harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi sareng durasi waktos damel
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 229
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi sareng durasi waktos damel

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi sareng durasi waktos damel
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi sareng durasi waktos damel


Aya bisnis sapertos dimana akuntansi sareng waktos damel tanaga mangrupikeun patokan utama pikeun ngitung gajih, nganilai efisiensi, produktivitas. Maka, manajer nyiptakeun mékanisme pikeun ngalereskeun awal sareng akhir pergeseran, ngeusian formulir khusus, tapi nalika ngeunaan telecommuting, kasusah ngawaskeun muncul. Aya duanana standar anu tangtu pikeun durasi tugas waktos damel sareng waktos di lembur, anu kedah dibayar numutkeun kontrak padamelan dina tingkat anu ningkat. Nalika spesialis ngalaksanakeun tugas ti kajauhan, ti bumi atanapi objék sanés, mustahil pikeun mariksa naon anu anjeunna lakukeun sadidinten sareng naha padamelan éta dilakukeun kalayan saé kusabab téknologi modéren nyalametkeun. Kalayan akuntansi freeware, sadaya prosés dilakukeun dina format éléktronik, sareng sababaraha diantarana nganggo Internét, anu ngagedékeun prospek ngagunakeun freeware, ngagunakeun éta dina sagala bidang kagiatan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun merhatoskeun pamekaran anu tiasa nyayogikeun pendekatan terpadu pikeun otomatis supados investasi bakal mayar langkung gancang sareng pangasilanana langkung luhur.

Spesialis Perangkat Lunak USU parantos nyiptakeun parangkat lunak dina sababaraha daérah bisnis numutkeun mangtaun-taun, anu masihan pamahaman kabutuhan ayeuna. Platform anu dikembangkeun tina sistem USU Software janten dasar nyiptakeun proyek, kusabab éta ngamungkinkeun nyaluyukeun eusi panganteur, ngabentuk fungsionalitas unik anu cocog sareng perusahaan anjeun. Anjeun henteu kéngingkeun solusi buleud anu maksa anjeun ngarobih struktur waktos biasa sareng wirahma, anu hartosna anjeun moal miceunan waktos adaptasi kana alat anyar. Program éta nyéépkeun waktos latihan anu pondok pikeun pangguna, sanaos aranjeunna mimiti aya solusi sapertos kitu. Ahli kami ngajelaskeun prinsip dasar, kaunggulan, sareng pilihan dina ngan sababaraha jam. Algoritma siap langsung saatos tahap implementasi, ngémutan anuansa kagiatan, kabutuhan pangusaha sareng padamel, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas tanpa nyimpang tina peraturan anu parantos ditangtoskeun, ngaminimalkeun kasalahan. Akuntansi waktos damel dilaksanakeun sacara otomatis, numutkeun jadwal internal atanapi parameter sanés.

Kamampuan konfigurasi freeware tina Parangkat Lunak USU henteu dugi ka ngawaskeun waktos tugas, parobihan padamel. Éta janten panumbu ka sadaya pangguna, nyayogikeun basis data, kontak, dokumén anu énggal. Unggal ahli nampi rohangan masing-masing anu ngalaksanakeun tugas waktos damelna, dimana aranjeunna tiasa ngaropea urutan nyaman tab sareng desain visual. Pikeun akuntansi anu leres sareng durasi waktos damel, kantor sareng padamel jarak jauh, sareng modul pelacak tambahan dipasang dianggo dina komputer. Dina waktos anu sasarengan, kapala atanapi kepala departemen nampi statistik anu siap-siap atanapi laporan, anu ngagambarkeun sadaya inpormasi ngeunaan kagiatan tanaga, kalebet tugas-tugas réngsé, jam kerja waktos dikerjakeun dina ieu. Sistem akuntansi ngalacak durasi kagiatan sareng katiisan, ngawangun grafik visual-kode. Pikeun ngalibatkeun pangwangunan urang dina akuntansi hartosna kéngingkeun asistén anu dipercaya dina sagala hal.

Kamampuh ngarobih aplikasi pikeun pamundut pelanggan ngajantenkeun pilihan anu pangsaéna numutkeun ngajadikeun otomatis rupa-rupa prosés.

Kami nyayogikeun palanggan sareng kami kasempetan pikeun milih kontén fungsional, anu dilaksanakeun ku cara ngarobih sakumpulan pilihan dina interface na. Struktur laconic tina ménu ngamungkinkeun ngawasa program dina waktos anu sanés sareng henteu ngalaman kasusah dina operasi sapopoé. Pengarahan personel lumangsung dina format jauh sareng meryogikeun sacara harfiah sababaraha jam, maka tahap pondok tina kenalan praktis dimimitian.

Biaya parangkat lunak diatur ku eusi fungsional anu dipilih sareng tiasa ditambahan saperluna.

Pikeun unggal alur kerja, algoritma spésifik tindakan dikonfigurasi, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna réngsé dina waktos sareng tanpa keluhan. Durasi pergeseran spesialis dirékam sareng dipajang dina jurnal éléktronik sacara otomatis, ngagampangkeun tindakan salajengna ti departemen akuntansi. Itungan gajih, pajak, biaya jasa sareng barang janten langkung gancang kusabab panggunaan rumus éléktronik anu rumit. Akuntansi program kagiatan pagawé jauh dilakukeun dumasar kana pendaptaran tindakan anu teratur, aplikasi anu diterapkeun, dokumén. Anjeun teu kedah teras-terasan ngawaskeun monitor staf, anjeun ngan saukur tiasa muka layar layar pikeun periode anu diperyogikeun, éta didamel unggal menit. Analitik sareng statistik anu dipidangkeun dina laporan anu parantos siap ngabantosan kamajuan ayeuna dina panerapan rencana, sareng ngadamel parobihan upami diperyogikeun.

Pamingpin, masarkeun kendali kana program Perangkat Lunak USU, tiasa nyayogikeun langkung seueur usaha pikeun daérah sapertos ngembangna kerjasama, milarian mitra, klien.

Ngan ukur jalma anu kadaptar dina database anu tiasa nganggo aplikasi, ngalebetkeun kecap akses sareng login pikeun ngaidéntifikasi unggal lebetna. Teu aya jalan pikeun ngaleungitkeun masalah perangkat keras, tapi cadangan sering ngabantosan anjeun nyandak data anjeun.

Pikeun nerapkeun aplikasi, anjeun peryogi komputer anu saderhana, tiasa dilayanan, tanpa parameter sistem khusus. Leres, anjeun nguping leres, teu kedah masang atanapi mésér nanaon kecuali komputer. Akuntansi sareng durasi waktos damel mangrupikeun prosés anu diperyogikeun sareng diperyogikeun. Ngagunakeun program akuntansi Software USU anjeun bakal pasti pasti karyawan anjeun sareng tugas waktos damelna.