Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 718
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun akuntansi médis

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun akuntansi médis

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program kanggo akuntansi médis

  • order

Kalayan ngembangkeun téknologi komputer énggal, beuki sering, ubar peryogi program akuntansi médis anu bakal ngahijikeun sadaya kabutuhan akuntansi di pusat médis sasarengan kana hiji platform. Program akuntansi rékaman médis sapertos kitu tiasa ngabantosan pikeun ngaleungitkeun kerumitan fasilitas Podomoro sareng nyiptakeun padamelan anu saé kanggo sadaya pagawé. Hanjakalna, aya saeutik pisan program akuntansi médis dina pasaran téknologi modéren, anu ngajantenkeun program akuntansi médis sapertos jarang, kusabab éta ahli pisan. Perusahaan kami hoyong nawiskeun program anu sapertos akuntansi médis, sabab kami khusus pikeun program akuntansi médis sareng tiasa nerapkeun ideu médis naon waé. Program akuntansi médis urang disebut program USU-Soft. Éta mangrupikeun program akuntansi médis anu ngagabungkeun sadaya fungsi anu sayogi tina lembaga médis sareng ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun akuntansi dina tingkat anu anyar! Fungsionalitas program akuntansi médis USU-Soft kalintang éksténsif sareng, sahingga cocog pikeun unggal perusahaan, janten rumah sakit, klinik, ruang pijet atanapi kantor ophthalmologist. Dina program USU-Soft akuntansi médis, anjeun tiasa ngajaga basis data pasién, anu dina gilirannana merenah pisan di poliklinik atanapi rumah sakit; unggal pangguna ngalebetkeun program akuntansi kalayan gampang sareng gancang. Salaku tambahan, anjeun tiasa ningali riwayat médis, kamajuan pangobatan, rekomendasi dokter, jst.

Anjeun ogé tiasa ngagantelkeun sinar-X kana kartu pasién sareng hasil analisis, anu antukna, mastikeun optimalisasi waktos damel sareng ngahémat rohangan bébas dina desktop. Dina program akuntansi USU-Soft, anjeun tiasa ngajelaskeun sacara rinci damel sareng pasién, anu padamel anu berinteraksi sareng anjeunna, sareng sajabana. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngatur pergeseran pikeun staf sareng nunjuk penderita pikeun waktos anu khusus. Ogé, anjeun tiasa ngitung biaya ubar dina program akuntansi, ogé kalebet biaya na dina biaya jasa, sareng sanés. Program akuntansi USU-Soft ngagaduhan kamampuan pikeun berinteraksi sareng gudang sareng anjeun tiasa nambihan sajumlah terbatas barang-barang, pangobatan, bahan konsumsi, alat-alat médis, sareng sadayana ieu tunduk kana inventarisasi! USU-Soft mangrupikeun program akuntansi unik pikeun pusat médis sareng rumah sakit; éta ngajadikeun otomatis prosés damel, ningkatkeun efisiensi staf sareng ngajantenkeun padamelan sadidinten langkung merenah!

Survei palanggan penting upami anjeun badé ngajantenkeun jasa anjeun langkung saé, sabab anjeun, mimiti sadayana, peryogi kauninga naon anu dipikiran pasién anjeun ngeunaan anjeun. Anggo skor kepuasan pelanggan pikeun memotivasi staf anjeun. Ieu mangrupikeun prakték anu saé pisan. Tapi aya masalah di dieu: karyawan tiasa nganggap indikator ieu janten bias ngalawan aranjeunna upami kapuasan pelanggan kapangaruhan ku kaayaan di luar kendali aranjeunna (contona, AC na rusak, éta panas di rohangan sareng pelanggan henteu sugema). Dina hal ieu sistem motivasi ngagaduhan pangaruh anu sabalikna. Pikeun ngahindaran ieu, tangtoskeun sateuacanna anu jelas tina perilaku karyawan bisi tina kaayaan anu teu normal (mis. Aya anu peupeus) sareng algoritma umum pikeun digawé dina kaayaan anu henteu standar (mis. Sabar kedah ngayakeun paguneman jarak jauh Skype nalika jasa disayogikeun). Parentah sapertos kitu ngabantosan staf anjeun ngantunkeun nasabah wareg bahkan upami aya masalah anu teu disangka-sangka. Leres, urang hirup dina jaman anu sering hijina bédana antara tawaran perusahaan anu béda anu tiasa ditingali ku palanggan nyaéta bédana kualitas layanan. Bedana dina kahadean anjeun pastikeun nyiptakeun kacondongan klien pikeun sumping ka anjeun.

Naha penderita henteu sumping deui ka organisasi médis anjeun? Dina waktos krisis anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi 'latihan' sareng penderita 100% sareng nohonan sadaya pangharepanana, sabab, upami henteu, pasién ngan saukur tiasa milarian alternatif pikeun anjeun. Salah sahiji alesan pikeun henteu munculna klién nyaéta nalika klién ngan saukur poho atanapi mendakan alternatip. Pikeun ngahindarkeun ieu tina kajadian, perlu ngaleutikan kamungkinan klien pikeun mopohokeun anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, nalika tagihan klien, administrator kedah naros ka klien naha anjeunna tiasa ngingetan ngulang jasa saatos waktos anu tangtu (contona, dina satengah taun atanapi dua bulan).

Ku ngabentuk daptar konsumén sapertos kitu, anjeun ngirangan karugian, ngingetan palanggan kana janji sareng nyumbang kana indikator ingetan anu langkung saé. Fungsionalitas program akuntansi USU-Soft ngamungkinkeun anjeun nempatkeun palanggan sapertos kitu dina daptar ngantosan, janten nalika jadwal pikeun sasih na parantos kabentuk. Klién ditunda dina daptar antosan sareng bakal aya bewara kabutuhan pikeun ngingetkeun klien pikeun daptar. Palanggan resep perhatian sareng perawatan. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun terang sakumaha mungkin ngeunaan klien, langkung gampang ngobrol sareng aranjeunna sareng nunjukkeun perhatian anjeun. Kumaha nerapkeun ieu dina prakték? Éta gampang! Upami anjeun nyimpen catetan ngeunaan nasabah, anjeun bakal ngagaduhan 'kartu truf' dina panangan anjeun! Upami anjeun mendakan yén palanggan resep kopi sareng krim, anjeun lebetkeun kana catetan sareng waktos salajengna pelanggan sumping, anjeun damel anjeunna kopi nganggo krim, sareng anjeunna bakal ngahargaan perawatan ieu sareng katarik ku anjeun. Program USU-Soft ngagaduhan fitur catetan anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng ngabantosan anjeun pikeun ngalebetkeun sadaya inpormasi klien anjeun sacara detil sareng sistematis. Nalika anjeun hoyong kualitas, teras cobian aplikasi akuntansi kami anu didesain khusus pikeun ngajantenkeun anjeun lembaga langkung saé!