harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi di imah percetakan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 767
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi di imah percetakan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi di imah percetakan
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi di imah percetakan


Salah sahiji unsur anu paling penting pikeun pamekaran anu suksés sareng pertumbuhan kauntungan dina bisnis iklan efektif dina akuntansi di gedong percetakan. Kaanehan akuntansi sapertos éta nyaéta lumayan seueur tugas sareng kedah nyayogikeun unggal prosés dina kagiatan percetakan. Tugas na kalebet kendali kana konsumsi bahan dina produksi sareng analisa na, koordinasi sadaya paréntah anu sumping pikeun nyetak, ogé waktos dina ngalaksanakeunana. Urang ogé tiasa nyarioskeun ngeunaan akuntansi tanaga sareng imbuhanana dumasar kana jumlah padamelan anu dilakukeun, jelas direncanakeun sareng mésér bahan anu rasional, ngaoptimalkeun kagiatan padamelan pagawé, pikeun ngahémat waktos damel. Éta ogé kalebet staf pikeun ngirangan, ogé ningkatkeun produktivitas damel sacara umum, ngalacak sadaya transaksi kauangan anu dilaksanakeun di perusahaan. Sakumaha anjeun terang, akuntansi naon waé ngagaduhan sababaraha cara pikeun nerapkeunana, anu masing-masing perusahaan pilih masing-masing. Ieu tiasa akuntansi manual, atanapi pendekatan otomatis tiasa diterapkeun. Sanaos ayeuna metode manual manajemén bumi perusahaan masih aya sareng dianggo ku sababaraha pamilik, urang tiasa sacara pasti nyatakeun yén panggunaanna di perusahaan kalayan omset anu cekap ageung pesenan sareng klién anu paling teu pikaresepeun. Hal ieu disababkeun, mimiti sadaya, kanyataan yén ngeusian dokuméntasi akuntansi ku panangan henteu pernah épéktip, éta salawasna rumit ku munculna kasalahan dina rékaman sareng itungan, anu dipedar ku pangaruh faktor manusa, sareng ieu teu bisa dilawan. Metoda ieu ketinggalan jaman sareng teu nyandak hasil jangka panjang anu dipikahoyong. Kacapean karyawan tina dokumen, sajumlah ageung tugas rutin ngeusian dokumén, ngolah sareng ngitung sajumlah ageung data sacara manual, résiko kaleungitan inpormasi anu dicobian sadayana pangusaha.

Janten, ku lebet kana arena téknologi modéren, pamasangan program khusus anu dianggo pikeun ngajadikeun otomatis kagiatan imah percetakan sareng segmen bisnis sanésna, pendekatan manual pikeun akuntansi laun parantos tilelep kana lalangkungan. Anggoanna tetep aya hubunganana ngan ukur pikeun pemula kalayan omzet leutik organisasi. Otomatisasi, salaku cara ngatur kagiatan imah percetakan, mastikeun ngaoptimalkeunana ku sistematiskeun prosés damel sareng ngagunakeun alat-alat modéren pikeun ngagentos tanaga dina ngalaksanakeun tugas rutin sadidinten. Pilihan pamasangan parangkat lunak sapertos kitu, anu variasi ditepikeun dina jumlah anu cekap, aya dina sirah bumi sareng kedah optimal pikeun anuansa damel di imah percetakan.

Kami bungah nampilkeun anjeun sareng salah sahiji aplikasi akrab tipografi anu paling populér sareng ditungtut, anu dipikaresep pisan ku pangguna sareng cocog pikeun sagala bidang kagiatan. Éta ditepikeun ku perusahaan USU Software. Pamekar anu ngagunakeun metode otomatisasi unik dina programna. Disebut sistem USU Software. Salami sababaraha taun, dipidangkeun dina pasaran téknologi modéren, éta parantos kéngingkeun tanda-tanda luhur tina seueur kasempetan anu nyayogikeun akuntansi kana kauangan kauangan, kauangan, pajeg, tanaga, sareng téknis kagiatan unggal perusahaan. Nyaéta, teu sapertos seueur program anu saling bersaing, aplikasi nyayogikeun kendali kana sagala aspek alur kerja, sanés ngan ukur kategori khusus. Program komputer heran saderhana dina konfigurasi na, ngajantenkeun gampang pisan ngawasa nyalira dina sababaraha jam tanpa nganggo latihan khusus. Numutkeun kana gampangna panggunaan, bahkan ménu utami dibagi kana ukur tilu bagian. Éta boga kesederhanaan anu sami dina tahap palaksanaan sabab aya dua alesan. Mimiti, éta lumangsung jarak jauh. Kadua, pikeun ngamimitian, aya patarosan.

Naha anjeun henteu kedah mésér peralatan khusus? Cukup pikeun nyiapkeun komputer pribadi anjeun kalayan dipasang Windows OS. Akuntansi imah percetakan, dilaksanakeun dina sistem Perangkat Lunak USU, nyayogikeun kapala perusahaan kamampuan pikeun ngatur sadaya kantor cabang sareng departemen akuntansi pusat, ogé ngémutan padamelan épéktip ieu, bahkan dina kontéks pagawé. Ieu ngamungkinkeun sélulér sareng sok sadar kana naon anu lumangsung. Ieu parantos satengah kasuksésan. Pikeun ngaoptimalkeun padamelan tanaga, integrasi sistem anu gampang sareng produktif kalayan alat-alat gudang modéren, perdagangan, atanapi, dina hal imah percetakan, alat percetakan ngamungkinkeun. Aplikasi ngamungkinkeun masihan tugas kana alat anu diperyogikeun, anu aranjeunna laksanakeun dina jadwal anu ditangtoskeun ku nyalira.

Fungsionalitas anu euyeub unggal bagian tina menu antar muka nganggap ayana seueur pilihan numutkeun ngatur akuntansi anu épéktip dina imah percetakan. Salah sahiji aspék utamina, anu janten dasar pikeun kagiatan salajengna, kontrol, ogé analisis data, bakal nyiptakeun rékaman item unik, anu diperyogikeun pikeun ngalacak duanana bahan konsumsi dumasar kategori salaku pesenan ngadaptar sareng akuntansi. Dina akuntansi bahan, unggal gerakan tiasa direkam, dugi ka saatos panggunaan dina produksi, sareng ogé, dina rékaman, ciri-ciri ringkes unggal posisi dipidangkeun. Rékaman pesenan anu ditampi ogé nyayogikeun inpormasi ngeunaan palanggan, karesepna, detail desain, kontraktor, sareng perkiraan biaya jasa. Program ngalaksanakeun sadaya perhitungan jasa anu diperyogikeun sacara mandiri upami aya daptar harga anu disetél dina bagian 'Rujukan'. Dina waktos anu sami, meureun aya sababaraha diantarana, sareng pamayaran kanggo padamelan anu sami pikeun klien anu béda-béda, kusabab kabijakan kasatiaan. Karyawan anu damel dina hiji proyek, bahkan ti departemén anu sanés, tiasa damel babarengan dina parangkat lunak éta upami aranjeunna nyambung ngalangkungan jaringan lokal. Janten, sadaya pelaksana aplikasi bakal tiasa nyirian koréksi, ngarobah status palaksanaanana, nyorot dina warna anu béda, sareng manajer bakal tiasa ngalacak épéktipitas palaksanaan sareng patuh kana tenggat waktos.

Parangkat lunak pengendalian rumah percetakan tina Software USU nyayogikeun seueur alat pikeun ngatur akuntansi anu jelas, bébas kasalahan, sareng dipercaya. Anjeun moal mendakan aplikasi otomatis langkung saé tibatan ieu tina hal kamampuan sareng tag harga demokratis. Kami ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu leres ku nyumbangkeun versi dasar tina parangkat lunak lengkep gratis salami tilu minggu.

Imah percetakan tiasa sacara gampil ngalaksanakeun analisis numutkeun kritéria naon waé dina kagiatanana, hatur nuhun kana fungsina bagian 'Laporan'. Ngajaga rékaman tipografi dina parangkat lunak otomatis gampil sareng merenah, sareng anu paling épéktip.

Instalasi parangkat lunak ngamungkinkeun nyiptakeun jumlah gudang gudang virtual anu teu terbatas sareng produksi percetakan. Nganggap spésifikasi tina bisnis iklan. Penting pisan pikeun sistem USU Software tiasa nyimpen sareng ngolah inpormasi anu lebet. Akuntansi otomatis tina percetakan tiasa nyayogikeun nyiptakeun otomatis sababaraha jinis dokuméntasi. Dina generasi otomatis alur kerja, anjeun tiasa nganggo témplat anu disatujuan ku hukum atanapi didamel numutkeun peraturan perusahaan anjeun. Teknologi barcoding anu dianggo sacara otomatis dilarapkeun kana panyiri lencana supados padamel tiasa ngadaptar dina sistem unggal dinten.

Anjeun gaduh kasempetan sanés ngan ukur perkirakeun jumlah padamelan anu dilakukeun, tapi ogé jumlah jam anu dianggo ku hiji pagawé, didaptarkeun dina basis data ngalangkungan lencana. Gawe sareng panganteur sistem anu merenah pikeun departemén pengadaan, anu tiasa merencanakeun pameseran sareng nandaan pangiriman anyar. Pesenan pelanggan tiasa dibagi ku aplikasi otomatis kana sidik anu parantos ditangtoskeun anu dimimitian sacara otomatis. Dina perencana internal, rencana damel tiasa dikembangkeun, anu manajer tiasa dibagi ku mail sareng klien sareng stafna. Pembentukan basis pelanggan éléktronik sacara otomatis ngabantosan dina damel salajengna pikeun ningkatkeun kualitas jasa sareng panggunaan surat. Pikeun jenis percetakan anu paling umum, sapertos kartu nama, kartu ongkos tiasa dikembangkeun, numutkeun bahan anu mana anu kaanggo pikeun posisi ieu sacara otomatis dihapus tina toko.

Pikeun merenahkeun nempatkeun paréntah, poto sareng tata ruang desain tiasa dilampirkeun kana rékamanana, sadaya dokumén anu dianggo dina padamelan, ogé sapanjang riwayat kerja sama dina bentuk koréspondénsi sareng telepon, bakal disimpen dina arsip .

Spesialis Perangkat Lunak USU parantos ngajantenkeun antar muka parangkat lunak akuntansi henteu ngan ukur intuitif tapi ogé didesain sacara laconically, anu henteu diragukeun janten permén mata.