Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 229
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi sareng durasi waktos damel

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
akuntansi sareng durasi waktos damel

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi sareng durasi waktos damel


Aya bisnis sapertos dimana akuntansi sareng waktos damel tanaga mangrupikeun patokan utama pikeun ngitung gajih, nganilai efisiensi, produktivitas. Maka, manajer nyiptakeun mékanisme pikeun ngalereskeun awal sareng akhir pergeseran, ngeusian formulir khusus, tapi nalika ngeunaan telecommuting, kasusah ngawaskeun muncul. Aya duanana standar anu tangtu pikeun durasi tugas waktos damel sareng waktos di lembur, anu kedah dibayar numutkeun kontrak padamelan dina tingkat anu ningkat. Nalika spesialis ngalaksanakeun tugas ti kajauhan, ti bumi atanapi objék sanés, mustahil pikeun mariksa naon anu anjeunna lakukeun sadidinten sareng naha padamelan éta dilakukeun kalayan saé kusabab téknologi modéren nyalametkeun. Kalayan akuntansi freeware, sadaya prosés dilakukeun dina format éléktronik, sareng sababaraha diantarana nganggo Internét, anu ngagedékeun prospek ngagunakeun freeware, ngagunakeun éta dina sagala bidang kagiatan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun merhatoskeun pamekaran anu tiasa nyayogikeun pendekatan terpadu pikeun otomatis supados investasi bakal mayar langkung gancang sareng pangasilanana langkung luhur.

Spesialis Perangkat Lunak USU parantos nyiptakeun parangkat lunak dina sababaraha daérah bisnis numutkeun mangtaun-taun, anu masihan pamahaman kabutuhan ayeuna. Platform anu dikembangkeun tina sistem USU Software janten dasar nyiptakeun proyek, kusabab éta ngamungkinkeun nyaluyukeun eusi panganteur, ngabentuk fungsionalitas unik anu cocog sareng perusahaan anjeun. Anjeun henteu kéngingkeun solusi buleud anu maksa anjeun ngarobih struktur waktos biasa sareng wirahma, anu hartosna anjeun moal miceunan waktos adaptasi kana alat anyar. Program éta nyéépkeun waktos latihan anu pondok pikeun pangguna, sanaos aranjeunna mimiti aya solusi sapertos kitu. Ahli kami ngajelaskeun prinsip dasar, kaunggulan, sareng pilihan dina ngan sababaraha jam. Algoritma siap langsung saatos tahap implementasi, ngémutan anuansa kagiatan, kabutuhan pangusaha sareng padamel, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas tanpa nyimpang tina peraturan anu parantos ditangtoskeun, ngaminimalkeun kasalahan. Akuntansi waktos damel dilaksanakeun sacara otomatis, numutkeun jadwal internal atanapi parameter sanés.

Kamampuan konfigurasi freeware tina Parangkat Lunak USU henteu dugi ka ngawaskeun waktos tugas, parobihan padamel. Éta janten panumbu ka sadaya pangguna, nyayogikeun basis data, kontak, dokumén anu énggal. Unggal ahli nampi rohangan masing-masing anu ngalaksanakeun tugas waktos damelna, dimana aranjeunna tiasa ngaropea urutan nyaman tab sareng desain visual. Pikeun akuntansi anu leres sareng durasi waktos damel, kantor sareng padamel jarak jauh, sareng modul pelacak tambahan dipasang dianggo dina komputer. Dina waktos anu sasarengan, kapala atanapi kepala departemen nampi statistik anu siap-siap atanapi laporan, anu ngagambarkeun sadaya inpormasi ngeunaan kagiatan tanaga, kalebet tugas-tugas réngsé, jam kerja waktos dikerjakeun dina ieu. Sistem akuntansi ngalacak durasi kagiatan sareng katiisan, ngawangun grafik visual-kode. Pikeun ngalibatkeun pangwangunan urang dina akuntansi hartosna kéngingkeun asistén anu dipercaya dina sagala hal.

Kamampuh ngarobih aplikasi pikeun pamundut pelanggan ngajantenkeun pilihan anu pangsaéna numutkeun ngajadikeun otomatis rupa-rupa prosés.

Kami nyayogikeun palanggan sareng kami kasempetan pikeun milih kontén fungsional, anu dilaksanakeun ku cara ngarobih sakumpulan pilihan dina interface na. Struktur laconic tina ménu ngamungkinkeun ngawasa program dina waktos anu sanés sareng henteu ngalaman kasusah dina operasi sapopoé. Pengarahan personel lumangsung dina format jauh sareng meryogikeun sacara harfiah sababaraha jam, maka tahap pondok tina kenalan praktis dimimitian.

Biaya parangkat lunak diatur ku eusi fungsional anu dipilih sareng tiasa ditambahan saperluna.

Pikeun unggal alur kerja, algoritma spésifik tindakan dikonfigurasi, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna réngsé dina waktos sareng tanpa keluhan. Durasi pergeseran spesialis dirékam sareng dipajang dina jurnal éléktronik sacara otomatis, ngagampangkeun tindakan salajengna ti departemen akuntansi. Itungan gajih, pajak, biaya jasa sareng barang janten langkung gancang kusabab panggunaan rumus éléktronik anu rumit. Akuntansi program kagiatan pagawé jauh dilakukeun dumasar kana pendaptaran tindakan anu teratur, aplikasi anu diterapkeun, dokumén. Anjeun teu kedah teras-terasan ngawaskeun monitor staf, anjeun ngan saukur tiasa muka layar layar pikeun periode anu diperyogikeun, éta didamel unggal menit. Analitik sareng statistik anu dipidangkeun dina laporan anu parantos siap ngabantosan kamajuan ayeuna dina panerapan rencana, sareng ngadamel parobihan upami diperyogikeun.

Pamingpin, masarkeun kendali kana program Perangkat Lunak USU, tiasa nyayogikeun langkung seueur usaha pikeun daérah sapertos ngembangna kerjasama, milarian mitra, klien.

Ngan ukur jalma anu kadaptar dina database anu tiasa nganggo aplikasi, ngalebetkeun kecap akses sareng login pikeun ngaidéntifikasi unggal lebetna. Teu aya jalan pikeun ngaleungitkeun masalah perangkat keras, tapi cadangan sering ngabantosan anjeun nyandak data anjeun.

Pikeun nerapkeun aplikasi, anjeun peryogi komputer anu saderhana, tiasa dilayanan, tanpa parameter sistem khusus. Leres, anjeun nguping leres, teu kedah masang atanapi mésér nanaon kecuali komputer. Akuntansi sareng durasi waktos damel mangrupikeun prosés anu diperyogikeun sareng diperyogikeun. Ngagunakeun program akuntansi Software USU anjeun bakal pasti pasti karyawan anjeun sareng tugas waktos damelna.