harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi sareng kontrol tanaga
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 61
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi sareng kontrol tanaga

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi sareng kontrol tanaga
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi sareng kontrol tanaga


Kontrol akuntansi tanaga bakal dilaksanakeun sacara éfisién sareng gampang dina program USU Software system anu dikembangkeun ku spesialis terkemuka urang. Numutkeun akuntansi tanaga sareng kontrol, perlu ngagunakeun multifungsi anu aya dina database Software USU, nyiptakeun generasi otomatis dokumén tina pormat sareng kontén naon waé. Dina hal akuntansi tanaga anu gaduh kontrol, anjeun dibantuan pisan ku prospek ngenalkeun kasempetan tambahan dina prosés monitoring dina program sistem Perangkat Lunak USU. Personalia anu aya sacara substansial ngagantikeun stafna saatos ditransferkeun kana pormat jauh tina ngalaksanakeun kagiatan anu aya hubunganana sareng situasi krisis di nagara sareng dunya. Kaayaan ayeuna parah ngabolaykeun sadaya lapisan bisnis, henteu kéngingkeun kasempetan numutkeun sababaraha jinis usaha alit sareng sedeng pikeun salamet. Kaayaan pandemi parantos janten kritis dina hal turunna ékonomi perusahaan anu henteu ngatur nyiapkeun dana cadangan kamampuan salamet dina waktos sesah numutkeun sadayana. Perusahaan anu ngagaduhan pangseueurna mangrupikeun pendatang anu nembé ngamimitian pangwangunan sareng teu ngagaduhan cadangan kauangan dina kaayaan darurat di nagara sareng dunya. Topik politik pikeun pangusaha pangrojong, anu paménta na murag sareng tingkat kabutuhan masarakat turunna pisan, didiskusikeun sacara global, sanés kabutuhan utama dina kagiatan aktipitas. Dina hubungan ieu, tekenan kana milarian jalan kaluar murag dina ngirangan biaya minimal sareng perusahaan ngalih kana modeu operasi anu jauh. Pikeun seueur perusahaan, giliran kajadian ieu mangrupikeun kasalametan anu nyata, sabab tétéla ngalereskeun kamaslahatan, ngirangan biaya sewa sareng utilitas, ogé ngahémat kolega padamelan saluyu sareng ngajaga paménta numutkeun produksi bahan baku dasar. Transisi ka padamelan jauh tétéla henteu gampang siga anu katingalina, kusabab seueur pagawé, anu parantos ngalih kana modél jauh, mimiti henteu ragu-ragu ngalalaworakeun tanggung jawab padamelan langsung aranjeunna, salajengna nurunkeun tingkat organisasi. Kapala perusahaan moal tiasa maliré kana kajadian anu masif ieu sareng mimiti ngiringan ka perusahaan kami pikeun ngabantosan pamundut pikeun ngembangkeun fungsionalitas tambahan anu bakal ngabantosan hal-hal anu hadé. Karyawan perusahaan kami merhatoskeun sadaya palanggan anu ngadeukeutan sareng ngupingkeun seueur teuing kahoyong, hatur nuhun anu tiasa urang ucapkeun sareng parantos ngembangkeun fungsionalitas tambahan tina sistem program USU Software pikeun monitoring sareng monitoring tanaga. Tétéla pikeun ngumpulkeun daptar fitur anu janten komponén utama prosés pemantauan, sareng perlu ogé ngémutan perusahaan sareng jinis kagiatan anu henteu standar anu meryogikeun pendekatan khusus sareng pilihan fungsionalitas anu lengkep. Sateuacan ngamimitian akuntansi sareng kontrol personil, perlu béja ka karyawan yén aranjeunna bakal diawasi ku dibentukna disiplin sareng tatanan niténan dinten damel. Basis Perangkat Lunak USU, ngagaduhan sababaraha kamampuan tambahan, tiasa aktip ngajaga kendali kana matuh rutinitas sadidinten kalayan prospek ngalaksanakeun jumlah jam anu diperyogikeun dina hal padamelan. Pangusaha tiasa jelas-jelas niténan layar unggal pagawé sareng ningali saha sareng naon anu dilakukeun nalika damel dina program sistem Perangkat Lunak USU. Akuntansi sareng kontrol tanaga dilaksanakeun kalayan sacara berkala ngabébaskeun inpormasi anu ditampi kana tempat anu aman anu dipilih khusus ku manajemén organisasi. Anjeun tiasa épisién sareng éfisién ngahasilkeun grafik dina pangkalan data USU Software dibandingkeun sareng padamelan anu dilakukeun ku sababaraha jalma. Maka, dimungkinkeun ku ngartikeun warna, ngitung saha anu langkung waspada kana padamelan padamelanana, sareng saha anu parantos janten padamel santai, nyayogikeun waktos damel pikeun urusan pribadi. Diagram nunjukkeun frekuensi héjo, anu nunjukkeun padamelan aktif tanaga anjeun. Ayana konéng nunjukkeun rélaxasi tangtu sareng lambat dibentukna alur kerja sareng sagala rupa prosés damel. Ngeunaan warna beureum, urang tiasa nyarios kalayan percaya diri yén pidéo pribadi, sababaraha kaulinan, sareng program anu sanés anu sanésna ditampi nalika ditingali. Hiji-hijina warna anu anjeun henteu kedah merhatoskeun nyaéta warna ungu, ayana dina bagan nunjukkeun waktos siang. Saatos marios jadwal ieu unggal dinten, anjeun tiasa ngartos kumaha béda sadayana pagawé hubunganana sareng kinerja tugas langsungna. Dina hubungan ieu, anjeun bakal ngagaduhan alesan anu saé pikeun ngartos naon anu lumangsung, parantos ngalaksanakeun paguneman sareng tanaga dugi ka PHK massa anu henteu pantes nampi artos, nurunkeun kaayaan ékonomi organisasi. Ku kituna, anjeun bakal tiasa netepkeun kadali sareng katertiban dina organisasi nganggo kamampuan modérn sistem USU Software, anu bakal janten pasangan sareng asistén anjeun dina jangka panjang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan akuntansi tanaga sareng kontrol, anjeun tiasa teras ngahubungi spesialis terkenal kami pikeun pitulung, anu tiasa ngabéréskeun masalah naon waé anu dikaluarkeun ku telepon. Ngagunakeun macem-macem metode akuntansi tanaga sareng kontrol, anjeun tiasa ngawangun tim anjeun nyalira, diwangun ku karyawan anu mumpuni sareng tanggung jawab. Mindahkeun kauangan naon waé bakal aya dina akun sareng kontrol sutradara perusahaan, anu tiasa ningali pernyataan sareng buku kas, ngalereskeun saldo unggal dinten di awal poé. Anjeun tiasa nyayogikeun manajemén perusahaan nganggo naon waé aliran dokumén, kalayan di-mail ku e-mail. Basis data USU-Soft ngolah inpormasi anu ditampi sareng ngahasilkeun data ngalebetkeun pajak sareng laporan statistik ku kuartal kalayan diunggah kana halaman wéb lembaga législatif. Rékaman tanaga sareng kontrol akuntansi ngabantosan seueur perusahaan salamet dina waktos anu sesah dina unggal hal, anu peryogi pangaturan konstan sareng dukungan kauangan. Pamekar program sistem Perangkat Lunak USU nyiptakeun kasempetan dina akuntansi sareng ngawaskeun tanaga kana format sareng skala perusahaan naon anu nyungkeun bantosan. Kaistiméwaan freeware ayana dina konfigurasi saderhana na, anu tiasa kahartos dina hal fungsionalitas tanpa dibantuan ku spesialis, sareng basis USU Software kaget kalayan kamampuan multifaced na ngalaksanakeun prosés anu paling rumit dina padamelan. Aya setting dina sistem program USU Software, anu tiasa dilereskeun upami diperyogikeun ku cara nambihan kotak centang pikeun ngaktipkeun sareng nganonaktifkeun sababaraha pilihan dina kabiasaan anjeun. Seueur perusahaan, henteu paduli tingkat usahana, hoyong ngadegkeun basis IMS kalayan kamampuan kontrol sareng pengawasan tambahan pikeun aliran dokumen anu bermutu sareng efisien. Kalayan transisi kana padamelan jarak jauh, sadaya dadasar karya tim anjeun beda-beda dina program sistem Perangkat Lunak USU, anu ngabantosan tanaga saling komunikasi. Kalayan mésér sistem Perangkat Lunak USU akuntansi pikeun perusahaan anjeun, anjeun tiasa nyimpen rékaman tanaga sareng ngendalikeun kualitas padamelan anu dilakukeun sareng rutinitas sadidinten.

Dina program, anjeun tiasa nyiptakeun basis klien pribadi anjeun nyalira kalayan detil bank pikeun badan hukum. Pikeun debitur dina bentuk kiridit sareng debitur, anjeun mimiti ngabentuk dokuméntasi pikeun mastikeun jumlah hutang. Perjanjian tina format sareng tujuan anu béda tiasa dibentuk dina freeware kalayan perpanjangan istilah panggunaan sakumaha diperlukeun. Non-tunai sareng dana kas dikaluarkeun dina kontrol anu caket tina manajemen.

Dina program éta, anjeun nyimpen rékaman tanaga pikeun ngendalikeun sareng nyatakeun palaksanaan padamelan langsungna. Aya prosés inventarisasi anu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi nami posisional barang ku jumlah dina gudang sareng tempat. Ngagunakeun prosés impor, anjeun tiasa gancang ngamimitian ngahasilkeun dokuméntasi dina database anyar saatos mindahkeun sésa-sésa. Sateuacan anjeun ngamimitian ngahasilkeun dokuméntasi dina pangkalan data, anjeun kedah kéngingkeun aksés pribadi dina bentuk login sareng kecap akses pikeun personel anu aya. Ngagaduhan konfigurasi anu saderhana sareng gampang dipikaharti, anjeun tiasa diajar fungsionalitas nyalira tanpa bantosan spesialis. Pangguna tiasa ngabentuk alur kerja anu diperyogikeun dina bentuk laporan ngeunaan kameunangan konsumén biasa.

Vérsi démo uji coba basis data ngagampangkeun kajian gancang ngeunaan fungsina sateuacan mésér freeware utama. Aplikasi mobile anu dikembangkeun iraha waé ngabantosan jarak jauh pikeun nyimpen rékor tanaga sareng kontrol kana patuh kana tugas langsungna.

Pesen tina sababaraha format ngabéjaan lengkep ka palanggan ngeunaan akuntansi tanaga salaku kontrol.

Aya panggero otomatis, kalayan bantuan anu dimungkinkeun, atas nami perusahaan, pikeun ngabéjaan palanggan pikeun akuntansi sareng kontrol personalia.

Terminal khusus tiasa nampi sagala rupa mindahkeun dana anu aya di lokasi anu merenah di jero kota. Desain dasarna dikembangkeun dina gaya modéren sapertos anu ngabantosan pikeun narik seueur jalmi anu hoyong mésér freeware éta. Pikeun ningkatkeun kagancangan ketikan ngabantosan nempatkeun kursor dina mesin pencari ku cara nuliskeun nami posisi na. Anjeun tiasa ningali monitor unggal pagawé kalayan idéntifikasi sikepna kana tanggung jawab padamelan langsung. Babandingan kinerja akademik sareng tingkat kinerja antara pagawé bakal ngijinkeun fungsi khusus dina database. Rencana grafik, diagram, sareng tabel anu sanés tiasa didamel pikeun tanaga pikeun nangtoskeun tingkat kamampuanana.

Aya fungsi khusus pikeun pangakuan penampilan, anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun mikawanoh inisial datang dina lawang wangunan.

Dina prosés ngalaksanakeun kagiatan damel, anjeun mimiti ngunggah inpormasi anu ditampi ka disk anu tiasa dicabut upami kabocoran atanapi darurat. Program ngabantosan anjeun ngartos naon waé patarosan ngeunaan akuntansi tanaga sareng kontrol, ngagaduhan kamampuan ngawaskeun modéren. Pikeun pamayaran, pangguna tiasa ngadamel itungan khusus sareng akrual bonus tambahan numutkeun pernyataan éta. Sutradara nampi pesen ti nasabah kalayan eupan balik ngeunaan kinerja staf sareng kualitas layanan palanggan.