harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi buku keluhan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 428
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi buku keluhan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



akuntansi buku keluhan
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Buku keluhan kedah dijaga leres-leres. Pikeun operasi ieu dilaksanakeun kalayan sampurna, perlu ngagunakeun perangkat lunak anu saé sareng dioptimalkeun sacara saé. Parangkat lunak tingkat kelas pangluhurna diciptakeun ku sistem USU Software. Spesialis na kalibet dina ngajaga prosés pangwangunan dina tingkat anu pas sareng dina waktos anu sami ngahontal harga anu langkung murah dibandingkeun sareng pesaing utama.

Tingkat daya saing parangkat lunak ngamungkinkeun pikeun gancang Cope jeung padamelan anu rumit. Ngalih ka sistem Perangkat Lunak USU, perusahaan anu kéngingkeun kéngingkeun kasempetan kanggo merhatoskeun perhatosan buku anu tetep. Ieu nguntungkeun pisan sareng praktis, sabab ngamungkinkeun gancang suksés sareng dina waktos anu sami nyéépkeun sajumlah minimum sumberdaya kauangan. USU Software sok siap masihan dukungan téknis dina tingkat profesionalisme anu luhur. Spésialis na mangrupikeun pagawé maju sareng tingkat kompeténsi anu paling luhur dina kaayaan permintaan klién.

Buku fungsina kalayan sampurna sareng keluhan tiasa ditampi sacara otomatis. Jumlah perhatian anu diperyogikeun pikeun ngatur prosés kantor. Ku alatan éta, perusahaan ngembangkeun gancang sareng nempatan pasar pasar paling pikaresepeun dina hiji Pace outstripping. Algoritma anu teras dioptimalkeun sanés mangrupikeun hiji-hijina fitur tina kumpulan perusahaan di luhur. Sistem Perangkat Lunak USU kalibet dina nyiptakeun aplikasi henteu ngan ukur pikeun akuntansi buku keluhan, tapi ogé ngagaduhan sababaraha program. Masing-masing jinis parangkat lunak ngamungkinkeun gancang nyiapkeun tugas perusahaan anu ditetepkeun, sareng kukituna mangtaun kaunggulan kompetitif anu signifikan. Menu produk éléktronik perenahna di sisi kénca layar. Ieu merenah pisan sabab ngamungkinkeun nganapigasi gancang. Prosés diajar parangkat lunak pikeun nyimpen buku ngeunaan keluhan akuntansi henteu peryogi waktos pisan. Sabalikna, sabalikna, pangguna ngawasaan produk ieu dina waktos rékor, sahingga asup kana tempat anu penting di pasar. Sadaya inpormasi dina produk éléktronik ieu dibagi kana folder anu cocog. Folder hartosna klien, pamundut, sareng bagian sanés anu ngandung jumlah inpormasi anu pas.

Buku ieu tiasa dianggo bahkan ku padamel anu teu gaduh pangalaman, sareng perhatian anu diperhatoskeun pikeun keluhan. Ngalaksanakeun prosés naon waé anu disederhanakeun sahingga nyayogikeun pikeun gancang ngolah algoritma naon waé. Teguh perusahaan janten pamimpin anu nyata, anu jauh ngaleungitkeun pesaing utama na sareng tiasa ngahijikeun posisi na pikeun gancang ngatasi aplikasi anu bakal datang. Pencét otomatis mangrupikeun salah sahiji fungsi tambahan, berkat perusahaan, parantos mutuskeun mésér aplikasi, tiasa gancang berinteraksi sareng konsumén. Parangkat lunak ledger keluhan ogé tiasa sacara otomatis ngirim surat massal sahingga janten suksés. Barina ogé, perusahaan tiasa gancang pisan ngabéjaan pemirsa target utama sareng ieu raoseun pisan.

Arsitéktur modular tina aplikasi rumit ieu ngajantenkeun langkung saé pikeun ngajalankeun sababaraha pancén anu disanghareupan ku perusahaan. Aya ogé modul tambahan kalayan setélan disebatna 'referensi'. Aplikasi pikeun buku keluhan akuntansi dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun kagiatan milarian gumantung kana cabang dimana paménta anu saluyu diolah.

Struktur perusahaan anu éksténsif ngamungkinkeun pikeun berinteraksi sareng sajumlah seueur klién sareng henteu bingung. Prosés pamasangan aplikasi buku keluhan masihan anjeun kasempetan pikeun bersaing dina tatakrama anu sami sareng usaha sanés, bahkan anu ngagaduhan langkung sumberdaya anu dipikagaduh. Mesin pencari format ayeuna mangrupikeun kaunggulan sanés anu ngabédakeun produk ieu tina kamajuan kalapa anu utami.

Ngolah aplikasi tiasa dilaksanakeun ku padamel, nomer aplikasi, tanggal aplikasi, sareng indikator sanés. Tahap minuhan tatanan ogé mangrupikeun kriteria anu ngamungkinkeun akuntansi aliran inpormasi anu diperyogikeun. Kompleks pikeun nyayogikeun buku keluhan ngamungkinkeun pikeun sampurna berinteraksi sareng staf. Masing-masing karyawan nampi persis tugas-tugas anu ditugaskeun ka anjeunna.

Rékam parameter kinerja aplikasi ieu mangrupikeun ciri anu khas. Komplek pikeun ngajaga buku akuntansi keluhan ngamungkinkeun nyukcruk inpormasi naon waé, anu disayogikeun mesin pencari anu dioptimalkeun sampurna. Babandingan konsumén anu parantos ngalamar ka jalma anu leres-leres nampi jasa masihan kasempetan pikeun ngartos kumaha efektifna departemen penjualan. Solusi komprehensif pikeun ngajaga buku keluhan ogé tiasa dianggo sareng akuntansi gudang, nerapkeunana sacara otomatis. Program akuntansi anu disebutkeun pikeun manajemén propésional buku keluhan ngamungkinkeun damel sareng timer, anu didesain pikeun ngadaptar tindakan pangguna. Prosés pendaptaran kagiatan dilaksanakeun sacara otomatis, anu merenah pisan sabab ngahémat sumberdaya tanaga gawé. Algoritma itungan tiasa teras dirobih nganggo fungsionalitas khusus. Komplek ieu dirancang pikeun modeu multiplayer, tapi tiasa ogé dianggo masing-masing.

Program buku keluhan janten alat éléktronik anu henteu tiasa digentoskeun sareng kualitas luhur pikeun perusahaan anu nampi. Kalayan bantosanna, tugas-tugas akuntansi tina kompleksitas naon waé direngsekeun, anu bakal ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang ngahontal hasil anu saé dina persaingan. Solusi kompléks ieu nanganan sadaya prosés akuntansi kalayan gancang sareng éfisién, tanpa ngantepkeun detil anu diperyogikeun. Nalika nyimpen akuntansi buku, jalma-jalma henteu kedah nyéépkeun seueur waktos, sareng aranjeunna tiasa nyayogikeun sumber daya anu disimpen kana tugas anu sanés, langkung penting, sareng kreatif.