harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Meuli meja Service
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 288
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Meuli meja Service

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Meuli meja Service
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji meuli meja Service


Mésér méja jasa, naha anjeun kedah milih pilihan anu pangsaéna pikeun lila sareng taliti, teras ngantosan datangna spesialis pikeun instalasi? Euweuh kawas kieu!

Perusahaan sistem USU Software nyayogikeun anjeun program jasa anu pangsaéna dina waktos anu paling pondok. Salaku tambahan, sadaya léngkah pamasangan dilaksanakeun jarak jauh, anu ngahémat waktos sareng usaha anjeun. Janten, urang gancang sareng éfisién masang parangkat lunak. Mésér éta sareng kéngingkeun alat akuntansi sareng kontrol anu saé. Éta mangrupikeun parangkat lunak multifungsi anu dirancang pikeun ngabéréskeun seueur masalah. Kauntungannana signifikan nyaéta gawéna hébat dina modeu multiplayer. Éta hartosna ku mésér méja jasa sakali, anjeun ngaoptimalkeun kagiatan sadaya karyawan anjeun dina hiji waktos. Aplikasina beroperasi dina Internét atanapi jaringan lokal. Upami sadaya komputer di perusahaan konséntrasi dina gedong anu sami, langkung gampang ngagunakeun pilihan kadua. Kalayan bantosan Internét, anjeun tiasa nyinkronkeun obyék anu jauh ti unggal anu sanés, sareng tiasa dianggo bahkan jarak jauh. Unggal pamaké ngadaptar dina program nyalira. Dina hal ieu, sandi pribadi ditangtayungan ku sandi dikaluarkeun. Hatur nuhun kana ukuran ieu, anjeun mastikeun kasalametan prosés gawé, kitu ogé meunang kasempetan pikeun ngawas kagiatan pagawé. Hak aksés pamaké rupa-rupa gumantung kana tanggung jawab pakasaban maranéhanana. Janten manajer sareng sababaraha jalma anu caket sareng anjeunna ningali sajumlah kamampuan aplikasi méja sareng dianggo tanpa aya larangan. Karyawan biasa beroperasi ngan langsung kaasup di wewengkon maranéhanana blok otoritas meja. Menu meja jasa diwangun ku tilu bagian - modul, buku rujukan, sareng laporan. Sateuacan neraskeun padamelan salajengna, anjeun kedah ngeusian buku rujukan. Ulah sieun, ieu dipigawé ngan sakali, sarta dina mangsa nu bakal datang ngajamin automation loba operasi meja repetitive. Ku netepkeun di dieu daptar karyawan sareng jasa anu disayogikeun, anjeun henteu gaduh duplikat nalika nyiptakeun pamundut énggal - sistem ngagentos inpormasi anu diperyogikeun nyalira. Sagedengeun ti eta, bagian rujukan mangrupa fokus husus diatur lampah Anjeun setelan salajengna. Itungan dasar dilaksanakeun dina modul. Database éksténsif sacara otomatis didamel di dieu, nyimpen rékaman sadaya operasi lembaga. Dina raraga teu runtah hiji menit waktu tambahan dina ieu, anjeun tiasa nganggo pungsi pilarian kontekstual. Kumaha jalanna? Di luhureun jandela, aya jandela husus dimana anjeun ngasupkeun nami klien atawa nami file nu Anjeun keur pilari. Dina sababaraha detik, program mintonkeun daptar lengkep patandingan dina database, jeung anjeun ngan kudu milih pilihan nu Anjeun hoyongkeun. Dina waktos anu sami, penting yén parangkat lunak ngadukung kalolobaan format kantor, anu matak ngagampangkeun pikeun ngatur aliran dokumén. Sagedengeun ti eta, ngawaskeun lengkep terus-terusan dilaksanakeun di dieu, anu hasilna dirobih janten rupa-rupa laporan manajemén sareng kauangan. Éta disimpen dina bagian anu terakhir kalayan nami anu pas. Dumasar kana laporan ieu, anjeun tiasa ngahontal hasil anu dipikahoyong langkung gancang. Salian pungsionalitas dasar, Anjeun bisa meuli blok tambahan pikeun mesen. Éta mangrupikeun 'Alkitab pamimpin modern' atanapi integrasi sareng séntral telepon.

Mésér méja jasa mangrupikeun léngkah munggaran pikeun suksés. Kami ngabantosan anjeun ngalakukeun sésana tanpa ngaluarkeun artos tambahan.

Antarbeungeut anu hampang diciptakeun kalayan ngitung bédana kaahlian jalma anu damel dina widang anu sami. Lantaran kitu, setelan ieu sampurna pikeun profésional sareng pamula. Aplikasina gaduh panyimpen maya sorangan kalayan volume anu ampir teu aya watesna. Anjeun malah teu kedah ninggalkeun kantor anjeun mésér software misalna. Meja jasa anu dibere sanggup nyederhanakeun bahkan infrastruktur anu paling ngabingungkeun. Dina waktos anu sami, éta tiasa dibeli ku perusahaan nagara sareng swasta. Aya ogé pendaptaran wajib nurutkeun unggal prosedur pamaké. Ieu mangrupakeun guarantor kaamanan nu teu butuh loba waktu. Ngagaleuh meja jasa, kapala perusahaan nampi alat akuntansi sareng kontrol anu cocog pikeun anjeunna. Panyimpenan cadangan ngajaga tina resiko anu teu kaduga. Naha anjeun ngahapus dokumén penting? Henteu masalah, ngan mulangkeun deui. Cadangan sareng jadwal lampah program anu sanés dikonpigurasi sateuacanna. Aya fungsi penjadwal tugas husus. Sistem kontrol aksés anu fleksibel ngamungkinkeun ngatur inpormasi anu disayogikeun pikeun ngolah karyawan. Ngatur urgency tina completing tugas tangtu. Komunikasi kontinyu antara cabang jauh alatan formasi basa tunggal. Anjeun tiasa mésér fitur méja jasa tambahan pikeun nambihan langkung kapribadian kana proyék anjeun. aktip mobile bisa sasaran staf atawa konsumén. Sasuai, maranéhna ngalakukeun fungsi béda jeung efisiensi sarua. Ku mésér bonus dina bentuk integrasi sareng séntral telepon, ngagampangkeun prosés komunikasi sareng palanggan mana waé. Surat pribadi sareng massal ka pasar konsumen ngabantosan seueur jalma dina waktos anu sami. Versi demo aplikasina sayogi pikeun sadayana. Upami Anjeun gaduh patarosan tambahan, mangga ngahubungan kami, kami pasti masihan anjeun jawaban komprehensif. Kapanggihna automation operasi bisnis masihan dorongan pikeun ngembangkeun disiplin manajemén anyar disebut reengineering prosés bisnis. Éta rékayasa ulang anu janten salah sahiji pengungkit anu paling penting pikeun réstrukturisasi perusahaan Amérika anu suksés, anu ngamungkinkeun aranjeunna suksés ngarebut deui inefisiensi kapamimpinan dunya sareng nyayogikeun pertumbuhan anu teu pernah aya dina ékonomi Amérika sareng pasar saham.