harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Program pikeun ngical barang
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 909
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun ngical barang

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Program pikeun ngical barang
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen program pikeun ngajual barang


Ngajual di toko - jinis kagiatan khusus anu aya hubunganana sareng penjualan barang anu cukup spésipik - potongan aset (paling sering baju, kirang sering - sapatu, aksésoris, sareng sajabana), tetep dina saham. Akunting biasana ngalibatkeun ngajaga sadaya jinis rékaman kalayan seueur saham atanapi penjualan saham. Cara anu paling dipercaya jeung paling gampang pikeun nyieun program toko pinuh operasional nyaéta program pikeun ngajual barang. Unggal program pikeun ngajual barang didesain pikeun ngatur padamelan perusahaan dagang, ngagancangkeun prosés ngolah data sareng sistematisasi, sareng nganormalkeun alur kerja (khususna, karya departemen penjualan). Sababaraha manajer, ngémutan yén aranjeunna parantos mendakan cara anu langkung mirah pikeun mésér program pikeun ngajual barang, mutuskeun pikeun ngaunduh program pikeun ngajual barang online ku naroskeun program pamundut situs pamilarian pikeun ngical barang gratis atanapi program pikeun ngajual unduhan gratis barang. Kedah dijelaskeun yén pendekatan ieu pikeun masalah leres-leres lepat sareng henteu ngan ukur tiasa ngarusak kapercayaan anjeun kana program akuntansi otomatis, tapi ogé ngakibatkeun leungitna inpormasi. Kanyataanna henteu unggal programmer bakal ngurus pemeliharaan program gratis pikeun ngajual pikeun ngendalikeun penjualan barang (sareng upami kitu, henteu tanpa stimulus sapertos artos), sareng kabutuhan dukungan téknis ieu gancang atanapi engké pasti bakal némbongan. Kalayan kecap séjén, sadaya ahli nyarankeun ngan ukur program pikeun ngajual anu dipésér ti pangembang anu dipercaya.

Program anu paling dipercaya pikeun ngajual barang sareng kontrol panyimpenan - USU-Soft. Program ieu pikeun ngajual barang ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan analogana sareng tiasa nunjukkeun hasil anu pangsaéna gancang pisan. Éta dicirikeun ku kualitas luhur palaksanaan, gampang digunakeun, biaya anggaran pikaresepeun sareng program pangropéa anu adil. Pamekar ti USU-Soft ngagaduhan tanda kapercayaan internasional D-U-N-S, anu negeskeun pangakuan program jual manajemén barang ieu di panjuru dunya salaku salah sahiji produk anu paling kualitas luhur pikeun ngajual barang. Program jual manajemén barang anu ngabantosan anjeun pikeun ngagampangkeun jual barang ngamungkinkeun anjeun ngan ukur nganggo peralatan standar di toko (alat toko sareng gudang - scanner barkod, printer resi, labél, sareng sajabana), tapi alat anu anyar pisan, anu henteu sadaya toko parantos dikuasai - terminal data modern koleksi (DCT). Ieu mangrupikeun alat kompak sakedik, anu padamelna ngan saukur dina kantongna sareng dianggo sakumaha diperyogikeun. Conto: pikeun ngalaksanakeun inventarisasi, anjeun nganggo éta sareng ngahémat seueur waktos. Data parantos dibaca teras dialihkeun kana basis data utama. Alatna tiasa nyimpen sajumlah data, anu mangrupakeun tambah penting. Maka, sanaos seueur teuing barang di gudang, anjeun tiasa nambihan sadayana kana database sareng kapasitas nyimpen sistem jual akuntansi anu teu aya watesna.

Gawe sareng klien ogé pantes diperhatoskeun khusus. Inpormasi ngeunaan klien tiasa dilebetkeun langsung dina méja kas. Salaku conto, anjeun ngalebetkeun dina sistem akuntansi ngajual sareng ngatur manajemén nami, nami kulawarga, nami patronik klien, ogé sabaraha yuswa anjeunna, upami hoyong, karesepna sareng sajabina. Unggal klien dileler bonus kanggo unggal pameseran. Kami pikir henteu aya gunana pikeun ngajelaskeun naon anu dimaksud sistem bonus, sabab sadaya toko parantos lami ngagunakeun strategi ieu pikeun mikat sareng ngajaga konsumén. Sababaraha jalma tiasa nolak kasempetan pikeun nganggo akumulasi bonus ieu tibatan artos sareng ngagaleuh langkung seueur barang di toko anjeun. Anjeun bakal ningali mana anu mésér palanggan mésér sareng nampi bonus. Janten, anjeun bakal ngartos naon anu anjeunna pikaresep sareng anjeun ngirim kaluar iklan sareng nawiskeun mésér anu sanés, ngadorong anjeunna kanggo méakkeun langkung seueur. Konsumén ogé tiasa dibagi kana kategori supados langkung gampil napigasi nganggo basis data ageung anu ngagaduhan inpormasi perkawis seueur pelanggan. Manajemén palanggan nyaéta anu diperyogikeun dina organisasi bisnis mana waé.

Bagéan ieu tiasa didasarkeun kana sababaraha kriteria anu béda: dumasar kana jumlah kunjungan (dina konsumén biasa sareng jarang); dumasar kana ayana atanapi henteu aya keluhan (pikeun anu henteu pernah ngangluh sareng anu ngalakukeun éta sepanjang waktos); dumasarkeun kana beuli tinangtu, dina umur, jalan padumukan, jst. Sababaraha palanggan bahkan pantes dipasihan status VIP sareng sadaya kaistiméwaan anu diperyogikeun. Sareng pikeun kontak sareng palanggan anjeun, anjeun tiasa nganggo 4 cara komunikasi - Viber, SMS, e-mail, bahkan telepon sora. Anjeun tiasa ngirimkeun iklan, katalog, tawaran khusus, diskon, atanapi ngundang acara, selamat dina liburan, hatur nuhun parantos mésér, ngawartosan ngeunaan kadatangan barang énggal sareng seueur deui.

Naha anjeun hoyong nyingkahan kasalahan nalika damel sareng produk sareng penjualan? Naha anjeun badé ngalihkeun sababaraha padamelan monoton kana mesin anu tiasa ngatur éta langkung saé sareng gancang? Naha anjeun hoyong ngaoptimalkeun bisnis anjeun dugi ka pesaing anjeun bakal jauh ka tukang? Teras kersa milih program jual beuli kami ngeunaan pangendali sareng otomatisasi. Kami ngajamin sadayana ieu, komo deui. Kami biasa ngareuwaskeun konsumén urang. Dina halaman wéb resmi kami anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun, ogé tiasa ngaunduh vérsi demo gratis pikeun masangna di perusahaan anjeun sareng parios naha sadayana anu kami carioskeun leres atanapi henteu. Kami tiasa mastikeun yén sistem unik kami anu otomatisasi sareng modérnisasi bisnis moal nguciwakeun anjeun sareng anjeun pasti bakal hoyong neraskeun ngagunakeunana! Hubungi kami ku cara naon waé anu anjeun resep. Kami salawasna ngahubungi sareng bakal senang pikeun ngajawab patanyaan anjeun.