harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Program pikeun produksi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 90
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun produksi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Program pikeun produksi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen program pikeun produksi


Ngenalkeun téknologi manufaktur énggal peryogi perusahaan ngadamel parobihan dina prosés produksi. Program pikeun produksi produk diperyogikeun sanés ngan ukur pikeun ageung, tapi ogé pikeun firma leutik. Sistem akuntansi universal ngabantuan ngajadikeun otomatis sadaya prosés, anu dina gilirannana ngaoptimalkeun sisi pengeluaran tina anggaran.

Ayeuna, program pembuatan produk anu pangsaéna mangrupikeun platform anu khusus anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel produk tina rupa-rupa bahan baku sareng bahan. Kontrol anu luhur kana panerapan sadaya prosés perusahaan ngajamin kontinuitas siklus produksi.

Program pikeun ngahasilkeun jandéla PVC ngabantosan ngadamel barang-barang kualitas anu saluyu sareng sarat kaamanan. Sadaya produk dipariksa numutkeun daptar faktor anu parantos ditangtoskeun. Dina unggal tahapan, pagawé tiasa ngalacak naha téknologi produksi dituturkeun.

Program manufaktur anu paling saderhana ngandung fungsi minimum pikeun padamelan, janten anjeun kedah masihan langkung resep kana program manufaktur anu pangsaéna ti anu tiasa dipercaya. Tingkat pamekaran anu luhur sareng panggunaan buku rujukan pangénggalna tina Universal Accounting System nyumponan sadaya sarat produksi anu asalna ti nagara.

Program pikeun produksi struktur logam pikeun jandéla PVC sareng proyék-proyék pangwangunan sanés nyayogikeun manajemén perusahaan daptar ageung rupa-rupa laporan sareng ngabantosan pamekaran rencana strategis pikeun jangka panjang sareng jangka pondok. Dina unggal tahapan, palaksanaan tugas anu direncanakeun diawasi, sareng jadwal pikeun produksi per shift parantos disusun.

Pikeun operasi perusahaan anu stabil, perlu sacara serius ngadeukeutan pilihan produk inpormasi. Mimiti, timbul patarosan - program mana anu kedah dipilih pikeun produksi jandéla PVC. Jawabanna henteu teras-terasan dina permukaan sahingga anjeun kedah diajar seueur inpormasi pikeun nyandak pilihan anu pas. Henteu seueur program anu siap nunjukkeun hasil luhur karyana. Pilihan platform pikeun damel sareng jandéla PVC kedah dideukeutan sacara tuntas.

Parangkat lunak pabrik kedah nyumponan standar téknis sareng peraturan, ngajantenkeun Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan anu paling pas di industri. Anjeunna tanggung jawab pinuh pikeun otomatisasi sadaya prosés produksi. Fitur utamina nyaéta: kualitas, kontinuitas, otomatisasi sareng optimalisasi.

Sadaya organisasi manufaktur nyobian nganggo ngan ukur parangkat lunak pangsaéna pikeun ngadamel produk pangsaéna sahingga ngan ukur pilih pangembang anu dipercaya. Jandéla PVC mangrupikeun konstruksi anu rumit sareng meryogikeun kualitas luhur.

Dina Universal Accounting System, sadaya windows ngalangkungan sababaraha tahapan verifikasi sahingga ngan ukur produk pangsaéna anu dianggo di bumi sareng struktur. Otomatisasi pabrik ngamungkinkeun anjeun pikeun pinuh ngagunakeun kapasitas produksi pangsaéna sareng ngajaga posisi anu hadé di pasar. Kualitas anu teu aya tandingan sareng harga santun ti Universal Accounting System unggal taun ngamungkinkeun urang ningkatkeun daptar palanggan anu bersyukur.