harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting kanggo anu ngirim
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 185
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting kanggo anu ngirim

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting kanggo anu ngirim
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun pangirim


Suksés manajemén angkutan kargo langsung gumantung kana épisién tina ngirim padamelan, apdet dina waktos sareng gancang tina inpormasi anu dianggo sareng organisasi koordinasi transportasi anu jelas. Pikeun méréskeun masalah ieu, perlu ngagunakeun téknologi parangkat lunak anu saluyu. Program akuntansi pikeun pangirim kargo, dikembangkeun ku spesialis tina USU-Soft, nyayogikeun sakumpulan alat pikeun ngawaskeun persediaan sareng kaayaan téknis transportasi, sareng ogé ngamungkinkeun anjeun sistematiskeun sadaya prosés operasional sareng produksi perusahaan logistik. Program akuntansi USU-Soft pikeun para pengirim ngagaduhan sadayana kamampuan pikeun ngajantenkeun padamelan anjeun épisién sareng merenah mungkin sabab seueur fungsi anu manpaat: otomatisasi alur kerja, padumukan sareng operasi, jasa gratis komunikasi internal sareng éksternal, antarbeungeut intuitif sareng struktur saderhana. Dina waktos anu sasarengan, sistem akuntansi komputer anu diciptakeun ku kami leres-leres dibédakeun ku kagunaanna. Di jerona anjeun tiasa ngatur persediaan sareng stok gudang, ngarencanakeun transportasi sareng nyusun jadwal produksi kendaraan, ngatur konsumsi bahan bakar sareng sumber énergi, damel dina ngamajukeun jasa di pasar sareng aktip narik pelanggan, ngalaksanakeun audit personalia sareng seueur deui. Parangkat lunak akuntansi pangiriman transportasi kargo kami ngagaduhan pangaturan anu fléksibel, sahingga konfigurasi parangkat lunak akuntansi bakal tumut kana akun kaanehan sareng sarat unggal perusahaan.

Gawe dina program akuntansi pangirim USU-Soft, pangirim ngawas kamajuan unggal tahapan angkutan kargo, tandaan tahapan anu diliwatan, bandingkeun mileage anu saleresna sareng rencanana pikeun sadidinten, ngitung mileage sésana sareng ngaramal perkiraan waktos kadatangan di tujuan. Pikeun mastikeun yén unggal kiriman dikirimkeun dina waktos, padamel anjeun tiasa ngarobih rute transportasi sacara real waktos, konsolidasi kiriman, sareng damel dina optimalisasi rute. Sareng ieu mangrupikeun bagian tina kamungkinan anu ditawarkeun ku program pangirim akuntansi pangirim kami. Pangirim transportasi bakal ngalebetkeun data ngeunaan biaya anu ditanggung salami pangiriman pikeun ngendalikeun panarimaan dokumén ti supir anu mastikeun biaya. Hatur nuhun kana ieu, anjeun tiasa mariksa pembenaran biaya iraha waé. Salaku tambahan, pangirim ngagaduhan aksés pikeun ngendalikeun kaayaan téknis kandaraan anu dianggo sareng ngajaga database anu lengkep pikeun sadaya armada kendaraan.

Struktur lonic tina program pangirim akuntansi pangirim gaduh tilu bagian utami, masing-masing ngalaksanakeun fungsi khusus. Bagéan Diréktori mangrupikeun basis data universal anu diwangun ku pangguna. Katalog, anu tiasa diénggalan upami diperyogikeun, ngandung sababaraha kategori inpormasi: jinis jasa logistik, rute sareng penerbangan anu dirarancang, noménklatur barang sareng bahan, cabang sareng gudang, barang-barang pikeun ngadamel akuntansi ngeunaan pengeluaran sareng penghasilan, meja kas sareng bank rekening. Bagéan Modél diperyogikeun dina ngatur sagala rupa daérah padamelan. Di jerona, karyawan ngadaptar pesenan transportasi, ngitung biaya anu diperlukeun pikeun nerapkeunana sareng nangtoskeun harga jasa transportasi, ngembangkeun rute anu paling merenah sareng nunjuk hiber anu pas. Kadali pangirim transportasi, ngalacak gerakan dana, ngajaga rékaman gudang, sareng ngembangkeun strategi pemasaran ogé dilaksanakeun di dieu. Karyawan anjeun nganggo alat sapertos corong penjualan sareng analisa épéktipitas sarana promosi anu dikirimkeun ku kami; program akuntansi kualitas nyayogikeun pikeun pangirim kargo. Jasa teleponi sareng e-mail ogé sayogi gratis. Bagéan Laporan ngamungkinkeun anjeun ngaunduh laporan kauangan sareng manajemén pikeun ngalaksanakeun analisis komprehensif ngeunaan indikator kauntungan, kauntungan, pendapatan sareng biaya.

Dinamika sareng parobihan struktural tina hasil kauangan bakal ditepikeun dina tabel visual, grafik sareng diagram, bari ngahasilkeun laporan dina program pangirim akuntansi operator bakal nyandak waktos sakedik. Kukituna, parangkat lunak ngagaduhan sadayana ciri sareng kamungkinan lega pikeun ngaoptimalkeun prosés anu ngagaduhan program akuntansi dispatchers anu épéktip. Anjeun tiasa ngaunduh vérsi demo gratis ngeunaan parangkat lunak dina halaman ieu saatos katerangan produk. Manajemén transportasi bakal langkung épisién kusabab dibentukna jadwal pangiriman anu pang caketna dina kontén konsumén sareng persiapan transportasi sateuacanna pikeun minuhan pesenan. Spesialis perusahaan anjeun bakal ngalebetkeun inpormasi ngeunaan plat lisénsi, mérek sareng ciri kendaraan anu sanés, anu bogana sareng dokumén anu aya hubunganana. Sistem kontrol pangiriman transportasi ngabéjaan ka karyawan anu tanggung jawab ngeunaan perluna ngayakeun pangropéa kandaraan anu khusus. Saatos pangiriman barang sareng kargo, sadaya pangmayaran lanjutan anu ditampi ti nasabah kacatet dina basis data urutan dina waktos pikeun ngatur patarosan anu timbul. Salaku tambahan, berkat transparansi inpormasi tina sistem akuntansi, anjeun bakal ngagaduhan aksés pikeun ngawaskeun arus kas sareng kinerja kauangan, sedengkeun data kauangan sadaya cabang bakal disatukan dina hiji sumber.

Pangaturan jumlah konsumsi bahan bakar sareng pelumas dilaksanakeun ngalangkungan pendaptaran sareng penerbitan kartu bahan bakar ka supir, anu ditangtoskeun watesan konsumsi bahan bakar. Ogé, pangirim ngabentuk waybills, anu ngajelaskeun rute sareng daptar biaya. Sistem persetujuan pesenan éléktronik ngabéjaan pangguna ngeunaan sumpingna tugas énggal sareng ngamungkinkeun anjeun masihan koméntar sareng mariksa sabaraha waktos anu diséépkeun dina parantosanna. Dina modul CRM (Palanggan Hubungan Manajemén), manajer klien tiasa nganggo alat gratis sapertos corong penjualan, konvérsi sareng pendaptaran alesan-alesan kéngingkeun panolakan tina pesenan. Dina basis data paréntah visual, unggal pangiriman ngagaduhan status sareng warna anu khusus, anu sacara saderhana nyerat padamelan, nyukcruk tahap pangiriman sareng ngawartosan palanggan. Evaluasi efektivitas kampanye iklan anu digunakeun ngamungkinkeun anjeun nangtoskeun cara promosi anu paling cocog pikeun aktip narik pelanggan anyar. Hatur nuhun kana analisis kakuatan pameseran, anjeun tiasa nyiptakeun tawaran harga kalapa, nyiptakeun daptar harga sareng katalog jasa sareng ngirimkeunana ku e-mail.

Fungsi analitik tina program akuntansi ngabantosan pikeun ngawaskeun kaayaan kauangan perusahaan ayeuna sareng nangtoskeun daérah anu paling nguntungkeun pikeun pamekaran bisnis salajengna. Evaluasi ngeunaan kamungkinan biaya ngungkabkeun biaya anu teu masuk akal, ngaoptimalkeun biaya sareng ningkatkeun kauntungan kagiatan. Dokuméntasi pengiriman barang anu diperyogikeun bakal gancang dihasilkeun sareng dicetak dina formulir standar.