harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi karyawan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 457
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi karyawan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi karyawan
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi karyawan


Akuntansi pikeun pagawé kedah dilaksanakeun tanpa gagal ngagunakeun bantosan karyawan kami anu parantos nyiptakeun program sistem USU Software. Pikeun akuntansi ku pagawé, anjeun kedah taliti diajar multifungsi tina basis akuntansi Software USU, dina pamekaran akuntansi anu ngabantosan versi uji coba kami, anu mangrupikeun sistem anu gratis sareng saderhana numutkeun kamampuanna. Dina akuntansi unggal pagawé, fungsionalitas tambahan tina program sistem akuntansi Perangkat Lunak USU gunana dugi ka seueur, anu padamelan ngarah kami ngabantosan pikeun nambihan paménta klien. Rupa-rupa kamungkinan dina format anu tiasa diaksés masihan sumbangan pikeun pangwangunan akuntansi aktip prosés damel ku ngenalkeun dokumén anu diperyogikeun kana perangkat lunak. Akuntansi jauh karyawan kedah dilaksanakeun sareng kontrol akuntansi lengkep ngeunaan kualitas pagawéan sareng kagancangan nyiptakeun alur kerja. Pikeun akun pikeun padamel jauh, cara anu paling gampang nyaéta nerapkeun ti sababaraha rupa fungsi, sababaraha kamampuan anu diperyogikeun anu kedah dianggo sakumaha mistina. Telecommuters sacara signifikan ngaregepkeun pedaran padamelan sareng nganggo rupa-rupa program anu henteu pantes salami jam bisnis. Tapi ku kaayaan éta ku pandemi, seueur perusahaan anu henteu ngagaduhan pilihan tapi kedah ngalih kana damel jarak jauh kalayan akuntansi pinuh ku daptar padamelan anu aya. Numutkeun kana format akuntansi jauh, dina waktos damel, sababaraha patarosan tiasa timbul, dimana anjeun kedah ngahubungi perusahaan kami pikeun bantosan, dimana spesialis kami tiasa masihan naséhat tepat waktuna. Asistén anu penting dina prosés nyiptakeun dokumén sareng sistem akuntansi monitoring kalayan pangawasan tiasa dibantosan ku versi seluler tina parangkat lunak, anu gancang ngalaksanakeun sababaraha tindakan anu perlu. Akuntansi jauh karyawan diperyogikeun ku ampir sadaya perusahaan anu ngalih kana akuntansi jauh sabab aya panurunan penting dina kapasitas damel disababkeun ku sikap staf anu teu adil pikeun tanggung jawab padamelan langsung aranjeunna. Kajadian taun kamari henteu ngantepkeun perusahaan naon waé dina posisi stabil tapi ngarusak kaayaan ékonomi seueur perusahaan anu rugi, sareng khususna, bangkrut. Sakabeh aliran kepala sagala rupa strata bisnis tos ka perusahaan kami pikeun nyaring kamampuan fungsionalna, anu aya hubunganana sareng program akuntansi sistem Perangkat Lunak USU parantos ngalaman pamutahiran anu masif, sareng pertumbuhan permintaan di pasar penjualan ogé naék. Aman pikeun nyatakeun yén anjeun ngenalkeun sobat anu dipercaya sareng dipercaya ka perusahaan anjeun pikeun patarosan sareng prosés akuntansi damel kalayan épisiénsi maksimum dina hal fungsionalitas dina bentuk program sistem akuntansi Software USU. Kalayan bantosan téknologi digital modéren, anjeun sanggup ngatur waktos sareng épisién pikeun bawahan sareng padamel anu ngalaksanakeun akuntansi jauh. Sistem sacara otomatis ngawas kinerja tugas tenaga kerja ti mimiti dinten damel ku masang sénsor panjagaan samentawis. Inpormasi anu ditampi gancang ditransfer pikeun pamrosésan sareng verifikasi ka manajemén perusahaan, ogé ka personil sareng departemen akuntansi pikeun panggunaan salajengna dina waktos pamayaran sareng pamayaran tambahan. Pelaporan akuntansi anu didamel dina pilihan klien disayogikeun dina sagala bentuk grafis, tiasa aya grafik, grafik, tabel, histogram. Ngitung kaayaan anu pang anyarna, urang tiasa nyarios langsung yén paménta pikeun parangkat lunak ieu parantos naék pisan, sahingga ngagaduhan palanggan biasa, basis Software USU parantos nampi seueur ulasan anu positip sareng nami anu mantep. Pendaptaran jauh karyawan mangrupikeun komponén penting pikeun diréktur, anu tiasa ngaidentipikasi karyawan kalayan sikap anu cuek kana tugas padamelanna sareng pamitan ka aranjeunna sabab jalma éta henteu tiasa dirobih. Basis Perangkat Lunak USU, ti saprak didirikeun, parantos ngaliros cek naon waé anu urang tiasa ngabuktoskeun kaunggulanana tibatan parangkat lunak anu sanés kalayan kéngingkeun, kana hiji gelar atanapi anu sanés, buktos kanyataanna cacat. Upami urang ngabandingkeun program akuntansi sistem Perangkat Lunak USU sareng basis data sanés, maka anjeun tiasa ngahargaan panganteur kerja saderhana sareng intuitif anu dipibanda ku parangkat lunak, kalayan kamampuan diajar kumaha damel nyalira. Prosés lacak anu paling merenah ku prospek ningali layar pagawé, kalayan ngagaduhan kamampuan nyambung kana komputer karyana sareng nampi data dina bentuk gambar pikeun unggal waktos damel. Sateuacan ngawitan ningali padamel, sutradara perusahaan kedah ngawartosan padamel ieu pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan rélaxasi. Dina rupa-rupa alur kerja, anjeun tiasa nganggo dokumén primér naon waé pikeun diajar daptar jurnal basa akuntansi Software USU. Ku akuisisi sababaraha pangendali tambahan sareng kamampuan akuntansi, anjeun moal ngijinkeun karyawan pikeun nampi gajihna gancang, sareng sadayana kedah, sapertos sateuacanna, gaduh waktos kanggo ngeusian tugas padamelanana. Kusabab, nalika krisis, usaha alit sareng sedeng parantos sangsara sacara signifikan, teu kedah nyarioskeun ngeunaan rélaxasi pagawé, anu salajengna tiasa ngarusak kaayaan ékonomi perusahaan anu sesah. Ngan ukur pagawé kantor anu ngalih kana pormat jauh pikeun ngalaksanakeun kagiatan padamelan, sareng padamel anu sifat produksi tiasa neraskeun padamelanana di toko, sapertos anu sateuacanna. Sacara wani nyatakeun yén cara ieu ngabantosan kaayaan anu sesah, anu kedah diatasi ku sakedik karugian pikeun perekonomian sareng perusahaan. Bade jarak jauh ngabantosan daya saing sareng kamampuan perusahaan bari ngaminimalkeun sagala rupa biaya sareng biaya. Pangguna tiasa ngitung jarak sareng daptar padamel ku ngalebetkeun inpormasi kana itungan gajih, numutkeun ka kartu laporan khusus kalayan tanda jam damel unggal dinten. Upami aya jaringan perusahaan, maka éta ogé leres diawasi, nyayogikeun sajumlah padamel anu teu terbatas sareng kamampuan pikeun damel ti jauh. Karyawan tiasa langkung saling ngahasilkeun silih nganggo format kasempetan anu béda pikeun silih tingali inpormasi lengkep dina modeu paningal. Anjeun tiasa sacara mandiri ngarobih setélan karakter individu pikeun sababaraha padamelan padamelan anjeun dina database akuntansi Software USU. Perusahaan saukuran naon waé tiasa mésér program sistem Perangkat Lunak USU, anu ditujukeun pikeun sadaya palanggan, henteu paduli skala produksiana. Konfigurasi anu jelas sareng saderhana basis data akuntansi Perangkat Lunak USU mangrupikeun kaunggulan penting perusahaan, hubunganana anjeun tiasa épisién sareng éfisién ngalaksanakeun tugas kerja manajemén perusahaan sareng ngirim aranjeunna pikeun verifikasi ku e-mail. Kalayan akuisisi program sistem Perangkat Lunak USU salami jaman krisis, dimungkinkeun pikeun éfisién sareng éfisién nyimpen catetan karyawan ti jauh dina kagiatanana.

Program akuntansi laun ngembangkeun basis kontraktor sareng prosés anu diperlukeun pikeun ngeusian buku rujukan. Pikeun kawajiban hutang anu aya, anjeun mimiti ngahasilkeun dokuméntasi dina basa pikeun ditandatanganan ku dua pihak. Dinten damel unggal pagawé jelas bakal dilacak ku sababaraha jam damel dina parangkat lunak. Sagala dokumén primér anu diperyogikeun tiasa sacara otomatis ditampi ku diréktur perusahaan, ogé palanggan sareng panyadia.

Seueur accruals pikeun perpajakan anu kabentuk dina pangkalan data sareng dipindahkeun ka situs khusus.

Anjeun tiasa sacara gancang ngahasilkeun itungan pikeun nyiptakeun gajih dina parangkat lunak sareng data dina biaya tambahan. Anjeun ngamimitian prosés impor inpormasi kana database anyar pikeun gancang mimitian damel sareng inpormasi anu ditampi. Anjeun kedah ngawartosan ka padamel anjeun ngeunaan jumlah padamelan anu dilakukeun ku aranjeunna, ku ningali monitor sadaya padamel anu sayogi. Pamaké tiasa ngahasilkeun data ngeunaan prosés perbankan ngeunaan tujuan sanés kas anu gancang sareng éfisién dina parangkat lunak.

Perputaran kas jauh parantos pinuh dina database sareng lebetna data kana buku kas kanggo biaya sareng kuitansi. Dina program éta, pangguna tiasa ngadamel inventarisasi nganggo peralatan coding bar-modéren. Ternyata dina parangkat lunak éta nyusun rupa-rupa jadwal pikeun padamelan anu tiasa nyayogikeun gambaran lengkep ngeunaan naon anu lumangsung. Diagram ngabahas kinerja karyawan ku cara ngabandingkeun sareng tina hal kinerja akademik dina ngalaksanakeun padamelan dina parangkat lunak.

Versi demo percobaan anu aya dina program langkung saé mangaruhan kahoyong klien kanggo mésér pangkalan utama. Anjeun tiasa masang program sélulér dina sababaraha menit dina telepon sélulér, anu ngabantuan ngontrol karyawan nalika di luar kantor. Tétéla di lawang panto kamar pikeun masang alat pikeun pangenal penampilan, anu ngabantosan ngitung data pribadi ngalangkungan parangkat lunak.

Pikeun sakumpulan dokuméntasi gancang, cukup pikeun ngagunakeun miring dina mesin pencari sareng ngetik data nami lengkep. Sateuacan ngamimitian damel dina parangkat lunak, anjeun kedah ngalangkungan pendaptaran anu gancang, anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan login sareng kecap akses pikeun pagawé.

Kontrak naon waé sareng sisi kauangan sacara otomatis kagambar dina parangkat lunak kalayan prosés pembaruan.

Pangguna tiasa nganggo sababaraha tabel panduan pikeun ngendalikeun sareng ngabimbing prosés paniténan. Ku ngagunakeun fitur olahtalatah, anjeun tiasa nganggo inpormasi palanggan sareng nyimpen catetan karyawan ti jauh. Pencét otomatis anu diperyogikeun disusun ku cara sapertos anu ngabéjaan atas nami perusahaan pemasok sareng ngalaksanakeun modeu jauh. Dina prosés manajemén dokumén, anjeun gaduh inpormasi anu diperyogikeun, anu anjeun transferkeun ku cara impor ka tempat anu langkung aman. Program dina prosés kagiatan jauh nunjukkeun statistik ngeunaan padamelan anu dilakukeun ku padamel. Ngagaduhan panganteur saderhana sareng gampang dina pangkalan data, anjeun bakal tiasa milari nyalira sareng henteu ngalibetkeun spesialis luar. Kalayan dibentukna laporan khusus dina program, anjeun tiasa ngendalikeun klien anu henteu lengkep ngalaksanakeun transfer jarak jauh. Anjeun gaduh informasi anu dikendali ngeunaan kaayaan gudang, jumlah gerakan barang, barang, sareng bahan.