Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 191
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting dina logistik

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akunting dina logistik

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi dina logistik

  • order

Teu aya perusahaan anu tiasa tiasa hasil upami henteu nganggo sistem akuntansi anu épisién sadaya kontrol prosés, padamelan dilakukeun, gerakan gudang sareng biaya anu ditanggung. Sapertos organisasi sanés, perusahaan logistik gaduh spésipik kagiatan nyalira, anu programna USU-Soft adaptasi tanpa masalah. Kalayan bantuan parangkat lunak ieu, akuntansi dina logistik bakal robih tina prosedur anu susah sareng rumit janten alat analitik komprehensif, optimalisasi sareng paningkatan prosés organisasi anu aya.

Logistik, akuntansi anu peryogi nyetél parobihan data sacara real-time, kedah mutahirkeun inpormasi sareng pelacakan dina unggal tahapan pelaksanaan order. Aplikasi USU-Soft nyayogikeun pembaruan data ayeuna berkat bagian tina Diréktori program. Blok ieu ngandung inpormasi diurutkeun kana folder: Duit nyimpen setelan kauangan; ngagunakeun folder Klién, anjeun tiasa ngalacak pangbalikan dina iklan sareng ngalaksanakeun analitik pamasaran; Organisasi ngandung sadayana cabang sareng daptar karyawan perusahaan; aya ogé inpormasi lengkep ngeunaan prosés bisnis sareng bidang kagiatan, standar konsumsi bahan bakar, biaya jasa operator pihak katilu. Bagéan Diréktori ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal otomatisasi analisis data sareng sagala jinis perhitungan dina akuntansi logistik, nyumbang kana leresna data sareng ngaleungitkeun kasalahan anu aya dina operasi akuntansi manual. Akuntansi gudang ngagaduhan peran anu penting dina logistik, sareng program kontrol logistik anu diusulkeun ngabantosan nyetél operasi gudang gancang sareng ngeusian waktos anu pas sareng gudang suku cadang pikeun armada wahana. Akuntansi transparan ogé dimudahkeun ku sistem manajemen dokumén éléktronik sareng sistem persetujuan, dimana sadaya jalma anu tanggung jawab dibéjaan ngeunaan datangna catetan jasa anyar sareng ngawaskeun waktos tugas. Janten, organisasi prosedur internal perusahaan janten ningkat.

Program akuntansi jasa logistik ngamungkinkeun anjeun ngawangun padamelan anu épéktip sareng konsumén ku ngajaga basis data palanggan, nyiptakeun paménta transportasi, ngalacak kinerja, ogé ngendalikeun panarimaan dana. Pagawéan manajer di handapeun pengawasan anu ketat ngeunaan manajemén ngajantenkeun jasa transportasi langkung saé sareng masihan perusahaan tepi ka kompetitif. Akuntansi palanggan dina logistik kalayan bantuan sistem USU-Soft kontrol logistik langkung gampil sareng gancang, nalika anjeun kéngingkeun seueur alat pikeun damel dina database CRM. Bagéan Laporan ngamungkinkeun anjeun ngaunduh laporan kauangan sareng manajemén ngeunaan jasa anu disayogikeun, biaya anu ditanggung, pamulihan biaya, kontrol inventarisasi sareng kauntungan. Laporan tiasa ngandung grafik visual sareng diagram sareng tiasa dihasilkeun pikeun période naon waé. Akuntansi dina logistik nyayogikeun seueur kasempetan pikeun analisis komprehensif ngeunaan bisnis, kalebet dina kontéks unggal unit angkutan. Kauntungan khusus tina parangkat lunak nyaéta kamampuan pikeun terus ngawaskeun kamajuan pangropéa: unggal kendaraan dina armada ngagaduhan status nyalira sareng tanggal pangropéa anu dijadwalkeun, kabutuhan anu diperingatkeun ku program manajemén logistik. Kukituna, program akuntansi logistik mastikeun pangropéa sareng pamariksaan kaayaan kendaraan, sareng kasadiaan alat-alat anu éfisién pikeun lancarna paréntah.

Sistem akuntansi dina logistik mangrupikeun alat anu épéktip pisan pikeun nerapkeun rencana perusahaan sareng ningkatkeun prosés sareng ngatur kualitas jasa. Parangkat lunak akuntansi logistik nempatkeun sadaya operasi dina urutan, sareng konsumén anjeun pasti bakal resep kana jasa anjeun! Skéma karya visual masihan anjeun gambaran lengkep ngeunaan prosés anu lumangsung: rute anu lengkep pikeun masing-masing transportasi, kesiapan kendaraan, poin pengiriman sareng bongkar muat, palaku anu ditugaskeun, ngitung rute sareng sadaya biaya, ogé kasadiaan kuitansi kas ti klien. Program pengendalian logistik mastikeun ngembangkeun kabijakan kauangan anu kompeten kusabab analisa aliran kas sacara teras-terasan sareng penilaian épéktipitas kaputusan manajemén. Parangkat lunak padamelan tunggal pikeun sadaya departemén sareng divisi ngamungkinkeun anjeun ngajaga tanggung jawab anu luhur sareng ngahijikeun data operasional sapanjang perusahaan.

Kusabab kalenturan setélan sistem, parangkat lunak cocog pikeun sagala jinis organisasi sareng adaptasi sareng spésipik kagiatan. Akuntansi gudang USU-Soft ngabantosan ngeusian inventaris sareng nyimpen barang dina waktos anu cekap. Anjeun kéngingkeun daptar inpormasi komprehensif ngeunaan unggal unit angkutan: nomer, mérek, pamilik, kapasitas mawa; tiasa ogé unggah dokumén, kalebet paspor téknis. Parangkat lunak ngingetkeun waktos ngagentos dokumén pikeun transportasi pikeun matuh aturan anu parantos ditangtoskeun. Neundeun vérsi éléktronik tina sababaraha dokumén ogé dimungkinkeun dina sistem (kontrak, bentuk order, invoice, fuel card), ogé gancang dimuat. Anjeun tiasa nyusun prosedur pangropéa anu rencanana sareng ngawaskeun palaksanaannana. Analisis lengkep ngeunaan akuntansi gudang sareng penilaian ngeunaan organisasi damel gudang pasti bakal ngabantosan pisan.

Warna sareng status unit angkutan anu béda jelas nampilkeun gambaran babandingan kendaraan dina ngalereskeun sareng siap dianggo. Integrasi inpormasi sistem akuntansi sareng halaman wéb perusahaan anjeun sayogi, upami diperlukeun. Anjeun ngalacak unggal mobil: jumlah titik, tempat sareng waktos parkir, mileage unggal dinten kanggo unggal dinten, sareng ngawartosan pelanggan anu gancang. Anjeun bakal tiasa ngahasilkeun laporan ngeunaan padamelan unggal padamel sareng ngaevaluasi kinerja sareng kamampuan na pikeun sacara efektif nganggo jam kerja.