Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 328
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Manajemén toko

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
Manajemén toko

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program pikeun manajemén toko

  • order

Ngatur toko, hususna anu ageung, mangrupikeun prosés anu rada rumit. Kadang-kadang meryogikeun seueur kanyaho sareng ngajantenkeun nungtut kana jenis sistem inpormasi pikeun ngatur toko anu dianggo. Dina taun-taun ayeuna, pasar téknologi IT nembé ngembangkeun. Kasempetan ieu masihan seueur perusahaan pikeun milih milih sistem inpormasi manajemén perusahaan. Sistem informasi pikeun ngatur toko téh luar biasa kalayan rupa-rupa sareng sakumpulan fungsi. Masing-masing perusahaan bakal gampang mendakan inpormasi inpormasi anu bakal ngajantenkeun manajemén toko di perusahaan ieu épéktip-gancang. Sababaraha taun ka tukang, program inpormasi Sistem Akuntansi Universal muncul di pasar sareng gancang pisan janten salah sahiji sistem manajemén toko anu paling populér sareng dipilarian. Produk perangkat lunak USU ngabantuan ngajadikeun otomatis tina réa operasi rutin anu ngabarengan penjualan barang sareng manajemén toko. Itungan sareng analisa inpormasi asup bakal aya dina taktak parangkat lunak, sareng manajemén tiasa nikmati hasil sareng nyéépkeun waktos sareng jam anu berharga dina analytics. Penilaian ngeunaan kaayaan ayeuna bakal dilakukeun langsung kusabab kanyataan yén program nganalisa data pikeun tiap waktos sareng nyayogikeun aranjeunna dina pormat anu cocog sareng grafik sareng tabel. Sadaya laporan interaktif sareng tiasa dianggo dina format éléktronik, disimpen kana file éksternal sareng dikirim ku mail, atanapi ngan ukur dicitak langsung tina program tanpa tautan panengah dina bentuk save. Nganggo program Sistem Akuntansi Universal, Anjeun sacara komprehensif tiasa ngajadikeun otomatis karya perusahaan dagang sareng ngajantenkeun pagawéan poéan unggal karyawan perusahaan langkung gampang sareng langkung saé. Salaku conto, kasir atanapi penjual bakal ngalaksanakeun operasi sapopoe, contona, ngajual sareng nampi pangmayaran ngagunakeun jandela khusus dimana sadayana anjeun dikumpulkeun. Upami nganggo alat khusus, sapertos scanner barkod atanapi terminal pangumpulan data, anjeun henteu kedah milarian barang sacara manual - nalika maca barkod, program éta sorangan bakal mendakan barang, nambihanana kanggo dijual, ngitung jumlah biaya sareng pangiriman. Barang bakal otomatis diréduksi tina gudang, artos anu dikonfirmasi ka salah sahiji rekening, gumantung kana kumaha pamayaran. Partisipasi karyawan dina sakabéh proses ieu bakal sakedik, kumargi dibuang faktor manusa, katepatan sareng tingkat panghasilan organisasi bakal ningkat. Kauntunganana sareng rupa-rupa alat nyayogikeun perusahaan dimana éta dipasang sareng kasempetan anu saacanna henteu diperkirakeun sateuacanna. Salaku tambahan, perusahaan kami ngagaduhan akreditasi internasional sareng dina situs (atanapi ku susuratan sareng kami ku e-mail) anjeun tiasa ningali bukti ieu - tanda percanten éléktronik D-U-N-S. Versi demo sistem inpormasi manajemén kami di toko USU perenahna dina situs wéb kami. Anjeun tiasa teras-terasan ngajalankeun éta hadé pikeun familiarize diri kalayan mangpaatna.