harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting pikeun logistik
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 243
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun logistik

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting pikeun logistik
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun logistik


Sistem kontrol akuntansi USU-Soft logisticians 'mangrupikeun proyék pikeun mastikeun transportasi barang tina sagala rupa produk. Aplikasi na dirancang saluyu sareng sadayana standar anu diperyogikeun, anu kedah ngajamin ayana padamelan sapertos kitu. Fitur ayeuna tina platform ngamungkinkeun nambihan biaya rotasi. Parangkat lunak akuntansi manajemén kargo pikeun ahli logistik tiasa ngabantosan perusahaan pikeun nyayogikeun detil rute kargo. Sistem netepkeun tingkat panggunaan kendaraan, ogé mendakan tren anu paling diperyogikeun. Versi eksperimen gratis aplikasi logistik pikeun kontrol akuntansi didamel khusus pikeun ngantep anjeun diajar kumaha damel dina jurnal listrik sareng dina diréktori. Di jaman urang, penting pisan pikeun milari alat inpormasi anu saé (sapertos sistem akuntansi logistik pikeun transportasi barang). Logistik nyusup kana tahap pangembanganna anu pangénggalna ku konfigurasi konsép super-téknologi. Pencipta terus narékahan pikeun ngenalkeun paningkatan, sareng ku alesan ieu, fungsi bantu nembongan nalika ngalakukeun tindakan bumi para spesialis.

Aplikasi manajemén transportasi anu hadé pikeun akuntansi logisticians penting pisan dina padamelan logistik. Ngembangkeun pesenan, saluyu sareng ciri khas produk, pastina bakal gancang sareng parangkat lunak logistik pikeun akuntansi kualitas. Seueur produsen program akuntansi pikeun ahli logistik nyayogikeun daptar alit fungsi (sapertos proyek angkutan barang 1C). Program akuntansi USU-Soft pikeun ahli logistik ngandung daptar kasempetan anu komprehensif pikeun tujuan masing-masing sektor ékonomi. Program akuntansi pikeun logistik dianggap salaku salah sahiji komponén utama pikeun tujuan kagiatan di bumi. Parangkat lunak ngawaskeun entri data biasa sacara kronologis. Dina akhir tahap naon waé, éta masihan akumulasi inpormasi anu ngagaduhan pangaruh hébat kana pamekaran perusahaan.

Dina logistik, prosés téknologi anu dipilih leres ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun palayanan personil, janten aranjeunna kedah ngawaskeun kaayaan sadaya kendaraan dina urutan kerja. Di perusahaan logistik, bagian penting tina artos konci langsung diinjeum ku kendaraan, janten ieu penting pisan. Sistem logistik adaptif urang tiasa didownload gratis salaku vérsi demo. Dina waktos anu sasarengan, cekap pikeun ngontak programer kami sareng anjeun bakal nampi link anu teu bahaya pikeun ngaunduh sidang gratis. Program akuntansi optimasi logistik pikeun logistik angkutan barang tiasa ngabantosan pikeun ngagabungkeun paréntah sareng nyiptakeun tindakan kaamanan anu diperyogikeun dina bisnis transportasi. Dina tahap naon waé panawaran jasa, dokumén khusus diperyogikeun pikeun tujuan pangendali, boh salaku hasil tina rute ka alamat, sareng dina bidang alamat kagiatan sareng rute perusahaan logistik, atanapi kusabab wates na. Program akuntansi logistik pikeun logistik ngamungkinkeun anjeun mindahkeun sababaraha tanggung jawab langsung tanaga sareng normalisasi kontinuitas bisnis. Hatur nuhun kana dukungan téknologi pang anyarna dina logistik, kahontalna optimalisasi bebas tina seueur biaya. Anjeun tiasa ngaunduh uji coba gratis parangkat lunak dina halaman ieu.

Program logisticians akuntansi ngeunaan kendali sareng optimalisasi transportasi kargo ku alamat sareng rute ngamimitian itungan angkutan kargo kontainer kalayan ngembangkeun basis data umum tina kontraktor. Program logistik kendali sareng optimalisasi transportasi kontainer ngandung seueur fitur kerjasama mitra sareng klien. Pengawasan di lapangan sareng konsép optimasi angkutan nyababkeun sistematisasi pamundut saluyu sareng géolokasi sareng statusna. Pikeun ngendalikeun pangiriman kurir, sistem ngatur jasa pangiriman ngitung jumlah pesanan anu teu terbatas. Program logisticians akuntansi ngabantosan ningkatkeun popularitas perusahaan. Jasa telepon sareng ngirim susuratan ku e-mail bakal sayogi ku anjeun gratis. Manajemén perusahaan henteu ku cara naon waé butuh inpormasi sarana bantu. Kinerja kauangan perusahaan logistik bakal janten gumantung pisan kana insentif sareng motivasi anu ditargetkeun.

Program akuntansi anu ahli logistik bakal nyayogikeun kasempetan pikeun leres-leres nanem modalkeun anggaran nagara dina waktos anu caket. Aplikasi na ngagaduhan seueur téma pikeun ngarobih panganteur na. Sistem rute kendaraan ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka desain jandela pikeun pangguna mana waé. Program ieu ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun barang dumasar tujuan. Pelaporan otomatis mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyalametkeun karyawan tina ngalaksanakeun tugas rutin sareng kéngingkeun inpormasi anu akurat pisan sareng dipercaya ngeunaan kaayaan nyata perusahaan. Parangkat lunak éta tiasa ngahasilkeun laporan dina bentuk grafik, diagram atanapi tabel - sakumaha anu anjeun pikahoyong. Parangkat lunak netepkeun kontrol pikeun masing-masing pesenan anu ditampi pikeun digawé. Staf moal ngabingungkeun istilah, kaayaan atanapi prosedur naon waé. Pikeun manajemén, penting pikeun tumut kana tindakan tanaga. Akuntansi otomatis bakal nunjukkeun kinerja nyata unggal pagawé. Sistem ngitung gaji sareng nunjukkeun saha waé anu pantes dilélér. Aliran dokumen angkutan barang cukup ketat; teu kedah aya kasalahan di dinya. Prosés ngeusian formulir, polah, invoice bakal salawasna ngabantuan pikeun gancang sareng akurat nyayogikeun dokuméntasi pikeun transaksi naon waé.