harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 741
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

iklan dina distribusi email

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


iklan dina distribusi email
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji iklan dina distribusi email


Iklan dina kampanye email ayeuna dianggo ku sajumlah ageung perusahaan, perusahaan sareng organisasi anu béda-béda, sabab éta efektif pisan dina promosi barang sareng jasa naon waé, sareng ogé tiasa narik para nasabah énggal, narik aranjeunna kalayan sagala rupa anu gampang-to- bahan nempoan. Sakumaha aturan, éta nempatan tempat anu rada penting dina kagiatan pamasaran, sareng ku kituna henteu heran yén ayeuna aranjeunna sok nyobian nengetan, kakuatan sareng sumber daya pikeun éta. Éta ogé sia noting yén pamakéan aktip sarta aplikasi kompeten dina prakna bisa boga pangaruh alus dina kualitas layanan, kinerja finansial sarta kasadaran brand, anu, kahareupna ogé mangrupa faktor penting pikeun achieving kasuksésan bisnis.

Biasana, iklan email dilaksanakeun nganggo lampiran tambahan: gambar, gambar, poto, presentasi, pidéo, jsb. barang atawa hal anu di momen sababaraha pamaén di pasar komérsial nawarkeun meuli. Dina kasus anu terakhir, ku jalan kitu, éta tiasa janten toko alat éléktronik, dealer mobil, ranté grosir, distributor aditif pangan, sareng pusat balanja sareng hiburan. Dina waktos anu sami, serat sapertos kitu sering dikirim sateuacan acara atanapi acara populér: sapertos penjualan massal, acara promosi, malem liburan.

Perlu ogé nyorot kanyataan yén disarankeun pikeun kalibet dina iklan dina kampanye Email kusabab efektivitas sareng efisiensina: ayeuna éta pasti salah sahiji alat pamasaran anu paling populér, sareng konvérsina kadang ngahontal ampir 50% !!! Salaku tambahan, dumasar kana panilitian hiji majalah anu terkenal, dumasar kana skéma itungan ROI, pikeun unggal $ 1 investasi aya sakitar $ 28.

Titik positip anu sanés di dieu nyaéta yén kalayan bantosan éta tiasa ngahontal sajumlah ageung pangguna Internét, anu, tangtosna, ningkatkeun pisan kasempetan pikeun narik para nasabah énggal, sareng ogé tiasa ngahemat artos anu ageung. Kusabab métode sapertos biasana teu merlukeun Investasi serius. jeung investasi: dibandingkeun pilihan séjén. Tambih Deui, sababaraha fitur positip nyaéta yén kalayan pendekatan anu leres, manajemén bakal tiasa aktip komunikasi sareng pamiarsa target, anu kabetot sateuacanna dina barang, jasa, barang, tawaran, jsb.

Sistem akuntansi universal gaduh alat anu saé pikeun ngatur sababaraha jinis surat: boh individu sareng bulk. Sumawona, nganggo parangkat lunak ieu, anjeun tiasa ngalakukeun tindakan anu dipikabutuh gancang sareng tanpa masalah, sabab manajer bakal langsung nyalametkeun di dieu: solusi fungsional intuitif, paréntah anu jelas, konci panas, windows layanan anu gampang, sareng otomatis maju. modeu ... Kiwari dimungkinkeun, hususna, ngawengku ngan fungsi itungan numeris matematik, nu bakal utamana éféktif nalika anjeun kudu gancang ngitung waragad moneter ngirim surat bulk ngaliwatan jasa mayar.

Seueur dividen sareng kauntungan tina program tina merek USU ogé bakal nyababkeun kanyataan yén aranjeunna diwangun dina seueur laporan informatif, kasimpulan statistik, tabel ngabandingkeun, bagan detil sareng diagram demo. Kusabab aranjeunna sadayana, sadaya kagiatan perusahaan bakal difasilitasi sacara signifikan sareng nyata, sabab ayeuna manajer sareng karyawan bakal gaduh inpormasi anu paling relevan pikeun aranjeunna: dina kasalametan ngalaksanakeun surat-surat massal atanapi individu, kasuksésan pamasaran anu tos aya. kampanye, efektivitas karyawan individu jeung manajer, item panghasilan finansial , dinamika sharing iklan, balik kana investasi di jasa e-mail mayar, operator sélulér atawa utusan instan.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Format maya pikeun ngatur elehan dokuméntasi henteu ngan ukur ngagampangkeun nyiptakeun bahan téks énggal, tapi ogé ngaleungitkeun kabingungan dina sistematisasi atanapi asihan sadaya inpormasi jasa anu sayogi.

Ngundeur parangkat lunak komputer akuntansi bakal nyandak ngan sakedik waktos, sareng operasi salajengnana bakal meryogikeun sumber daya leutik tina RAM komputer pribadi.

Anjeun tiasa sacara aman ngadaptarkeun server mail anu anjeun peryogikeun ayeuna, teras ngamimitian ngirim pariwara ka seueur panampi.

Itungan otomatis bakal ngidinan Anjeun pikeun ngitung biaya tunai keur bewara mayar atanapi panggeuing anu dilaksanakeun ngaliwatan rekening bisnis keur pangusaha: dina Email, Viber, Telepon Sora, SMS jeung saterusna.

Nyandak kana akun alam pamasaran bakal némbongkeun efektivitas rupa kampanye iklan, acara promosi, acara badag. Ieu bakal ngabantosan anjeun terang, contona, jinis Tanda Bulk anu paling kapaké sareng béwara naon anu kedah dianggo dina waktos anu caket.

Nalika nyetél kampanye Email anu aya hubunganana sareng iklan naon waé, pangguna tiasa ngonpigurasikeun sababaraha parameter: nami pangirim, server, palabuhan, login, encoding.

Hatur nuhun kana cadangan, manajemén bakal tiasa périodik nyimpen hiji basa informasi tunggal jeung kukituna ngajamin kaamanan data.

Salian ngatur ngirim pesen surelek keur iklan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun métode séjénna: contona, Viber utusan. Dina hal ieu, nu alus, Anjeun kudu mayar lolobana ngan pikeun dikirimkeun jeung maca talatah (lamun boga akun bisnis).

Versi tés gratis tina sistem akuntansi universal sayogi diunduh dina halaman wéb USU. Di dinya, pamaké bisa familiarize diri jeung rupa-rupa artikel, bahan jeung éntri metot.

Inok kauangan, kalebet biaya iklan, pamasaran, mailing, server email sareng jasa anu mayar, bakal difasilitasi ku alat anu dipikiran anu pas. Kalayan bantosanana, analisa inpormasi anu ditangtukeun bakal janten kualitas luhur sareng gampang-gancang.

Salila formasi basa customer hasil ngahijikeun Tatar, Anjeun ogé bakal bisa ngalacak jeung ngarekam idin jalma pikeun ngumpulkeun, nganalisis jeung ngolah data, nyaeta, tumut kana akun idin maranéhanana pikeun nampa surelek, talatah telepon jeung payil séjén pikeun iklan.

Anjeun bakal tiasa nyiptakeun sareng nyusun pilihan anjeun nyalira pikeun témplat pikeun hurup Email. Dina hal ieu, salajengna, prosés interaksi jeung panongton targétna bakal noticeably gampang, sabab lamun perlu, éta bakal mungkin pikeun gancang ngirim sagala proposal siap-dijieun.

Database tunggal bakal masihan kasempetan pikeun ngadaptarkeun sajumlah ageung palanggan, supplier sareng kontraktor. Di dieu pangguna program bakal tiasa ngarékam inpormasi kontak, nyerat detil pribadi, ngédit file anu tos aya, ngabagi bahan anu parantos diasupkeun kana sababaraha kategori sareng grup, ngadamel daptar sareng daptar sorangan.

Visualisasi status ngirim pesen jeung surat ngakibatkeun hiji persepsi hadé tina informasi, saprak manajer bakal langsung bisa manggihan: suksés dikirimkeun file éléktronik atawa nu masih pending.

Program anu dirancang pikeun ngatur kampanye email pikeun iklan sanggup nyimpen arsip unsur téks anu dikirim sareng file anu sanés. Hatur nuhun kana éta, engké anjeun bakal tiasa ningali hurup, pesen sareng rékaman anu diperyogikeun.