Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 495
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

Mata Uang:
JavaScript dipareuman
Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union


Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo exists

Mesen hiji akuntansi pikeun pesenan sarta pangiriman


Program Sistem Akuntansi Universal dirancang khusus pikeun bisnis suksés logistik, angkutan, kurir bahkan perusahaan dagang: parangkat lunak anu dipikiran sacara saksama ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajadikeun otomatis prosés kerja, ningkatkeun organisasi padamelan, ngontrol palaksanaan pesenan, ngalacak unggal tahapan. pangiriman, nganalisis kualitas jasa anu disayogikeun sareng ngajaga akuntansi detil unggal pesenan anu asup sareng réngsé. Parangkat lunak anu kami tawarkeun nyayogikeun rupa-rupa alat pikeun sistematisasi sadaya bidang bisnis, tina ngajaga sareng ngamutahirkeun pangkalan data pikeun ngembangkeun rencana kauangan pikeun masa depan; tapi tugas utama sistem ieu solves akuntansi pesenan jeung pangiriman. Pangiriman barang butuh prosés koordinasi anu ati-ati sareng nyukcruk sacara real-time supados gancang ngarobih rute sareng nyandak sadaya ukuran anu dipikabutuh pikeun minuhan pesenan saluyu sareng tanggal anu direncanakeun. Ku kituna, sistem akuntansi nyumbang kana perbaikan kualitas jasa, konversi luhur requests customer, perluasan jeung ngembangkeun bisnis jeung, tangtosna, resi panghasilan tinggi konsistén.

Parangkat lunak USU bénten sareng sistem anu sami dina betah sareng kacepetan damel di jerona, struktur visual sareng antarmuka. Program akuntansi dibagi kana tilu blok utama, masing-masing ngalaksanakeun tugasna sorangan sareng dihubungkeun sareng anu sanés. Bagian Rujukan mangrupakeun perpustakaan data anu terus diropéa sarta supplemented ku pamaké. Éta nyimpen inpormasi ngeunaan barang kauangan sareng rekening bank, kontak karyawan sareng palanggan, data cabang, kisaran jasa sareng biaya, jadwal penerbangan sareng katerangan rute. Bagian Modul mangrupikeun anu utama sareng mangrupikeun ruang kerja pikeun ngadaptar pesenan énggal pikeun pangiriman sareng ngawaskeun pesenan anu nuju lumangsung. Unggal pesenan ngandung émbaran ngeunaan pangirim jeung panarima, subyek pangiriman, dimensi, waragad, kontraktor, itungan waragad jeung harga. Dina waktos anu sami, program éta ngalaksanakeun fungsi ngeusian kuitansi sareng slip pangiriman otomatis, ogé nyitak dokumén anu disarengan, anu nyederhanakeun padamelan sareng ngajantenkeun langkung éfisién. Ogé, inpormasi ngeunaan pesenan tiasa diimpor sareng diékspor tina sistem dina format file MS Excel sareng MS Word. Ku ngajadwalkeun kiriman ka hareup, koordinator bakal ngagampangkeun prosés pangiriman kargo. Ku kituna, blok Modules mangrupakeun sumberdaya gawé full-fledged tunggal pikeun sakabéh departemén. Bagian Laporan nyayogikeun seueur kasempetan pikeun akuntansi kauangan sareng manajemén ngaliwatan fungsi ngahasilkeun rupa-rupa laporan pikeun période anu tangtu. Manajemén perusahaan iraha waé tiasa unggah inpormasi analitis ngeunaan dinamika sareng struktur panghasilan, laju pertumbuhan kauntungan, sareng kauntungan perusahaan. Sakur inpormasi kauangan tiasa ditingali dina bentuk grafik sareng diagram.

Sistem akuntansi pesenan pangiriman dipikabutuh pikeun jasa kurir pikeun ngalacak kualitas palaksanaan pesenan, ngalaksanakeun unggal tahapan transportasi, pariksa kewajaran sadaya biaya anu ditanggung, ngontrol patuh indikator panghasilan saleresna sareng anu direncanakeun, jsb. Mésér Akuntansi Universal Parangkat lunak sistem pikeun padamelan anu épéktip sareng éfisién!

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Pangropéa pinuh ku pangkalan klien kalayan indikasi kontak, rapat sareng acara, ngirim béwara ngeunaan diskon sareng acara sanés.

Ngirimkeun bewara individu ka konsumén ngeunaan status sareng minuhan pesenan, ogé panginget ngeunaan kabutuhan mayar.

manajemén hutang jeung pangaturan, resi timely dana ti klien, pencegahan kaayaan deficit finansial.

Analisis daya beuli konsumén ku generating laporan ngeunaan tagihan rata, kitu ogé nyokot kana akun kinerja finansial unggal poé gawé.

Sistim nu boga parabot pamasaran pikeun corong jualan keur ngabandingkeun indikator jumlah nawaran pangiriman dijieun, konsumén nu geus ngahubungi, sarta sabenerna réngsé kiriman.

Perhatian khusus dibayar pikeun tumut kana akun indikator kauangan anu paling penting tina payback bisnis, ngevaluasi dinamika kauntungan sareng nilai poténsialna, nganalisa Profitability sareng prospek pangwangunan.

Éta merenah pikeun ngalaksanakeun pagawéan anu saling nyambungkeun sadaya departemén dina platform kerja tunggal sareng hiji prosedur kerja sareng organisasi prosés.

Pesenan ngalangkungan prosedur persetujuan éléktronik, anu sacara signifikan nyepetkeun transportasi.

Akuntansi gaji dilaksanakeun ku ngajadikeun otomatis itungan piecework sareng persentase gajih, anu ngabantosan ngaleungitkeun kasus kasalahan.

Kasempetan anu cukup pikeun ramalan kauangan anu épéktip, kalayan ngitung statistik tina période katukang sareng formasi rencana bisnis.

Rute pangiriman tiasa robih salami angkot upami diperyogikeun.

Inok kinerja tanaga ku cara nganggap pamakean waktos damel sareng kagancangan ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun.

Sistim nu ngidinan Anjeun pikeun ngagantelkeun sagala kantétan sarta ngirimkeunana ku email.

Rupa-rupa konfigurasi program tiasa nyumponan sadaya sarat sareng prosés internal organisasi kusabab kalenturan setélan.

Akuntansi pikeun hasil anu ditampi dina konteks barang panghasilan ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi daérah pangwangunan anu paling ngajangjikeun.