Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 185
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting kanggo anu ngirim

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akunting kanggo anu ngirim

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi pikeun pangirim

  • order

Suksés manajemén angkutan kargo langsung gumantung kana épisién tina ngirim padamelan, apdet dina waktos sareng gancang tina inpormasi anu dianggo sareng organisasi koordinasi transportasi anu jelas. Pikeun méréskeun masalah ieu, perlu ngagunakeun téknologi parangkat lunak anu saluyu. Program akuntansi pikeun pangirim kargo, dikembangkeun ku spesialis tina USU-Soft, nyayogikeun sakumpulan alat pikeun ngawaskeun persediaan sareng kaayaan téknis transportasi, sareng ogé ngamungkinkeun anjeun sistematiskeun sadaya prosés operasional sareng produksi perusahaan logistik. Program akuntansi USU-Soft pikeun para pengirim ngagaduhan sadayana kamampuan pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun épisién sareng merenah mungkin sabab seueur fungsi anu manpaat: otomatisasi alur kerja, padumukan sareng operasi, jasa gratis komunikasi internal sareng éksternal, antarbeungeut intuitif sareng struktur saderhana. Dina waktos anu sasarengan, sistem akuntansi komputer anu diciptakeun ku kami leres-leres dibédakeun ku kagunaanna. Di jerona anjeun tiasa ngatur persediaan sareng stok gudang, ngarencanakeun transportasi sareng nyusun jadwal produksi kendaraan, ngatur konsumsi bahan bakar sareng sumber énergi, damel dina ngamajukeun jasa di pasar sareng aktip narik pelanggan, ngalaksanakeun audit personalia sareng seueur deui. Parangkat lunak akuntansi pangiriman transportasi kargo kami ngagaduhan pangaturan anu fléksibel, sahingga konfigurasi parangkat lunak akuntansi bakal tumut kana akun kaanehan sareng sarat unggal perusahaan.

Gawe dina program akuntansi pangirim USU-Soft, pangirim ngawas kamajuan unggal tahapan angkutan kargo, tandaan tahapan anu diliwatan, bandingkeun mileage anu saleresna sareng rencanana pikeun sadidinten, ngitung mileage sésana sareng ngaramal perkiraan waktos kadatangan di tujuan. Pikeun mastikeun yén unggal kiriman dikirimkeun dina waktos, padamel anjeun tiasa ngarobih rute transportasi sacara real waktos, konsolidasi kiriman, sareng damel dina optimalisasi rute. Sareng ieu mangrupikeun bagian tina kamungkinan anu ditawarkeun ku program pangirim akuntansi pangirim kami. Pangirim transportasi bakal ngalebetkeun data ngeunaan biaya anu ditanggung salami pangiriman pikeun ngendalikeun panarimaan dokumén ti supir anu mastikeun biaya. Hatur nuhun kana ieu, anjeun tiasa mariksa pembenaran biaya iraha waé. Salaku tambahan, pangirim ngagaduhan aksés pikeun ngendalikeun kaayaan téknis kandaraan anu dianggo sareng ngajaga database anu lengkep pikeun sadaya armada kendaraan.

Struktur lonic tina program pangirim akuntansi pangirim gaduh tilu bagian utami, masing-masing ngalaksanakeun fungsi khusus. Bagéan Diréktori mangrupikeun basis data universal anu diwangun ku pangguna. Katalog, anu tiasa diénggalan upami diperyogikeun, ngandung sababaraha kategori inpormasi: jinis jasa logistik, rute sareng penerbangan anu dirarancang, noménklatur barang sareng bahan, cabang sareng gudang, barang-barang pikeun ngadamel akuntansi ngeunaan pengeluaran sareng penghasilan, meja kas sareng bank rekening. Bagéan Modél diperyogikeun dina ngatur sagala rupa daérah padamelan. Di jerona, karyawan ngadaptar pesenan transportasi, ngitung biaya anu diperlukeun pikeun nerapkeunana sareng nangtoskeun harga jasa transportasi, ngembangkeun rute anu paling merenah sareng nunjuk hiber anu pas. Kadali pangirim transportasi, ngalacak gerakan dana, ngajaga rékaman gudang, sareng ngembangkeun strategi pemasaran ogé dilaksanakeun di dieu. Karyawan anjeun nganggo alat sapertos corong penjualan sareng analisa épéktipitas sarana promosi anu dikirimkeun ku kami; program akuntansi kualitas nyayogikeun pikeun pangirim kargo. Jasa teleponi sareng e-mail ogé sayogi gratis. Bagéan Laporan ngamungkinkeun anjeun ngaunduh laporan kauangan sareng manajemén pikeun ngalaksanakeun analisis komprehensif ngeunaan indikator kauntungan, kauntungan, pendapatan sareng biaya.

Dinamika sareng parobihan struktural tina hasil kauangan bakal ditepikeun dina tabel visual, grafik sareng diagram, bari ngahasilkeun laporan dina program pangirim akuntansi operator bakal nyandak waktos sakedik. Kukituna, parangkat lunak ngagaduhan sadayana ciri sareng kamungkinan lega pikeun ngaoptimalkeun prosés anu ngagaduhan program akuntansi dispatchers anu épéktip. Anjeun tiasa ngaunduh vérsi demo gratis ngeunaan parangkat lunak dina halaman ieu saatos katerangan produk. Manajemén transportasi bakal langkung épisién kusabab dibentukna jadwal pangiriman anu pang caketna dina kontén konsumén sareng persiapan transportasi sateuacanna pikeun minuhan pesenan. Spesialis perusahaan anjeun bakal ngalebetkeun inpormasi ngeunaan plat lisénsi, mérek sareng ciri kendaraan anu sanés, anu bogana sareng dokumén anu aya hubunganana. Sistem kontrol pangiriman transportasi ngabéjaan ka karyawan anu tanggung jawab ngeunaan perluna ngayakeun pangropéa kandaraan anu khusus. Saatos pangiriman barang sareng kargo, sadaya pangmayaran lanjutan anu ditampi ti nasabah kacatet dina basis data urutan dina waktos pikeun ngatur patarosan anu timbul. Salaku tambahan, berkat transparansi inpormasi tina sistem akuntansi, anjeun bakal ngagaduhan aksés pikeun ngawaskeun arus kas sareng kinerja kauangan, sedengkeun data kauangan sadaya cabang bakal disatukan dina hiji sumber.

Pangaturan jumlah konsumsi bahan bakar sareng pelumas dilaksanakeun ngalangkungan pendaptaran sareng penerbitan kartu bahan bakar ka supir, anu ditangtoskeun watesan konsumsi bahan bakar. Ogé, pangirim ngabentuk waybills, anu ngajelaskeun rute sareng daptar biaya. Sistem persetujuan pesenan éléktronik ngabéjaan pangguna ngeunaan sumpingna tugas énggal sareng ngamungkinkeun anjeun masihan koméntar sareng mariksa sabaraha waktos anu diséépkeun dina parantosanna. Dina modul CRM (Palanggan Hubungan Manajemén), manajer klien tiasa nganggo alat gratis sapertos corong penjualan, konvérsi sareng pendaptaran alesan-alesan kéngingkeun panolakan tina pesenan. Dina basis data paréntah visual, unggal pangiriman ngagaduhan status sareng warna anu khusus, anu sacara saderhana nyerat padamelan, nyukcruk tahap pangiriman sareng ngawartosan palanggan. Evaluasi efektivitas kampanye iklan anu digunakeun ngamungkinkeun anjeun nangtoskeun cara promosi anu paling cocog pikeun aktip narik pelanggan anyar. Hatur nuhun kana analisis kakuatan pameseran, anjeun tiasa nyiptakeun tawaran harga kalapa, nyiptakeun daptar harga sareng katalog jasa sareng ngirimkeunana ku e-mail.

Fungsi analitik tina program akuntansi ngabantosan pikeun ngawaskeun kaayaan kauangan perusahaan ayeuna sareng nangtoskeun daérah anu paling nguntungkeun pikeun pamekaran bisnis salajengna. Evaluasi ngeunaan kamungkinan biaya ngungkabkeun biaya anu teu masuk akal, ngaoptimalkeun biaya sareng ningkatkeun kauntungan kagiatan. Dokuméntasi pengiriman barang anu diperyogikeun bakal gancang dihasilkeun sareng dicetak dina formulir standar.