Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 550
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun warung

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun warung

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen program pikeun toko

  • order

Otomatisasi di hiji toko sok meryogikeun parangkat lunak toko khusus, anu biasana diwangun ku sababaraha program anu dianggo dina sababaraha bidang kagiatan anjeun. Parangkat lunak USU-Soft urang pikeun toko mangrupikeun solusi lengkep dina akuntansi toko, nalika hiji perangkat lunak akuntansi toko ngagantikeun sababaraha anu sanés. Anjeun moal tiasa nganggo kontrol dina toko kalayan leres upami anjeun henteu ngagaduhan sistem sapertos di toko anjeun. Kalayan parangkat lunak ieu anjeun ningali sakumaha gampangna pikeun nyimpen inpormasi dina program. Hal kahiji anu anjeun bakal ningali dina program pikeun toko mangrupikeun panganteur anu saderhana pisan. Di dinya anjeun henteu ngan ukur tiasa ngajualan, mayar, mesen produk énggal, tapi ogé ngadamel inventarisasi. Sareng gaduh scanner barkod, anjeun henteu kedah ngalakukeun deui sacara manual. Kalayan scanner barkod, pangguna sering nyanghareupan masalah modérenasi. Parangkat lunak akuntansi pikeun toko anu kami nawiskeun ngadukung sababaraha jinis scanner ogé barkod barkod. Kami parantos mendakan sakumpulan laporan manajemén anu tiasa anjeun atur dina perangkat lunak masing-masing. Sareng spesialis kami, dina pamundut anjeun, tiasa nyiptakeun laporan tambahan. Sareng anu paling penting, dina laporan sistem ieu pikeun toko anjeun bakal tiasa ningali henteu ngan ukur pergerakan artos, tapi ogé sadaya gerak barang, ogé laporan ngeunaan padamelan padamel. Laksanakeun akuntansi anu lengkep di toko ngalangkungan aplikasi akuntansi ieu!

Naha henteu ngandelkeun program gratis anu diémbarkeun dina Internét dina jumlah anu seueur? Aya seueur alesan, tapi kami hoyong nyebatkeun ngeunaan anu paling penting. Mimiti, éta henteu dipikaresep, bahkan mustahil, yén sistem sapertos kitu bakal bébas. Teu aya programer anu bakal nyéépkeun waktos sareng usaha pikeun nyiptakeun sistem anu rumit pikeun toko kanggo masihan ka batur gratis. Saha waé anu kéngingkeun program akuntansi anu rumit pikeun toko peryogi sambungan permanén kana sistem pangrojong pikeun méréskeun sababaraha masalah. Teras dina titik ieu panyipta program manajemén toko sareng akuntansi kualitas, anu kedah gratis, nungtut artos pikeun masihan anjeun aksés kana fungsi-fungsi anu tangtu sareng tétéla yén vérsi anjeun «untung» pikeun ngaunduh henteu lengkep, tapi ngan ukur démo. Anjeun dijangjikeun sistem gratis, sareng tétéla anjeun moal nampi tungtungna. Anjeun teu kedah damel babarengan sareng perusahaan anu nipu anjeun ngagunakeun produkna. Kami nawiskeun perjanjian anu transparan sareng jujur - sateuacan anjeun nyandak kaputusan penting sapertos milih program pikeun toko, cobian versi demo - anjeun tiasa ngaunduh dina halaman wéb resmi kami. Upami anjeun henteu wareg ku naon-naon, wartosan kami. Kami bungah ngalereskeunana sareng mendakan naon anu cocog sareng anjeun.

Kami kabuka pikeun tawaran énggal sareng salawasna senang nyobian anu énggal. Kadua, kami nyaritakeun anjeun kanyataan anu kabuktosan - program pikeun toko anu sapertos ieu, diunduh gratis, 100% henteu sampurna, henteu lengkep, ngandung seueur kasalahan sareng sama sekali henteu ngajamin kaamanan data anjeun. Program sapertos akuntansi sareng manajemén toko bakal nyababkeun karusakan anu signifikan dina padamel bisnis anjeun, ngakibatkeun karusakan, kagagalan sareng akhirna nyababkeun runtuhna sadaya usaha, waktos sareng artos anjeun nyéépkeun ngawangun bisnis suksés. Pikeun nyegah ieu kajantenan, tong janten korban kéju gratis dina mousetrap, sareng langsung ka para profesional. Kami parantos ngembangkeun sistem anu unik anu bakal ngaoptimalkeun padamelan toko anjeun, ngajagi data anjeun sareng henteu ngabalukarkeun anu négatip. Émut kumaha pentingna pikeun nyandak pilihan anu leres.

Sistem pikeun toko didesain pikeun dianggo ku anu alit boh sedeng bahkan anu langkung seueur ku usaha ageung. Alur aliran naon waé anu aya hubunganana sareng perdagangan peryogi otomatis tina sajumlah ageung data. Program otomatisasi sareng manajemén pikeun toko mangrupikeun program generasi anu énggal. Henteu perlu pisan pikeun nyombongkeun inovasi sapertos éta di payuneun pesaing anjeun. Mimiti ngaoptimalkeun prosés padamelan, sistematiskeun data, ngontrol penjualan sareng produk. Sareng, saluyu sareng éta, henteu ngeunaan program otomatisasi sareng modérenisasi anu anyar anu parantos dipasang, tapi ngeunaan hasil anu kahontal dina waktos anu cekap. Kami ngajamin éta. Kalayan sistem ieu, anjeun tiasa nyiptakeun struktur dina bisnis anjeun, anu bakal nembongkeun sareng nganalisis sajumlah ageung data, masihan laporan anu akurat sareng hasil anu leres.

Tugas urang nyaéta ngabahagiakeun anjeun. Kusabab kitu kami henteu nyéépkeun usaha, henteu hartosna pikeun nyiptakeun program unik kami. Ku ngagunakeunana, anjeun bakal ningali yén kami parantos nanem modal diri dina program ieu pikeun ngajantenkeunana gampang digunakeun sabisa-bisa, gampang diajar, sareng beunghar fungsina. Program pikeun warung tiasa dianggo sacara optimal sareng henteu ngakibatkeun gagal atanapi kasalahan. Salami mangtaun-taun ayana urang di pasar, urang teu nampi keluhan nanaon. Ieu mangrupikeun indikator kualitas. Kami ngahargaan yén palanggan kami parantos milih kami, janten kami ngurus masalah naon waé sareng nyayogikeun kualitas pangrojong teknis anu paling luhur. Upami anjeun hoyong janten salah sahiji klien kami, buka halaman wéb kami, nyerat ka kami, sareng cobian masang versi démo gratis. Kami ngabantosan pikeun ngajadikeun otomatis bisnis anjeun!

Aplikasi manajemén toko tiasa disebat internasional. Aya versi anu béda dina program. Salian ti éta, aya seueur basa anu janten program ditarjamahkeun. Hasilna, moal aya masalah dina ngagunakeun sistem di salah sahiji nagara. Di momen, hiji-hijina hal anu nyésa pikeun organisasi dagang anjeun anu kedah dilakukeun nyaéta nyobaan aplikasi sareng masangkeunana pikeun ningali éta dina aksi. Kauntungan anu badé dibuka di payun anjeun pasti bakal ngareuwaskeun anjeun.