harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi sareng kontrol transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 537
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi sareng kontrol transportasi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akuntansi sareng kontrol transportasi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi sareng kontrol transportasi


Akuntansi transportasi ngalangkungan program universal USU-Soft kami ngabantosan anjeun pikeun ngontrol sadaya aspék utama perusahaan! Organisasi sareng manajemén transportasi dilakukeun tina sistem kontrol inpormasi tunggal. Sadaya padamel perusahaan bakal dianggo di dinya salaku bagian tina ranté téknologi tunggal. Program akuntansi kendali transportasi nunjukkeun inpormasi boh dina kontéks pesenan masing-masing ti klien, sareng kumaha pesenan dikonsolidasi. Dina sistem kontrol manajemén transportasi hak aksés anu tangtu dipasihkeun ka unggal pangguna. Prinsip operasi sareng pendekatan program kontrol akuntansi sarana transportasi tiasa bénten-bénten gumantung kana kakhususan palanggan: éta tiasa ngatur kendaraan angkutan barang, sareng manajemén angkutan jalan, jalan karéta, sareng sajabana.

Anu kedah diémutan yén transportasi akuntansi ogé ngagaduhan ciri anu khas. Manajemén transportasi tiasa disingkronkeun sareng halaman wéb perusahaan sareng sababaraha sistem anu sanés. Otomatisasi transportasi panumpang sareng kargo mangrupikeun padamel anu paling penting pikeun manajer mana waé, kusabab pesenan, penghasilan organisasi sareng hormat perusahaan kooperatif gumantung kana hal ieu!

Kontrol transportasi dimimitian ku kerja sama sareng klien. Aplikasi anu kami nawiskeun ngagaduhan sakumpulan alat pikeun komunikasi sareng klien. Hasilna, anjeun tiasa masihan jasa aranjeunna ku cara anu pangsaéna, ngantepkeun sadayana wareg. Aya kamungkinan ngadaptar klien kalayan sadaya inpormasi anu diperyogikeun, sapertos nomer kontak sareng sajabina. Ieu ngamungkinkeun anjeun kontak sareng konsumén, ogé ngarencanakeun rapat sareng perundingan. Manajemén transportasi logistik sareng sistem pangendali USU-Soft pastikeun yén unggal aplikasi henteu pernah diantisipasi, sabab masing-masing ditandaan ku status: pendahuluan, dina kamajuan, panolakan, réngsé. Anjeun ogé tiasa nambihan seueur status tambahan dina pamundut nasabah. Akuntansi otomatis patalimarga internasional kalebet pembentukan rupa-rupa dokumén: aplikasi, kontrak, jst Parangkat lunak transportasi panumpang nyayogikeun aksés gampang pikeun manajemén ngalaporkeun. Pamasangan sistem akuntansi manajemén sacara signifikan nyumbang pikeun ningkatkeun pamor organisasi anjeun.

Manajemén organisasi nganggo aplikasi USU-Soft ogé nyayogikeun kasempetan pikeun ngendalikeun sadaya prosés damel. Manajemén kauangan pasti bakal langkung berhasil kalayan pamasangan program akuntansi kendali transportasi. Nambahkeun kana set umum fitur, kami ogé nyayogikeun anjeun sareng sababaraha kasempetan. Anjeun tiasa ngaunduh perencanaan tematik gratis tina halaman wéb kami. Program akuntansi kontrol transportasi masihan aksés gampang pikeun manajemén ngalaporkeun, anu bakal ningkatkeun épisiénsi sadaya kagiatan perusahaan. Otomatisasi tempat damel sareng aplikasi kami ngaoptimalkeun padamelan padamel, anu bakal pangaruhna kana ningkatkeun motivasi aranjeunna. Prosés ngadamel sistem inpormasi canggih sapertos kitu mangrupakeun tugas anu tanggung jawab sareng nyéépkeun waktos. Kami nawiskeun anjeun produk anu saé kualitas luhur! Analisis manajemén anu dilaksanakeun dina program kontrol akuntansi nyayogikeun gambaran obyektif pikeun kagiatan unggal pagawé. Pangwangunan strategis perusahaan janten langkung suksés sareng saimbang nalika nganggo program kontrol akuntansi. Akuntansi barang Excel teu tiasa diandelkeun sareng kuno ku jilid bisnis ayeuna. Program kontrol akuntansi ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur damel sareng inpormasi, tapi ogé disimpen dina arsip salami anjeun peryogikeun.

Nambahkeun pangguna énggal sareng napelkeun aranjeunna hak aksés sanés prosés anu panjang sareng rumit. Program pangendali transportasi ngangkut kalebet akuntansi ngeunaan sisi kauangan unggal aplikasi. Upami anjeun hoyong ngadaptarkeun transaksi kauangan anu sanés anu teu nyambung kana aplikasi khusus anjeun tiasa sacara gampil ngalaksanakeunana ku bantosan program kami. Parangkat lunak akuntansi ogé ngagaduhan seueur fitur anu menarik! Anjeun tiasa ngalaman nyalira ku ngaunduh vérsi demo gratis tina halaman wéb kami.

Manajemén janten henteu ngan ukur langkung dipercaya, tapi ogé modéren, kusabab parangkat lunak éta diintegrasikeun sareng ampir sadaya saluran komunikasi modéren sareng sarana téknis. Integrasi parangkat lunak nganggo kaméra pidéo nyayogikeun kendali pidéo otomatis sareng pangakuan kendaraan sareng konsumén. Integrasi sareng alat-alat di gudang bakal ngabantosan nyegah maling, sareng hubungan sareng halaman wéb sareng PBX mangrupikeun kasempetan pikeun narik pelanggan anyar. Rute angkutan barang bakal ditarik langkung gancang sareng langkung akurat, sedengkeun spesialis bakal tiasa tumut kana jumlah anu paling luar biasa sareng kombinasi faktor - waktos, jinis pengiriman, syarat transportasi, kahoyong konsumén. Masing-masing kiriman sareng sistem kami tiasa dikontrol ti mimiti nepi ka tungtung na. Pangirim bakal ngalacak kargo di jalan nganggo peta éléktronik sareng fokus kana data geolokasi. Supirna, terang yén aranjeunna katingali, moal ngalanggar rute, waktos sareng istilahna. Program kontrol akuntansi ngitung biaya, biaya jasa mobil, ogé barang, ngagunakeun rumus anu leres sareng akurat. Éta tiasa numutkeun daptar harga anu béda, dina tarif anu béda, dina istilah masing-masing anu disayogikeun ka klién khusus.

Parangkat lunak ngamungkinkeun anjeun pikeun sacara akurat ngadamel itungan téknis naon waé, sabab diréktori éléktronik bakal gampang dibentuk dina program kontrol. Kandaraan anu dianggo dina transportasi tiasa dijelaskeun saluyu sareng data pabrik, atanapi anjeun tiasa ngaunduh inpormasi rujukan dina file éléktronik naon waé sareng nambihan kana parangkat lunak.