harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. automation meja pitulung
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 408
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

automation meja pitulung

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


automation meja pitulung
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji otomatis meja pitulung


Dina taun-taun ayeuna, Automation Help Desk parantos aya dina paménta anu signifikan, anu ngaku jasa khusus pikeun langsung ningkatkeun kualitas komunikasi sareng pangguna, nyegerkeun laporan sareng dokumén pangaturan, nampi sareng ngolah aplikasi, sareng ngabales masalah kalayan kecepatan kilat. Dina hal otomatisasi, anjeun teu kedah hariwang yén sababaraha prosés Pitulung Méja tetep teu lengkep, manajer henteu ngaréspon kana pamundut, henteu tiasa nyiapkeun bentuk anu diperyogikeun dina waktosna, mindahkeun inpormasi ka spesialis perbaikan, sareng ngalih ka ngalaksanakeun lengkep. tugas anyar.

Pangembangan Parangkat Lunak USU (usu.kz) parantos beroperasi di daérah dukungan pangguna Help Desk salami waktos anu lami, anu nangtukeun kualitas otomatisasi anu luhur, rupa-rupa produk IT, sareng rentang fungsional anu serbaguna sareng variatif. . Ieu aya rusiah, teu sakabeh masalah bisa disumputkeun ku automation, sababaraha kasalahan struktural jeung deficiencies managerial bisa direngsekeun. The Help Desk registers nyadiakeun inpo wincik tentang klien. Pamaké teu boga masalah nempo sajarah requests, pikeun manggihan master bébas pikeun ciri tangtu aplikasi. Dina acara automation, hese sono nuansa nu engké bisa jadi decisive. Lamun spesialis merlukeun bagian tambahan sarta bahan, alat-alat husus, suku cadang, informasi ieu kaasup dina laporan, nu disiapkeun ku program automation sanggeus perbaikan. Platform Pitulung Meja ngamungkinkeun sacara bébas tukeur data, téks, sareng file grafis, sacara organik ngadistribusikaeun beban kerja pikeun staf organisasi, sacara ketat ngawaskeun patuh kana wates waktu perbaikan. Tanpa otomatisasi, hese sacara efektif komunikasi sareng para nasabah, kalibet dina distribusi SMS iklan, sareng ngan saukur nginpokeun ka nasabah yén tugasna parantos réngsé. Upami teu aya masalah sareng hiji atanapi dua pesenan, maka nalika aya puluhan di antarana, kasusah tangtu timbul. Kauntungan anu misah tina platform Help Desk nyaéta kamampuan pikeun adaptasi kaayaan setélan operasi khusus, anu penting pisan dina otomatisasi. Masing-masing perusahaan netepkeun tugasna sorangan: kagiatan kauangan, komunikasi sareng para nasabah, hubungan kerja, jsb. komunikasi jeung populasi. Automation Sigana solusi pangalusna. Hésé milarian proyék fungsional anu kualitasna langkung saé anu sacara radikal ngarobih manajemén dina sababaraha menit. Platform Help Desk kalibet dina layanan sareng dukungan inpormasi pangguna, ngawas tugas ayeuna sareng rencanana, nyiapkeun peraturan sareng laporan. Kalayan otomatisasi, waktos pendaptaran aplikasi dikirangan sacara signifikan. Pamaké henteu kedah ngalakukeun tindakan anu teu perlu. Prosés pendaptaran butuh sababaraha detik. Nu Ngarencana mastikeun yén sadaya perbaikan karya réngsé dina waktuna. Lamun tugas tangtu merlukeun bahan tambahan, suku cadang, sarta suku cadang, kecerdasan jieunan gancang pariksa kasadiaan maranéhanana atawa mantuan pikeun gancang ngatur purchases.

Konfigurasi Help Desk idéal pikeun sadaya pangguna, henteu paduli kaahlian komputer sareng pangalaman. Kalayan otomatisasi, perbaikan dipantau dina unggal tahap sareng unggal tahap. Inpormasi dibere dina bentuk visual. Henteu dilarang pikeun nginpokeun ka konsumén ngeunaan ukuran perbaikan ku cara ngirim SMS, ngalaporkeun biaya jasa, ngiklankeun jasa perusahaan, jsb. , pikeun manggihan spesialis bébas pikeun tugas husus. Gampang nampilkeun métrik kinerja dina layar pikeun wawasan anu bermakna kana kinerja unggal anggota staf. Konfigurasi Help Desk henteu ngan ukur ngalacak tindakan anu ayeuna sareng rencanana, tapi ogé sacara otomatis nyiapkeun laporan, ngarékam kinerja, sareng nangtukeun biaya jasa.

Sacara standar, proyék automation dilengkepan modul ngageter pikeun ngajaga leungeun urang dina pulsa, meuli bagian diperlukeun dina waktu, teu sono hiji pasamoan penting, teu poho ngeunaan parantosan deadlines karya, jsb Integrasi jeung canggih. jasa sareng sistem henteu kalebet pikeun ningkatkeun produktivitas jasa sacara signifikan. Program éta tiasa gampang dianggo ku pusat jasa, jabatan pangrojong komputer, sareng organisasi pamaréntah. Henteu sadayana pilihan kalebet dina konfigurasi dasar produk. Sababaraha fitur sadia pikeun fee a. Kami nyarankeun yén anjeun diajar daptar anu cocog. Pilihan konfigurasi anu cocog kedah dimimitian ku versi demo pikeun terang, latihan, diajar rentang fungsional dina cara dasar. Proses bisnis dicirikeun ku: téknologi anu aya pikeun palaksanaan prosés bisnis, struktur sistem bisnis anu tos aya, alat-alat automation, alat-alat, mékanisme, sareng sajabana, mastikeun palaksanaan prosés. Indikator utama pikeun ngira-ngira efektivitas prosés bisnis nyaéta jumlah produk tina kualitas anu dipasihkeun, dibayar pikeun interval waktos anu tangtu, jumlah konsumen produk, jumlah operasi khas anu kedah dilakukeun dina produksi produk pikeun a interval waktu husus, biaya waragad produksi, lilana operasi has, Investasi modal dina produksi, kitu ogé asisten kompeten salaku hiji Meja Pitulung automation.