harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 615
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Kontrol meja pitulung

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Kontrol meja pitulung
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen kadali meja pitulung


Dina taun-taun ayeuna, geus biasa ngajadikeun otomatis kontrol Help Desk pikeun leres ngalacak prosés gawé ayeuna jeung requests, ngatur sumberdaya, ngabentuk struktur staffing, sarta otomatis nyiapkeun laporan sarta dokumén pangaturan. Kontrol otomatis ngamungkinkeun sakaligus ngawas sadaya operasi Pitulung Meja, timely replenish sumberdaya bahan, néangan spesialis bébas atawa meuli sababaraha bagian jeung suku cadang, ngadegkeun hubungan ngajangjikeun sarta saling mangpaat jeung konsumén.

Pikeun waktos anu lami, sistem USU Software (usu.kz) parantos ngembangkeun solusi parangkat lunak dina format Help Desk anu ngamungkinkeun anjeun sacara efektif ngadalikeun paménta pangguna sareng perusahaan, jasa sareng dukungan téknis di sababaraha daérah IT-sphere. . Ieu aya rusiah posisi kontrol anu sakitu legana ditangtukeun ku faktor manusa. Program éta ngaleungitkeun organisasi gumantungna ieu, ngirangan biaya sadinten-dinten, sareng ngirangan résiko. Taya operasi mana unnoticed. Sacara standar, modul ngageter inpormasi khusus dipasang. Registers Help Desk ngandung kasimpulan detil paménta sareng palanggan, peraturan, sareng conto analitik. Kontrol kana kagiatan struktur nunjukkeun ngawaskeun aktif operasi ayeuna nalika anjeun tiasa gancang ngabales masalah pangleutikna. Kontrol langsung dilaksanakeun sacara real-time. Upami sababaraha pesenan tiasa meryogikeun sumber tambahan (suku cadang, suku cadang, spesialis), program éta gancang ngabéjaan anjeun ngeunaan ieu. Pamaké kedah leres nempatkeun teka-teki, mesen operasi, sareng milih waktos anu pas.

Ngaliwatan platform Help Desk, cukup gampang pikeun tukeur inpormasi, grafis sareng tékstual, file, laporan manajemén, itungan statistik sareng analitik. Unggal aspék manajemén organisasi aya dina kontrol. Help Desk ogé ngawaskeun masalah komunikasi sareng klien, anu otomatis ningkatkeun kualitas kontrol. Anjeun tiasa nganggo modul olahtalatah SMS, sacara efektif ngamajukeun jasa perusahaan, ngirim inpormasi iklan, asup kana dialog sareng para nasabah.

Tong hilap ngeunaan responsiveness tina Help Desk. Éta museurkeun kana fitur infrastruktur, karesep pribadi, standar dukungan téknis, tujuan jangka panjang, sareng tujuan anu disetél ku perusahaan di dieu sareng ayeuna, ogé dina jangka pondok. Kontrol otomatis bakal janten solusi anu pangsaéna. Kungsi sateuacanna gaduh kontrol anu tiasa dipercaya sareng nyaman, kalayan ngémutan sadaya subtleties sareng nuansa lingkungan operasi. Kami nyarankeun yén anjeun mimiti ngawasaan versi demo produk, prakték, sareng mutuskeun alat anu fungsional.

Program Help Desk ngawaskeun prosés jasa ayeuna sareng dukungan téknis, ngalaksanakeun kontrol otomatis pikeun palaksanaan pesenan, boh kualitas padamelan sareng waktosna. The asisten éléktronik teu dipaké pikeun wasting waktu, kaasup dina pendaptaran banding anyar, formasi dokuméntasi pangaturan, sarta ngalaporkeun. Ngaliwatan scheduler nu, éta loba gampang ngadalikeun sagala tahapan palaksanaan pamundut salajengna, kalawan bébas pindah antara tugas. Upami palaksanaan pesenan anu tangtu butuh sumber daya tambahan, maka parangkat lunak ngabéjaan ngeunaan ieu.

Konfigurasi Help Desk banding ka sadaya pangguna anu ampir henteu aya pengecualian. Éta gancang, éfisién, sareng gaduh antarmuka anu ramah sareng intuitif. Unggal tahapan produksi tunduk kana kontrol, anu dina gilirannana ngamungkinkeun ngaréaksikeun masalah kalayan speed kilat, taliti milih performers, sarta ngawas posisi dana bahan. Teu dilarang tetep kontak jeung konsumén ngaliwatan modul olahtalatah diwangun-di. Pamaké tiasa gancang tukeur inpormasi, file grafis sareng téks, laporan manajemén. Sistem Help Desk ngawas sareng ngaevaluasi kinerja staf, nyaluyukeun beban kerja sadayana, sareng nyobian ngajaga tingkat padamelan anu optimal. Kalayan bantosan kontrol otomatis, anjeun tiasa ngalacak tugas ayeuna sareng prosés kerja, sareng tujuan jangka panjang, strategi pangembangan organisasi, promosi sareng mékanisme jasa iklan. Modul bewara dipasang sacara standar. Teu aya deui jalan anu langkung gampang pikeun ngajaga ramo anjeun dina pulsa kajadian sepanjang waktos. Anjeun kedah mertimbangkeun kamampuan pikeun ngahijikeun sareng akomodasi sareng jasa canggih. Parangkat lunak idéal pikeun pusat jasa, jasa dukungan téknis, perusahaan IT, henteu paduli ukuran sareng spésialisasi. Henteu sadayana alat mendakan tempat dina konfigurasi dasar produk. Sababaraha di antarana dibere misah. Tingali kana daptar tambihan anu mayar. Anjeun kudu ngamimitian pas mungkin pikeun jadi akrab jeung proyék jeung nangtukeun kauntungan. Versi demo sayogi gratis. Nalika kaayaan operasi organisasi robah, sistem prosés bisnis diadopsi di dinya bisa jadi teu epektip, nu merlukeun sababaraha parobahan dimaksudkeun dina sistem ieu, atawa optimasi prosés bisnis. Optimasi mangrupikeun pamikiran ulang dasar tina prosés bisnis perusahaan pikeun ngahontal perbaikan dasar dina indikator relevan utama kagiatanana: biaya, kualitas, jasa, sareng laju. Aksi anu dibarengan ku optimasi sareng ngarah kana paningkatan efisiensi perusahaan: sababaraha prosedur kerja digabungkeun kana hiji. Prosésna dikomprés sacara horisontal. Lamun teu mungkin pikeun mawa sakabéh léngkah tina prosés ka hiji karya, tim dijieun tanggung jawab pikeun prosés ieu, nu inevitably ngabalukarkeun sababaraha telat sarta kasalahan anu timbul nalika mindahkeun karya antara anggota tim. Sadaya ieu tiasa ngakibatkeun akibat anu tangtu, tapi sanés tim USU Software kami, dimana anjeun bakal mendakan program anu cocog pikeun syarat anu paling ketat.