harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi sareng organisasi transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 95
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi sareng organisasi transportasi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akuntansi sareng organisasi transportasi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi sareng organisasi transportasi


Sistem manajemén transportasi kargo otomatisasi USU-Soft mangrupikeun program anu ngajawab sababaraha tugas penting sakaligus. Éta ngabantosan ngaoptimalkeun padamelan organisasi ku ngajadikeun otomatis aspék masing-masing bisnis. Parangkat lunak ngajadikeun akuntansi kauangan sareng pergudangan sacara otomatis, sareng padamelan kalayan dokumén janten langkung gampang sareng gancang. Unggal tindakan unggal ahli perusahaan dicatet dina sistem akuntansi organisasi, teras dikumpulkeun sareng dianalisis hubunganana sareng tindakan anu sanés. Ieu mangrupikeun dasar tina analisis anu jero sacara sistematis, anu data na penting pisan pikeun kaputusan manajemén anu leres. Program organisasi akuntansi ti perusahaan kami pasti bakal ngabantosan manajemén organisasi anjeun. Nyatana, éta nyayogikeun anjeun aliran inpormasi operasional ngeunaan sagala rupa anu kajadian dina perusahaan anjeun. Transportasi angkutan barang mangrupikeun jinis jasa jasa transportasi khusus. Sangkan aranjeunna langkung épéktip sareng nguntungkeun, anjeun kedah merhatoskeun unggal tren. Upami organisasi ngagaduhan peta rute anu kirang digambar, maka alat transportasi angkutan barang bakal dianggo teu nganggo irasional, sareng biaya bakal naék. Upami teu aya kendali, treuk umumna tiasa nganggur atanapi dianggo ngahasilkeun pendapatan haram pikeun karyawan. Transportasi kedah jelas-jelas direncanakeun, sareng sistem kontrol akuntansi tiasa ngabantosan ieu.

Sistem manajemén transportasi kargo otomatisasi akuntansi organisasi mangrupikeun kasempetan pikeun ngajaga hubungan anu saé sareng konsumén, diajar paménta sareng kahoyongana. Program akuntansi organisasi tiasa nganalisis barang, kontrak, sareng éta moal ngijinkeun anjeun ngalanggar istilah kontrak, boh tina segi kualitas jasa, atanapi tina segi waktos. Unggal pangiriman kargo ngagaduhan padamel anu tanggung jawab anu pastikeun yén unggal kargo bakal dikirim sareng ditampi dina waktosna. Nyiptakeun sistem kendali angkutan angkutan barang dimimitian dina akhir abad ka tukang. Sareng mimitina aranjeunna program anu cukup primitif. Kalayan ngembangkeun komunikasi mobil, jenuh pasar kalayan transportasi, sarat pikeun program akuntansi kontrol organisasi ogé robih. Kiwari, dina bisnis kargo, henteu tiasa ngalakukeun tanpa program anu kuat, produktip akuntansi organisasi anu sacara komprehensif tiasa ngatur sagala rupa.

Naon anu tiasa sistem manajemen masihan ka sadaya organisasi angkutan barang salian ti ngajadikeun otomatis kontrol kana transportasi jalan sareng kargo? Mimiti, kualitas layanan naék, sareng klién perhatoskeun ieu gancang pisan. Optimisasi biaya transportasi ngahontal 25% parantos aya dina genep bulan mimiti nganggo sistem otomatis. Waktu anu diperlukeun pikeun napigasi ngaliwatan ranté logistik diréduksi ku jumlah anu sami. Program akuntansi organisasi sacara otomatis ngamungkinkeun anjeun pikeun ngirangan jarak tempuh angkutan jalan ampir 15%, sareng prosés perencanaan pangiriman dikirangan 95%. Parangkat lunak éta ngabantosan manajemén sacara épéktip, sabab dina kanyataanana éta bakal ngajawab seueur patarosan anu sering ditaroskeun ku para spesialis dina bidang manajemén transportasi - sabaraha waktos kanggo ngarencanakeun rute sareng ngatur pangiriman kargo? Kumaha ngirangan biaya transportasi jalan, bari ningkatkeun kauntungan jasa? Naon deui anu nguntungkeun - nganggo sumber kandaraan anjeun nyalira atanapi nganggo jasa transportasi pasangan? Naha sadayana jaringan épéktip, sareng naha gimna lilin?

Pagawean otomatis sanés perkawis panggunaan spreadsheet Excel sakumaha panginten sababaraha jalma. Otomatisasi nyata dilakukeun ngalangkungan panggunaan sistem anu maju. Sareng éta kedah gancang, akurat, henteu kaganggu, éfisién, dipercaya, ngajamin kecepatan luhur itungan. Prosés ngagunakeunana henteu kedah rumit; urang milih panganteur saderhana anu henteu dieusian ku gangguan anu teu perlu. Salah sahiji program anu paling hadé pikeun akuntansi logistik angkutan barang nyaéta USU-Soft. Éta didamel ku pangembang anu berpengalaman anu nyobian ngémutan jumlah maksimal sarat sareng fitur tina jinis transportasi ieu, sareng ku sabab kitu éta program akuntansi organisasi saé pisan pikeun ngawaskeun sareng ngaoptimalkeun prosés transportasi nalika damel sareng kargo sareng angkutan jalan. Sistem USU-Soft otomatis ngagampangkeun perencanaan rute, ngémutan sadaya faktor - ti waktos dipasihan urutan kana jinis kargo. Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nampi laporan iraha waé. Akuntansi otomatis sareng kontrol kauangan, gudang otomatis, sareng aliran dokumén - ieu mangrupikeun bagian tina fungsionalitas anu euyeub sareng lega tina program akuntansi organisasi USU-Soft. Prosés ngalaksanakeun transportasi janten langkung gancang, kusabab pergerakan masing-masing kendaraan gampang dilacak.

Sistem kontrol otomatis ngirangan beban padamel karyawan ku ngirangan jumlah tindakan rutin wajib. Naon waé padamelan ti mimiti ngarencanakeun jasa dugi ka diterapkeunana pasti bakal langkung gancang. Sistem ieu ngabantosan ningkatkeun manajemén prosés transportasi. Éta henteu bakal langkung seueur waktos pikeun perusahaan pikeun janten pamimpin dina ruas na, sareng dina hal kualitas pangiriman barang, anjeun pasti bakal janten tandingna. Dina waktos anu sasarengan, sistem kontrol moal ngarusak anggaran perusahaan. Henteu kedah mayar biaya langganan kanggo éta, sabab biaya lisénsi na cekap cekap.

Parangkat lunak ngahasilkeun basis data palanggan anu lengkep sareng akurat ku pedaran unggal kontrak sareng masing-masing kargo anu dikirimkeun sateuacanna. Ieu mempermudah interaksi pribadi sareng unggal pelanggan. Program akuntansi organisasi ngabantosan pikeun ngaoptimalkeun persediaan anu dibeli ku perusahaan pikeun kabutuhan nyalira. Éta bakal nembongkeun biaya, kabutuhan, kaayaan anu hadé pikeun panyadia pikeun masihan kasempetan ka perusahaan mobil pikeun ngirangan biaya. Kontrol di gudang bakal ngabantosan ngadamel kiriman sareng ngabongkar waktosna sareng ngémutan gerakan unggal suku cadang, bahan bakar. Aplikasi mobile pikeun alat éléktronik, anu sacara opsional tiasa ngalengkepan sistem komputer, bakal ngabantosan dina hal kadali jarak jauh, ogé dina ngajantenkeun komunikasi antara karyawan perusahaan sareng konsumén jasa kargo langkung gampang. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan nuansa bisnis otomotif, cara ngaoptimalkeun transportasi barang tina Alkitab pamimpin modéren. Édisi na anu diperbarui bakal ngabantosan sutradara pikeun mingpin perusahaan pikeun suksés.