Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 356
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun pangiriman dahareun

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
Akunting pikeun pangiriman dahareun
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

Mata Uang:
JavaScript dipareuman
Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union


Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo exists

Mesen hiji akuntansi pikeun pangiriman dahareun


Pangembangan bisnis perusahaan pangiriman dahareun sareng cai didasarkeun kana efisiensi sareng otomatisasi sadaya prosés kerja. Ladenan kurir kedah sistematis kagiatanana pikeun pagelaran anu jelas sareng terkoordinasi sareng nguatkeun kaunggulan kalapa di pasar. Langkung luhur laju pangiriman tuangeun sareng cai, langkung seueur ulasan positif sareng tindak lanjut anu bakal ditampi ku perusahaan. Ku alatan éta, akuntansi pikeun pangiriman dahareun merlukeun pamakéan software nu bakal maksimalkeun pungsi efisiensi processing jeung palaksanaan pesenan jeung, sasuai, jumlah kauntungan. Solusi anu pangsaéna pikeun masalah ieu nyaéta ngagaleuh program Sistem Akuntansi Universal, dikembangkeun saluyu sareng spésifikasi prosés perusahaan kurir. Parangkat lunak anu kami tawarkeun tiasa kalayan gampang ngagentos aplikasi anu sanés sareng ngamungkinkeun anjeun ngatur sadaya daérah padamelan ku cara anu paling éfisién. Karyawan jasa pangiriman anjeun henteu ngan ukur tiasa ngabentuk pesenan sareng ngawas palaksanaanna, tapi ogé ngajaga tanaga sareng rékaman akuntansi, ngahasilkeun dokumén, ngapdet pangkalan data, nyusun laporan analitik sareng seueur deui.

Struktur parangkat lunak USU dibagi kana tilu blok pikeun solusi sequential tina sababaraha tugas. Bagian Rujukan diperlukeun pikeun ngabentuk sumberdaya informasi universal: pamaké program ngasupkeun sauntuyan jasa, ruteu, item akuntansi, barang jeung bahan, informasi ngeunaan cabang jeung karyawan. Kalenturan tina setélan sistem ngamungkinkeun anjeun damel sareng kategori naon waé tuangeun sareng cai, ku kituna anjeun tiasa terus-terusan ngalegaan rentang campuran anjeun. Salaku tambahan, nalika data diropéa, karyawan anjeun bakal tiasa ngapdet kapercayaan, ku kituna anjeun tiasa ngalacak pangiriman cai, bahan anu aya hubunganana sareng barang-barang naon waé. Dina bagian Modul, sagala widang kagiatan diurus: di dieu anjeun ngadaptar pesenan pangiriman, nangtukeun sagala parameter diperlukeun, ngitung waragad sarta ngahasilkeun harga dina modeu otomatis. Pamaké tiasa sacara manual ngalebetkeun barang naon waé salaku barang pangiriman. Saatos ngolah data, sistem ngahasilkeun bentuk kuitansi sareng lembar pangiriman kalayan fungsi ngeusian otomatis kolom pikeun ngaluarkeunana ka kurir. Pangiriman unggal pesenan tuangeun dilacak nganggo status sareng tanda warna khusus, anu nyederhanakeun pisan prosés ngawaskeun seueur jasa anu dilakukeun sakaligus. Sistem ngarékam kanyataan nampi pamayaran kanggo tuangeun sareng cai anu dikirimkeun pikeun ngontrol resi dana dina volume anu diitung. Bagian Laporan diperyogikeun pikeun nganalisis hasil kauangan jasa kurir. Anjeun tiasa, tanpa expenditures signifikan tina waktu gawe, ngundeur laporan finansial sarta manajemén pikeun sagala periode tinangtu pikeun nganalisis dinamika jeung struktur kompléks indikator kagiatan finansial sarta ékonomi parusahaan: panghasilan, expenses, kauntungan jeung Profitability. Inpormasi anu dipikaresep bakal jelas dibere dina diagram, grafik sareng tabel terstruktur, sareng hatur nuhun kana itungan otomatis, anjeun henteu kedah ragu kana kabeneran data anu dianggo pikeun meunteun kaayaan kauangan organisasi.

Salaku tambahan, sistem akuntansi pangiriman dahareun anu dikembangkeun ku kami ngagaduhan fungsi pikeun ngalaksanakeun pamariksaan tanaga, ngembangkeun hubungan sareng konsumén, sareng ngalaksanakeun kagiatan gudang. Janten, parangkat lunak USU ngabantosan ngaoptimalkeun sababaraha prosés pikeun sacara efektif nguatkeun posisi di pasar jasa kurir anu kompetitif pisan!

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Program USU nyayogikeun jasa anu saé sapertos nginpokeun ka konsumén ngeunaan status pesenan, ogé ngirim béwara ngeunaan diskon sareng acara anu sanés.

Anjeun tiasa ningali kagiatan replenishment tina basis klien, kitu ogé ningali alesan panolakan tina jasa ditawarkeun.

Gawe sareng sistem komputer urang, anjeun bakal tiasa nyimpen rékaman tina jasa kurir, kaasup pikeun konsumén badag - contona, suplai consignments cai ka kantor jeung puseur bisnis.

Pamaké tiasa dianggo sareng sababaraha file, impor sareng ékspor inpormasi dina format MS Excel sareng MS Word, nyetél rencana tarif.

Karyawan anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun gancang ngabentuk dokumén anu diperyogikeun sareng nyitak saterasna dina kop surat resmi perusahaan sareng setelan otomatis tina sarat.

Upami diperlukeun, Anjeun bisa ngundeur laporan dina sagala barang dikirimkeun dina konteks kurir guna assess efektivitas jeung speed karyawan.

Konfigurasi parangkat lunak tiasa disaluyukeun dumasar kana karakteristik sareng syarat organisasi khusus anjeun, nyayogikeun solusi individu pikeun masalah anu aya.

Manajemén perusahaan bakal gaduh aksés pikeun ngontrol kinerja karyawan tina tugasna sareng nganalisis efektivitas ngarengsekeun tugas anu ditugaskeun pikeun ngontrol kualitas jasa sareng ngembangkeun ukuran pikeun memotivasi sareng ganjaran tanaga.

Dina raraga ngalaksanakeun strategi marketing, anjeun bakal dibéré kasempetan pikeun assess efektivitas rupa-rupa iklan dina watesan attracting konsumén.

Anjeun tiasa ngabandingkeun jumlah telepon anu ditampi, panginget anu dilakukeun sareng jumlah padamelan anu leres-leres réngsé pikeun ngira-ngira poténsi sareng pangsa pasar anu dijajah.

Analisis biaya sareng penilaian kelayakanna bakal ngaidentipikasi sareng ngaleungitkeun biaya anu teu masuk akal sareng ku kituna ngaoptimalkeun struktur biaya.

A assessment kakuatan meuli customer bisa mantuan Anjeun ngahasilkeun tanda petik harga pikaresepeun pikeun konsumén Anjeun tur ningkatkeun kaunggulan kalapa Anjeun.

Répréséntasi visual data ngeunaan struktur sareng dinamika indikator kauangan nyumbang kana akuntansi manajemén anu épéktip sareng kontrol kana patuh nilai saleresna sareng anu direncanakeun.

Manajemén perusahaan bakal ngagaduhan aksés henteu ngan ukur kana pangaturan palaksanaan rencana bisnis, tapi ogé pikeun ngaramalkeun kaayaan kauangan perusahaan di hareup.

Upami diperlukeun, rojongan teknis ti spesialis kami mungkin, dilaksanakeun jarak jauh.