Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 243
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun logistik

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
Akunting pikeun logistik
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

Mata Uang:
JavaScript dipareuman
Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union


Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo exists

Pesen akuntansi pikeun logistik


Sistem kontrol akuntansi USU-Soft logisticians 'mangrupikeun proyék pikeun mastikeun transportasi barang tina sagala rupa produk. Aplikasi na dirancang saluyu sareng sadayana standar anu diperyogikeun, anu kedah ngajamin ayana padamelan sapertos kitu. Fitur ayeuna tina platform ngamungkinkeun nambihan biaya rotasi. Parangkat lunak akuntansi manajemén kargo pikeun ahli logistik tiasa ngabantosan perusahaan pikeun nyayogikeun detil rute kargo. Sistem netepkeun tingkat panggunaan kendaraan, ogé mendakan tren anu paling diperyogikeun. Versi eksperimen gratis aplikasi logistik pikeun kontrol akuntansi didamel khusus pikeun ngantep anjeun diajar kumaha damel dina jurnal listrik sareng dina diréktori. Di jaman urang, penting pisan pikeun milari alat inpormasi anu saé (sapertos sistem akuntansi logistik pikeun transportasi barang). Logistik nyusup kana tahap pangembanganna anu pangénggalna ku konfigurasi konsép super-téknologi. Pencipta terus narékahan pikeun ngenalkeun paningkatan, sareng ku alesan ieu, fungsi bantu nembongan nalika ngalakukeun tindakan bumi para spesialis.

Aplikasi manajemén transportasi anu hadé pikeun akuntansi logisticians penting pisan dina padamelan logistik. Ngembangkeun pesenan, saluyu sareng ciri khas produk, pastina bakal gancang sareng parangkat lunak logistik pikeun akuntansi kualitas. Seueur produsen program akuntansi pikeun ahli logistik nyayogikeun daptar alit fungsi (sapertos proyek angkutan barang 1C). Program akuntansi USU-Soft pikeun ahli logistik ngandung daptar kasempetan anu komprehensif pikeun tujuan masing-masing sektor ékonomi. Program akuntansi pikeun logistik dianggap salaku salah sahiji komponén utama pikeun tujuan kagiatan di bumi. Parangkat lunak ngawaskeun entri data biasa sacara kronologis. Dina akhir tahap naon waé, éta masihan akumulasi inpormasi anu ngagaduhan pangaruh hébat kana pamekaran perusahaan.

Dina logistik, prosés téknologi anu dipilih leres ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun palayanan personil, janten aranjeunna kedah ngawaskeun kaayaan sadaya kendaraan dina urutan kerja. Di perusahaan logistik, bagian penting tina artos konci langsung diinjeum ku kendaraan, janten ieu penting pisan. Sistem logistik adaptif urang tiasa didownload gratis salaku vérsi demo. Dina waktos anu sasarengan, cekap pikeun ngontak programer kami sareng anjeun bakal nampi link anu teu bahaya pikeun ngaunduh sidang gratis. Program akuntansi optimasi logistik pikeun logistik angkutan barang tiasa ngabantosan pikeun ngagabungkeun paréntah sareng nyiptakeun tindakan kaamanan anu diperyogikeun dina bisnis transportasi. Dina tahap naon waé panawaran jasa, dokumén khusus diperyogikeun pikeun tujuan pangendali, boh salaku hasil tina rute ka alamat, sareng dina bidang alamat kagiatan sareng rute perusahaan logistik, atanapi kusabab wates na. Program akuntansi logistik pikeun logistik ngamungkinkeun anjeun mindahkeun sababaraha tanggung jawab langsung tanaga sareng normalisasi kontinuitas bisnis. Hatur nuhun kana dukungan téknologi pang anyarna dina logistik, kahontalna optimalisasi bebas tina seueur biaya. Anjeun tiasa ngaunduh uji coba gratis parangkat lunak dina halaman ieu.

Program logisticians akuntansi ngeunaan kendali sareng optimalisasi transportasi kargo ku alamat sareng rute ngamimitian itungan angkutan kargo kontainer kalayan ngembangkeun basis data umum tina kontraktor. Program logistik kendali sareng optimalisasi transportasi kontainer ngandung seueur fitur kerjasama mitra sareng klien. Pengawasan di lapangan sareng konsép optimasi angkutan nyababkeun sistematisasi pamundut saluyu sareng géolokasi sareng statusna. Pikeun ngendalikeun pangiriman kurir, sistem ngatur jasa pangiriman ngitung jumlah pesanan anu teu terbatas. Program logisticians akuntansi ngabantosan ningkatkeun popularitas perusahaan. Jasa telepon sareng ngirim susuratan ku e-mail bakal sayogi ku anjeun gratis. Manajemén perusahaan henteu ku cara naon waé butuh inpormasi sarana bantu. Kinerja kauangan perusahaan logistik bakal janten gumantung pisan kana insentif sareng motivasi anu ditargetkeun.

Program akuntansi anu ahli logistik bakal nyayogikeun kasempetan pikeun leres-leres nanem modalkeun anggaran nagara dina waktos anu caket. Aplikasi na ngagaduhan seueur téma pikeun ngarobih panganteur na. Sistem rute kendaraan ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka desain jandela pikeun pangguna mana waé. Program ieu ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun barang dumasar tujuan. Pelaporan otomatis mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyalametkeun karyawan tina ngalaksanakeun tugas rutin sareng kéngingkeun inpormasi anu akurat pisan sareng dipercaya ngeunaan kaayaan nyata perusahaan. Parangkat lunak éta tiasa ngahasilkeun laporan dina bentuk grafik, diagram atanapi tabel - sakumaha anu anjeun pikahoyong. Parangkat lunak netepkeun kontrol pikeun masing-masing pesenan anu ditampi pikeun digawé. Staf moal ngabingungkeun istilah, kaayaan atanapi prosedur naon waé. Pikeun manajemén, penting pikeun tumut kana tindakan tanaga. Akuntansi otomatis bakal nunjukkeun kinerja nyata unggal pagawé. Sistem ngitung gaji sareng nunjukkeun saha waé anu pantes dilélér. Aliran dokumen angkutan barang cukup ketat; teu kedah aya kasalahan di dinya. Prosés ngeusian formulir, polah, invoice bakal salawasna ngabantuan pikeun gancang sareng akurat nyayogikeun dokuméntasi pikeun transaksi naon waé.