harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi pikeun henteuna damel
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 453
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun henteuna damel

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun henteuna damel
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun henteuna damel


Salah ngalaporkeun henteuna tindakan naon-naon dina padamelan sareng kamalinaan, jalanna sanés pikeun kamakmuran, tapi panurunan status sareng efisiensi perusahaan. Pikeun nyimpen rékaman anu leres, dina henteuna kasalahan sareng hasil anu handap, diperyogikeun pendekatan individu sareng program khusus anu tiasa méréskeun masalah sareng ngaoptimalkeun jam damel tanpa aya kasalahan sareng kasusah. Aya seueur pilihan aplikasi dina pasaran, tapi sistem Perangkat Lunak USU mangrupikeun asistén anu peryogi pisan dina harga anu terjangkau sareng biaya langganan gratis, kalayan diferensiasi hak-hak pangguna anu béda-béda ti anu sanés dina fungsionalitas sareng posisi anu dicekel. Modul sareng basa dipilih masing-masing pikeun masing-masing organisasi, dumasar kana pamundut sareng kameunangan ku sadayana. Karyawan sacara mandiri milih pakakas, ngémutan padamelan di perusahaan. Dina modeu akuntansi manajemén multi-kanal, pagawé tiasa ngakses aplikasi ku lebet kana akun dina login pribadi, ngalebetkeun data kana log kana akuntansi sareng kagiatan padamelan unggal pagawé, ngarékam bacaan sareng kaluarna, henteuna, sareng istirahat siang. Sadaya tindakan dipidangkeun dina aplikasi, néwak unggal tindakan pangguna, nyayogikeun pitunjuk kalayan data anu akurat. Dina modeu multi-pangguna, spesialis tiasa silih tukeur data, saling komunikasi, ngirimkeun data sareng pesen, boh ngalangkungan jaringan lokal sareng liwat Internét. Manajemén tiasa nganalisis sareng nyimpen rékaman unggal bawahan, ningali data sacara real-time tina alatna, anu nunjukkeun tindakan ku pagawé, ku padamelan sareng henteuna, ngabentuk tabel sareng log kalayan bacaan anu akurat. Henteu aya inpormasi ngeunaan operasi anu dilakukeun lami, sistem akuntansi sacara otomatis ngahasilkeun laporan, ngawartosan ka jalma anu tanggung jawab pikeun méréskeun masalah ieu, kalayan tumut kana tindakan anu terakhir sareng jumlah padamelan anu dilakukeun, kalayan henteu aya kasalahan sareng palanggaran.

Karyawan sakaligus tiasa ngalaksanakeun tugas padamelanna, ngémutan ayana catetan individu, anu ngalangkungan sistem maca inpormasi sareng ngitung waktos anu leres-leres dikerjakeun, ngitung jadwal padamelan, pikeun ngitung gajih bulanan. Tiasa waé pikeun ningali sadaya operasi pikeun masing-masing pagawé dina modeu jauh, ngagaduhan komputer utami anu ditampilkeun sadaya inpormasi dina bentuk jandéla anu misah, anu ditandaan ku warna sareng data anu sanés anu didelegasi gumantung kana kagiatan damel. Henteu aya data ngeunaan padamel, sistem ngaluarkeun inpormasi, nyayogikeun inpormasi lengkep sareng anu énggal, anu ogé ngamungkinkeun asup kana jandéla anu misah pikeun padamel anu kapilih, ningali sadaya inpormasi ngeunaan kagiatan, salami padamelan, padamelan, henteuna, jsb.

Nganalisis operasi parangkat lunak sareng uji sadaya kamungkinan, sayogi ngalangkungan vérsi démo, anu sayogi gratis. Anjeun tiasa konsultasi ngeunaan sagala masalah sareng spesialis kami, anu senang mamatahan ngeunaan nomer anu dituduhkeun.

Akuntansi pikeun henteuna padamelan sareng kontrol kana kagiatan padamelan sareng waktos dilaksanakeun sacara otomatis, ngabantosan dina nerapkeun operasi set, ngajadikeun otomatis sadaya prosés, tanggel waler pikeun tiap tugas, kalayan ngirangan padamelan sareng upaya spesialis.

Transfer data dilaksanakeun henteu tanpa henteuna aplikasi tambahan atanapi alat internal sareng komputer utami, ngagambarkeun bahan anu akurat pikeun nganalisis efektivitas karya anu dilakukeun, kalayan henteu aya sababaraha jinis kasalahan sareng kunjungan ka sababaraha situs sareng platform kaulinan .

Otomatisasi kagiatan produksi bakal dikirangan ku operasi tenaga kerja sareng sumber daya perusahaan.

Manajer, henteu sapertos bawahanana, ngagaduhan kasempetan anu teu terbatas, anu dibagi pikeun masing-masing numutkeun darajat akuntansi resmi, nyayogikeun panyalindungan kualitas luhur pikeun maca inpormasi. Jauh akuntansi tina sistem inpormasi hasil ngahijikeun deui ku teu aya padamelan tambahan nyayogikeun dokumén sareng inpormasi anu diperyogikeun anu disimpen dina versi éléktronik dina sérver jauh. Henteu aya mesin pencari kontékstual, asistén anu teu tiasa digentos, anjeun ngaoptimalkeun waktos damel spesialis. Data tiasa dilebetkeun sacara manual atanapi otomatis ku ngimpor bahan tina sababaraha sumber. Nalika nyatakeun waktos damel, inpormasi lengkep ngeunaan padamelan, ngeunaan status sareng henteuna pangguna di tempat damel, dirékam, ngabandingkeun sareng ngitung sajumlah jam anu dikerjakeun pikeun remunerasi salajengna.

Dina modeu jauh, data bakal dikirimkeun dina jaringan, nyingkronkeun alat-alat anu dianggo ku pangguna dina aplikasi, upami teu aya masalah sareng Internét, ningalikeun dina layar utama anu maca sadaya jandéla tina panel pagawé.

Klasifikasi sadaya matéri kana hiji kategori atanapi anu sanés ngamungkinkeun sacara épéktip sareng neuleu nyimpen rékaman data, tanpa ngawatesan dina indikator kuantitatif sareng format, tabel, sareng dokumén.

Inpormasi sareng pesen dikirim sacara real-time ngalangkungan lokal atanapi ngalangkungan Internet, tanpa aya masalah. Saluran akuntansi sareng manajemén seueur pangguna nyayogikeun sadaya aksés aksés ka sadaya karyawan kana sistem akuntansi dina hak sareng kamampuan individu, kode aksés. Karyawan sanggup ngalaksanakeun tugas-tugas anu ditugaskeun ka aranjeunna, anu dilebetkeun pikeun visi anu umum dina anu ngarencanakeun tujuan sareng tugas. Dina hal henteuna berkepanjangan sareng non-manifestasi tindakan aktif sareng tugas, program otomatis dianggo kalayan ngalaporkeun kalayan pesen pop-up, ngarobih warna indikator. Ku ngalacak padamelan panganyarna, dimungkinkeun pikeun nganalisis kinerja sareng poténsial unggal pagawé.

Antarbeungeut aplikasi akuntansi disaluyukeun ku unggal pangguna sacara mandiri, milih modul anu diperyogikeun, layar percikan, sareng conto pikeun ngahasilkeun dokumén. Modul dipilih masing-masing pikeun masing-masing organisasi, kalayan kamungkinan ngembangkeun logo individu. Akuntansi sareng ngawaskeun padamelan nalika nganggo utiliti urang ngabantosan ningkatkeun kualitas sareng kinerja. Salin cadangan sadaya inpormasi sacara otomatis disimpen dina sérver, mastikeun panyimpenan jangka panjang henteu robih. Desain dokumén sareng laporan dilaksanakeun dina format otomatis, kalayan henteu aya larangan. Pagawean ieu dilakukeun ampir sareng sadaya format Microsoft Office.

Kurangna sambungan tina sababaraha alat téknologi luhur henteu mangaruhan pangaruh kana pamekaran bisnis, sahingga program kami nyayogikeun sinkronisasi sareng akuntansi alat sareng aplikasi.