harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi dina padamelan jauh
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 258
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi dina padamelan jauh

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi dina padamelan jauh
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi dina padamelan jauh


Ngitung masing-masing pagawé nalika digawé jarak jauh penting pisan dina waktos ayeuna, kumargi kaayaan dunya, turunna ékonomi, sareng transisi ka padamelan jauh. Akuntansi pikeun digawé jarak jauh kedah nyatet jumlah waktos anu leres dianggo, kualitas kagiatan, sareng jilid. Akuntansi manajemén pikeun padamelan jauh henteu rumit, ku markas alit karyawan, tapi upami ka puluhan padamelan anu tiasa ngiringan jinis padamelan salian ti padamelan, éta sesah sareng picilakaeun. Jauh akuntansi damel di komputer ngamungkinkeun ningali kagiatan pagawé dina unggal dinten, nganalisis jumlah jam anu dianggo sareng kualitasna kalayan volume tugas anu dilakukeun, tapi upami henteu aya parangkat lunak khusus, sesah pikeun nganalisis kaayaan umum tina urusan. Ngamangpaatkeun sistem program USU Software unik sareng sampurna kami, anu ngabantosan henteu ngan ukur dina bagian produksi tina nerapkeun kagiatan anu tangtu. Ogé, éta ngaoptimalkeun jam damel ti jarak jauh, ngawaskeun padamelan padamelan sadaya waktos, nampilkeun laporan sareng diagram, nunjukkeun panel damel tina komputer bawahan, dina bentuk jandela tina monitor kaméra panjagaan video. Manajer tiasa ngawas kagiatan jauh karyawan, saolah-olah sadayana aya di kantor, nganalisis kamajuan sareng kualitas operasi anu dilakukeun, ngagulung garis waktu kagiatan anu dilakukeun, ningali padamelan sareng reureuh, nganalisis jinis kasalahan kusabab kuli tiasa lebet kana sistem tanpa mareuman komputer, ngartos yén anjeunna damel, tapi nyatana ngusahakeun urusan pribadina. Program manajemén akuntansi nyayogikeun padamelan jauh tunggal pikeun sadaya padamel, dina modeu multi-pangguna, nyayogikeun sareng ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun, tanpa kagagalan utilitas, nganggo akun pribadi, lebet sareng kecap akses. Dina akuntansi manajemén, éta dibayangkeun ngabedakeun hak-hak pangguna dumasar kana padamelan padamelan pangguna, ngajagi inpormasi anu disimpen dina sistem inpormasi anu ngahijikeun. Kéngingkeun bahan ngeunaan padamelan jauh anu dipikahoyong, sayogi ngémutan panggunaan mesin pencari kontekstual, ngirangan waktos milarian dugi ka sababaraha menit. Ngalebetkeun inpormasi sayogi sacara otomatis atanapi sacara manual, dumasar kana kawijaksanaan pagawé, nganggo sababaraha sumber sareng dukungan, ampir sadaya pormat dokumén Microsoft Office Word atanapi Excel. Manajemen akuntansi waktos padamelan pagawé dilaksanakeun sacara otomatis, ngitung jumlah jam sareng padamelan anu dilakukeun, nganalisis kamajuan, ngabandingkeun sareng grafik, sareng ngitung gajih dumasar kana bacaan ieu. Sadaya data tina komputer karyawan dikirim ka sistem akuntansi manajemén, pikeun analisa sareng kontrol bacaan dina padamelan anu dilakukeun jarak jauh, ngarékam pangguna aktip sareng anu teu aktip, nyirian ku warna anu béda, ngaidentipikasi jinis kasalahan, sambungan Internet anu goréng atanapi henteuna pangguna nyalira. Ku ngitung gajih dumasar kana buktina, karyawan henteu nyéépkeunana ku cara ningkatkeun kualitas sareng volume kagiatan jarak jauh, anu sacara langsung mangaruhan status organisasi.

Transisi ka padamelan jarak jauh mangrupikeun titik balik, tapi ku program kami henteu aya bedana anu katingali, sabab sadaya operasi dilaksanakeun dina cara anu sami sareng langkung saé, kalayan nganggap kontrol akuntansi anu tetep, analisis, sareng manajemén. Kenalkeun sareng akuntansi manajemén sareng kontrol ku masang versi demo gratis kami. Spesialis kami bakal ngabantosan anjeun pikeun mamatahan sadaya masalah, anu bakal ngenalkeun anjeun ka manajemén akuntansi pikeun padamelan jauh sareng ngabantosan anjeun ngonpigurasikeun sistem dina sadaya komputer.

Parangkat lunak otomatis tiasa cocog pikeun kagiatan manajemén sareng nyatakeun padamelan jauh pikeun organisasi naon waé.

Jumlah komputer anu nyambung henteu diwatesan, nunjukkeun bentuk multichannel tina kagiatan jauh sareng terkoordinasi. Unggal kuli dibéré login sareng kecap akses pribadi. Delegasi hak panggunaan dumasar kana karya spesialis, mastikeun réliabilitas sareng kualitas inpormasi anu disayogikeun. Nalika dicadangkeun, bahan na tetep dijaga sareng henteu robih lami. Nalika lebet, data dilebetkeun kana log kanggo unggal kuli, ogé kaluarna, henteuna, sareng istirahat siang. Perencanaan sababaraha acara sareng pangwangunan jadwal damel dilaksanakeun sacara otomatis. Sajumlah komputer anu teu aya watesanana tiasa disatukan.

Karyawan tiasa ningali kagiatan anu direncanakeun, gaduh aksés ka penjadwal tugas, ngarékam status operasi jarak jauh anu réngsé. Dukungan pikeun ampir sadaya format dokumén Microsoft Office dina komputer. Sadaya operasi komputasi janten otomatis. Nyiapkeun utiliti sareng daérah padamelan disayogikeun ka unggal kuli masing-masing. Ngirimkeun bahan sayogi ku cara manual atanapi otomatis. Data impor sayogi tina sababaraha sumber. Candak data sayogi, ngémutan panggunaan mesin pencari kontekstual. Pangguna tiasa dianggo tina komputer atanapi alat sélulér. Toko ieu sayogi dina jumlah anu teu aya watesna. Pilih bahasa asing sareng modul anu dipikahoyong. Integrasi sareng sababaraha instrumen sareng aplikasi, sareng kontrol kana sadaya gerakan kauangan, ngahijikeun sareng sistem Perangkat Lunak USU ogé ngadukung. Kamampuh ngarobih sareng ngembangkeun desain logo. Gumantung kana jumlah pangguna, panel kontrol manajer bakal robih. Ngajaga basis inpormasi hasil ngahijikeun sareng inpormasi lengkep sareng dokumén. Ngalangkungan ngalaporkeun analitis sareng statistik, manajer tiasa nganalisis kagiatan perusahaan, ningali kamekaran sareng kamunduran.