Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 171
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun logistik transportasi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
Program pikeun logistik transportasi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

Mata Uang:
JavaScript dipareuman
Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union


Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo exists

Mesen program pikeun logistik transportasi


Naha aplikasi gratis pikeun logistik mangrupikeun kanyataan atanapi mustahil pikeun kéngingkeun hal anu saleresna hargana gratis? Urang bakal nyobian ngajawab patarosan ieu dina tulisan ieu. Jawaban pondok nyaéta enya - éta nyata. Tapi patarosan na, sakumaha épéktipna program sapertos ieu, sareng naha éta saé pisan? Tim pamekaran parangkat lunak Parangkat Lunak USU masihan jawaban anu teu jelas - ngan ukur versi demo ngeunaan program anu saé tiasa gratis. Versi lengkep program sapertos kitu sok produk mayar sareng Software USU henteu terkecuali tina éta.

Versi demo ngeunaan Software USU kalebet sadayana pungsionalitas dasar anu diperyogikeun ku bisnis mana waé. Nanging, vérsi démo ngagaduhan waktos uji coba anu kawates sahingga henteu cocog pikeun otomatisasi logistik transportasi jangka panjang. Tujuan distribusi pikeun tujuan inpormasi hungkul. Program kami tiasa didownload haratis sareng anjeun tiasa kenalkeun fungsionalitasna salami dua minggu pinuh dina waktos sidang. Anjeun tiasa mendakan vérsi démo dina halaman wéb resmi kami. Dina raraga mésér versi lengkepna, ngahubungi tim dukungan téknis nganggo syarat anu ogé tiasa dipendakan dina halaman wéb. Sadaya inpormasi lengkep ngeunaan kamampuan aplikasi ogé aya di ditu.

Teu munasabah ngagunakeun program gratis pikeun logistik transportasi. Program sapertos kieu moal tiasa mastikeun palaksanaan otomatisasi sadayana pikeun sadaya padamelan anu nangtung sateuacan perusahaan anu peryogi manajemén anu paling pas pikeun kabutuhan transportasi sareng perusahaan logistik. Salaku conto, upami anjeun mésér aplikasi ti pengembang Parangkat Lunak USU, anjeun kéngingkeun kasempetan anu hadé pikeun ngalacak padamelan perusahaan sacara gembleng, sareng pikeun masing-masing pagawé sacara individual. Program ieu dilengkepan fungsionalitas pikeun ngalacak jam kerja karyawan. Unggal padamelan anu dilakukeun ku padamel kacatet. Kitu ogé waktos anu dianggo pikeun waktos éta sareng kualitas padamelan anu disayogikeun.

Upami anjeun peryogi program pikeun logistik transportasi, teu munasabah pikeun ngan ukur nyobian unduh éta gratis, tapi bisnis anjeun henteu ngagaduhan anggaran anu ageung, urang tiasa nawiskeun solusi kami pikeun ngajadikeun otomatis logistik angkutan, pikeun harga anu murah, tapi nganggo rupa-rupa ageung fungsi anu manpaat. Salaku conto, ku bantosan Software USU, anjeun bakal tiasa ngalacak sadaya pangiriman sacara real-time. Tapi fungsionalitas program pikeun manajemén logistik transportasi henteu ngan ukur lirén di dinya.

Basis data utiliti ngandung inpormasi komprehensif ngeunaan logistik transportasi. Anjeun bakal tiasa aksés gancang kana inpormasi anu disimpen dina database program. Misalna inpormasi ngeunaan panarima sareng anu ngirim parsel, ciri-ciri produk, ukuranana, beuratna, sareng sajabina. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyungkeun nilai kargo, lokasi pangiriman dina peta, sareng tanggal kiriman.

Program manajemén logistik transportasi, anu tiasa diunduh gratis salaku vérsi demo, ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan aplikasi gratis. Program anu anjeun unduh sacara gratis moal tiasa nyayogikeun sinyalna sapertos fungsi anu tiasa dilakukeun ku Software USU. Salajengna, dina hal babandingan parameter anu béda sapertos kualitas harga, bahkan diantawis aplikasi anu henteu gratis, utilitas urang tetep atoh. Generasi anyar program akuntansi logistik angkutan ti tim Software USU sampurna bakal cocog sareng struktur perusahaan transportasi kargo sareng agénsi logistik anu sanés.

Aplikasi logistik angkutan gratis moal tiasa ngalacak pangiriman multimodal kalayan épisiensi anu cekap. Sareng Perangkat Lunak USU sampurna bakal ngerjakeun tugas ngalacak rute angkutan kargo, jinis pangiriman, sareng tiasa milah-milah ku transportasi tilas. Nalika ngeunaan program kami, henteu masalah naon jinis angkutan anu dianggo perusahaan nalika mindahkeun barang. Naha éta angkutan udara, karéta api, truk, kapal, atanapi transportasi multimodal - program kami bakal éfisién sareng gancang dina ngarengsekeun sadaya padamelanana. Fitur sanés program anu bakal ngabantosan logistik transportasi di perusahaan mana waé ogé kalebet kaunggulan sapertos kamampuan ngagolongkeun angkutan sareng pangiriman dumasar jenisna, gumantung kana ukuran kargo sareng jumlah barang dina transportasi.

Upami organisasi henteu ngagaduhan seueur cabang luar negeri, sareng volume barang anu diangkut henteu ageung teuing, perlu mésér vérsi pikeun perusahaan alit, bari ogé aya pilihan pikeun perusahaan logistik anu ngagaduhan cabang di sababaraha nagara. Program utiliti pikeun logistik transportasi anu tiasa anjeun unduh gratis ngan dina bentuk vérsi démo bakal tiasa dianggo pikeun waktos anu kawates.

Program logistik gratis ngan ukur nawiskeun waktos panggunaan terbatas. Mésér vérsi aplikasi anu dilisensikeun ku harga anu mahal, anjeun kéngingkeun program anu dioptimalkeun sampurna pikeun ngatur padamelan di bidang transportasi barang sareng panumpang. Software USU serbaguna sahingga cocog pikeun otomatisasi perusahaan logistik naon waé.

Nalika anjeun mimiti ngajalankeun utiliti, anjeun kedah ngadaptar sareng otorisasi dina sistem. Saatos log in pangguna ditawarkeun pilihan tina sababaraha desain prasetél, anu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahususkeun tempat damelna. Saatos milih téma desain sareng personalisasi, operator neraskeun kana pilihan fungsionalitas sareng pangaturan antar muka. Sadaya parobihan disimpen dina akun pribadi sareng nalika otorisasi salajengna, teu kedah dikonfigurasi deui sadayana engké. Pikeun unggal pangguna masing-masing, akun pribadi nyalira didamel, sareng setélan pribados.

Program gratis henteu diluyukeun sareng padamelan anu ageung, janten langkung saé sareng langkung nguntungkeun pikeun langsung mésér program damel anu épisién sareng efisien anu bakal ngabantosan anjeun ngalengkepan sadaya padamelan anu ditugaskeun ka anjeun. Dina Software USU, sadaya fungsi disusun dina urutan, inpormasi disimpen dina folder anu saluyu, anu gampang pikeun milarian blok inpormasi anu dipikaresep. Program gratis pikeun logistik moal tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun mailing massal tina target audién anu kapilih, tapi program kami tiasa gampang ngatasi tugas ieu. Cukup ku ngan ukur nyieun pilihan anu dipilih pikeun kontak sareng ngarékam pesen. Aplikasi bakal ngalaksanakeun tindakan salajengna sacara otomatis, anu bakal ngirangan seueur biaya.

Palaksanaan sareng panggunaan program kami ngamungkinkeun anjeun ngirangan jumlah padamel anu diperyogikeun pikeun perusahaan anjeun sacara dramatis. Anjeun tiasa ngaunduh sareng mimitian nganggo program transportasi logistik ayeuna, tanpa nunda optimisasi padamelan kantor. Ku mayar sakedik artos kanggo ngagaleuh Software USU, anjeun ngahémat sajumlah ageung artos pikeun ngajaga padamel para pekerja anu kembung teuing.

Program kami pikeun logistik transportasi, anu tiasa anjeun unduh gratis dina halaman wéb USU Software dina bentuk vérsi démo, ngagaduhan skéma alat modular, anu ngajantenkeun langkung gampang operator pikeun ngagarap éta. Anjeun tiasa ngaunduh sareng ngagunakeun program gancang sareng tanpa komplikasi. Pikeun mésér vérsi aplikasi anu dilisensikeun, mangga kontak ka spesialis perusahaan kami. Sadaya kontak didaptarkeun dina halaman wéb resmi perusahaan kami.