisa ngalacak status narima surat (dibaca, undelivered), sahingga mungkin pikeun nangtukeun kabutuhan ulang ngirim.

Pangiriman iklan tiasa dilakukeun sacara massal atanapi selektif, ku ngawas sareng nyaring data.

Kabijakan harga rendah perusahaan ngamungkinkeun teu mayar biaya bulanan, anu ngabédakeun program kami tina aplikasi anu sami.

Kamungkinan ngaropéa modul pribadi.

Manajemén dasar umum pikeun kontraktor tangtu.

Ayana asisten éléktronik ngaminimalkeun lumangsungna kaayaan kontroversial.

Kalayan aplikasi tambahan, modul, konfigurasi sareng biaya jasa, mungkin dina halaman wéb kami.