Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 258
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi dina padamelan jauh

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
akuntansi dina padamelan jauh

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi dina padamelan jauh


Ngitung masing-masing pagawé nalika digawé jarak jauh penting pisan dina waktos ayeuna, kumargi kaayaan dunya, turunna ékonomi, sareng transisi ka padamelan jauh. Akuntansi pikeun digawé jarak jauh kedah nyatet jumlah waktos anu leres dianggo, kualitas kagiatan, sareng jilid. Akuntansi manajemén pikeun padamelan jauh henteu rumit, ku markas alit karyawan, tapi upami ka puluhan padamelan anu tiasa ngiringan jinis padamelan salian ti padamelan, éta sesah sareng picilakaeun. Jauh akuntansi damel di komputer ngamungkinkeun ningali kagiatan pagawé dina unggal dinten, nganalisis jumlah jam anu dianggo sareng kualitasna kalayan volume tugas anu dilakukeun, tapi upami henteu aya parangkat lunak khusus, sesah pikeun nganalisis kaayaan umum tina urusan. Ngamangpaatkeun sistem program USU Software unik sareng sampurna kami, anu ngabantosan henteu ngan ukur dina bagian produksi tina nerapkeun kagiatan anu tangtu. Ogé, éta ngaoptimalkeun jam damel ti jarak jauh, ngawaskeun padamelan padamelan sadaya waktos, nampilkeun laporan sareng diagram, nunjukkeun panel damel tina komputer bawahan, dina bentuk jandela tina monitor kaméra panjagaan video. Manajer tiasa ngawas kagiatan jauh karyawan, saolah-olah sadayana aya di kantor, nganalisis kamajuan sareng kualitas operasi anu dilakukeun, ngagulung garis waktu kagiatan anu dilakukeun, ningali padamelan sareng reureuh, nganalisis jinis kasalahan kusabab kuli tiasa lebet kana sistem tanpa mareuman komputer, ngartos yén anjeunna damel, tapi nyatana ngusahakeun urusan pribadina. Program manajemén akuntansi nyayogikeun padamelan jauh tunggal pikeun sadaya padamel, dina modeu multi-pangguna, nyayogikeun sareng ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun, tanpa kagagalan utilitas, nganggo akun pribadi, lebet sareng kecap akses. Dina akuntansi manajemén, éta dibayangkeun ngabedakeun hak-hak pangguna dumasar kana padamelan padamelan pangguna, ngajagi inpormasi anu disimpen dina sistem inpormasi anu ngahijikeun. Kéngingkeun bahan ngeunaan padamelan jauh anu dipikahoyong, sayogi ngémutan panggunaan mesin pencari kontekstual, ngirangan waktos milarian dugi ka sababaraha menit. Ngalebetkeun inpormasi sayogi sacara otomatis atanapi sacara manual, dumasar kana kawijaksanaan pagawé, nganggo sababaraha sumber sareng dukungan, ampir sadaya pormat dokumén Microsoft Office Word atanapi Excel. Manajemen akuntansi waktos padamelan pagawé dilaksanakeun sacara otomatis, ngitung jumlah jam sareng padamelan anu dilakukeun, nganalisis kamajuan, ngabandingkeun sareng grafik, sareng ngitung gajih dumasar kana bacaan ieu. Sadaya data tina komputer karyawan dikirim ka sistem akuntansi manajemén, pikeun analisa sareng kontrol bacaan dina padamelan anu dilakukeun jarak jauh, ngarékam pangguna aktip sareng anu teu aktip, nyirian ku warna anu béda, ngaidentipikasi jinis kasalahan, sambungan Internet anu goréng atanapi henteuna pangguna nyalira. Ku ngitung gajih dumasar kana buktina, karyawan henteu nyéépkeunana ku cara ningkatkeun kualitas sareng volume kagiatan jarak jauh, anu sacara langsung mangaruhan status organisasi.

Transisi ka padamelan jarak jauh mangrupikeun titik balik, tapi ku program kami henteu aya bedana anu katingali, sabab sadaya operasi dilaksanakeun dina cara anu sami sareng langkung saé, kalayan nganggap kontrol akuntansi anu tetep, analisis, sareng manajemén. Kenalkeun sareng akuntansi manajemén sareng kontrol ku masang versi demo gratis kami. Spesialis kami bakal ngabantosan anjeun pikeun mamatahan sadaya masalah, anu bakal ngenalkeun anjeun ka manajemén akuntansi pikeun padamelan jauh sareng ngabantosan anjeun ngonpigurasikeun sistem dina sadaya komputer.

Parangkat lunak otomatis tiasa cocog pikeun kagiatan manajemén sareng nyatakeun padamelan jauh pikeun organisasi naon waé.

Jumlah komputer anu nyambung henteu diwatesan, nunjukkeun bentuk multichannel tina kagiatan jauh sareng terkoordinasi. Unggal kuli dibéré login sareng kecap akses pribadi. Delegasi hak panggunaan dumasar kana karya spesialis, mastikeun réliabilitas sareng kualitas inpormasi anu disayogikeun. Nalika dicadangkeun, bahan na tetep dijaga sareng henteu robih lami. Nalika lebet, data dilebetkeun kana log kanggo unggal kuli, ogé kaluarna, henteuna, sareng istirahat siang. Perencanaan sababaraha acara sareng pangwangunan jadwal damel dilaksanakeun sacara otomatis. Sajumlah komputer anu teu aya watesanana tiasa disatukan.

Karyawan tiasa ningali kagiatan anu direncanakeun, gaduh aksés ka penjadwal tugas, ngarékam status operasi jarak jauh anu réngsé. Dukungan pikeun ampir sadaya format dokumén Microsoft Office dina komputer. Sadaya operasi komputasi janten otomatis. Nyiapkeun utiliti sareng daérah padamelan disayogikeun ka unggal kuli masing-masing. Ngirimkeun bahan sayogi ku cara manual atanapi otomatis. Data impor sayogi tina sababaraha sumber. Candak data sayogi, ngémutan panggunaan mesin pencari kontekstual. Pangguna tiasa dianggo tina komputer atanapi alat sélulér. Toko ieu sayogi dina jumlah anu teu aya watesna. Pilih bahasa asing sareng modul anu dipikahoyong. Integrasi sareng sababaraha instrumen sareng aplikasi, sareng kontrol kana sadaya gerakan kauangan, ngahijikeun sareng sistem Perangkat Lunak USU ogé ngadukung. Kamampuh ngarobih sareng ngembangkeun desain logo. Gumantung kana jumlah pangguna, panel kontrol manajer bakal robih. Ngajaga basis inpormasi hasil ngahijikeun sareng inpormasi lengkep sareng dokumén. Ngalangkungan ngalaporkeun analitis sareng statistik, manajer tiasa nganalisis kagiatan perusahaan, ningali kamekaran sareng kamunduran.