Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 191
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting dina logistik

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting dina logistik
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya hiji server virtual

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi dina logistik


Teu aya perusahaan anu tiasa tiasa hasil upami henteu nganggo sistem akuntansi anu épisién sadaya kontrol prosés, padamelan dilakukeun, gerakan gudang sareng biaya anu ditanggung. Sapertos organisasi sanés, perusahaan logistik gaduh spésipik kagiatan nyalira, anu programna USU-Soft adaptasi tanpa masalah. Kalayan bantuan parangkat lunak ieu, akuntansi dina logistik bakal robih tina prosedur anu susah sareng rumit janten alat analitik komprehensif, optimalisasi sareng paningkatan prosés organisasi anu aya.

Logistik, akuntansi anu peryogi nyetél parobihan data sacara real-time, kedah mutahirkeun inpormasi sareng pelacakan dina unggal tahapan pelaksanaan order. Aplikasi USU-Soft nyayogikeun pembaruan data ayeuna berkat bagian tina Diréktori program. Blok ieu ngandung inpormasi diurutkeun kana folder: Duit nyimpen setelan kauangan; ngagunakeun folder Klién, anjeun tiasa ngalacak pangbalikan dina iklan sareng ngalaksanakeun analitik pamasaran; Organisasi ngandung sadayana cabang sareng daptar karyawan perusahaan; aya ogé inpormasi lengkep ngeunaan prosés bisnis sareng bidang kagiatan, standar konsumsi bahan bakar, biaya jasa operator pihak katilu. Bagéan Diréktori ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal otomatisasi analisis data sareng sagala jinis perhitungan dina akuntansi logistik, nyumbang kana leresna data sareng ngaleungitkeun kasalahan anu aya dina operasi akuntansi manual. Akuntansi gudang ngagaduhan peran anu penting dina logistik, sareng program kontrol logistik anu diusulkeun ngabantosan nyetél operasi gudang gancang sareng ngeusian waktos anu pas sareng gudang suku cadang pikeun armada wahana. Akuntansi transparan ogé dimudahkeun ku sistem manajemen dokumén éléktronik sareng sistem persetujuan, dimana sadaya jalma anu tanggung jawab dibéjaan ngeunaan datangna catetan jasa anyar sareng ngawaskeun waktos tugas. Janten, organisasi prosedur internal perusahaan janten ningkat.

Program akuntansi jasa logistik ngamungkinkeun anjeun ngawangun padamelan anu épéktip sareng konsumén ku ngajaga basis data palanggan, nyiptakeun paménta transportasi, ngalacak kinerja, ogé ngendalikeun panarimaan dana. Pagawéan manajer di handapeun pengawasan anu ketat ngeunaan manajemén ngajantenkeun jasa transportasi langkung saé sareng masihan perusahaan tepi ka kompetitif. Akuntansi palanggan dina logistik kalayan bantuan sistem USU-Soft kontrol logistik langkung gampil sareng gancang, nalika anjeun kéngingkeun seueur alat pikeun damel dina database CRM. Bagéan Laporan ngamungkinkeun anjeun ngaunduh laporan kauangan sareng manajemén ngeunaan jasa anu disayogikeun, biaya anu ditanggung, pamulihan biaya, kontrol inventarisasi sareng kauntungan. Laporan tiasa ngandung grafik visual sareng diagram sareng tiasa dihasilkeun pikeun période naon waé. Akuntansi dina logistik nyayogikeun seueur kasempetan pikeun analisis komprehensif ngeunaan bisnis, kalebet dina kontéks unggal unit angkutan. Kauntungan khusus tina parangkat lunak nyaéta kamampuan pikeun terus ngawaskeun kamajuan pangropéa: unggal kendaraan dina armada ngagaduhan status nyalira sareng tanggal pangropéa anu dijadwalkeun, kabutuhan anu diperingatkeun ku program manajemén logistik. Kukituna, program akuntansi logistik mastikeun pangropéa sareng pamariksaan kaayaan kendaraan, sareng kasadiaan alat-alat anu éfisién pikeun lancarna paréntah.

Sistem akuntansi dina logistik mangrupikeun alat anu épéktip pisan pikeun nerapkeun rencana perusahaan sareng ningkatkeun prosés sareng ngatur kualitas jasa. Parangkat lunak akuntansi logistik nempatkeun sadaya operasi dina urutan, sareng konsumén anjeun pasti bakal resep kana jasa anjeun! Skéma karya visual masihan anjeun gambaran lengkep ngeunaan prosés anu lumangsung: rute anu lengkep pikeun masing-masing transportasi, kesiapan kendaraan, poin pengiriman sareng bongkar muat, palaku anu ditugaskeun, ngitung rute sareng sadaya biaya, ogé kasadiaan kuitansi kas ti klien. Program pengendalian logistik mastikeun ngembangkeun kabijakan kauangan anu kompeten kusabab analisa aliran kas sacara teras-terasan sareng penilaian épéktipitas kaputusan manajemén. Parangkat lunak padamelan tunggal pikeun sadaya departemén sareng divisi ngamungkinkeun anjeun ngajaga tanggung jawab anu luhur sareng ngahijikeun data operasional sapanjang perusahaan.

Kusabab kalenturan setélan sistem, parangkat lunak cocog pikeun sagala jinis organisasi sareng adaptasi sareng spésipik kagiatan. Akuntansi gudang USU-Soft ngabantosan ngeusian inventaris sareng nyimpen barang dina waktos anu cekap. Anjeun kéngingkeun daptar inpormasi komprehensif ngeunaan unggal unit angkutan: nomer, mérek, pamilik, kapasitas mawa; tiasa ogé unggah dokumén, kalebet paspor téknis. Parangkat lunak ngingetkeun waktos ngagentos dokumén pikeun transportasi pikeun matuh aturan anu parantos ditangtoskeun. Neundeun vérsi éléktronik tina sababaraha dokumén ogé dimungkinkeun dina sistem (kontrak, bentuk order, invoice, fuel card), ogé gancang dimuat. Anjeun tiasa nyusun prosedur pangropéa anu rencanana sareng ngawaskeun palaksanaannana. Analisis lengkep ngeunaan akuntansi gudang sareng penilaian ngeunaan organisasi damel gudang pasti bakal ngabantosan pisan.

Warna sareng status unit angkutan anu béda jelas nampilkeun gambaran babandingan kendaraan dina ngalereskeun sareng siap dianggo. Integrasi inpormasi sistem akuntansi sareng halaman wéb perusahaan anjeun sayogi, upami diperlukeun. Anjeun ngalacak unggal mobil: jumlah titik, tempat sareng waktos parkir, mileage unggal dinten kanggo unggal dinten, sareng ngawartosan pelanggan anu gancang. Anjeun bakal tiasa ngahasilkeun laporan ngeunaan padamelan unggal padamel sareng ngaevaluasi kinerja sareng kamampuan na pikeun sacara efektif nganggo jam kerja.