harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 49
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Kalayan pamekaran jasa online pikeun ngagaleuh barang, perusahaan angkutan parantos nampi palanggan tambahan. Malah toko leutik, nyoba tahan perjuangan unequal kalawan pesaing, nawarkeun layanan pangiriman pikeun genah konsumén. Nalika datang ka perusahaan anu khusus dina angkutan barang, organisasi anu kompeten dina prosés kerja sareng ngalaporkeun bakal ngabantosan tetep ngambang di daérah ieu. Ku leres-leres ngitung pangiriman di perusahaan angkutan, janten mungkin henteu ngan ukur ngajaga posisina di pasar barang sareng jasa, tapi ogé pikeun maju.

Kontrol pangiriman di perusahaan angkutan penting henteu ngan ukur pikeun organisasi internal padamelan. Pangiriman telat, karusakan barang sareng masalah sanésna anu timbul dina industri ieu ogé kedah ditingali dina laporan sareng akuntansi supados ngembangkeun strategi pikeun ngaminimalkeun waktos transaksi sareng biaya transportasi. Dilumangsungkeun catetan angkutan kedah ngawengku sakabéh faktor, nyadiakeun informasi lengkep.

Keur kalibet dina akuntansi jeung kontrol, pausahaan angkutan jalan ngamekarkeun model tangtu pikeun ngatur kaayaan, ngajaga ngalaporkeun jeung aliran dokumén sacara umum. Kontrol sareng akuntansi pangiriman di perusahaan treuk ngabantosan ngontrol kurir, posisi barang, waktos kadatangan, gerakan kendaraan. Aya sistem anu nunjukkeun posisi unit angkutan sacara real waktos, anu nyayogikeun komunikasi kontinyu sareng supir. Ieu ogé ngawengku akuntansi keur suluh spent, waragad perbaikan, hukuman pikeun non-pangiriman (telat, karuksakan atawa leungitna parsél a). Éta ngalacak gajih para supir sareng karyawan sanés.

Departemén perusahaan pangiriman angkutan anu tanggung jawab pikeun kandaraan ogé nyimpen rékamanna, ngalacak kaayaanana, eusian dokuméntasi anu aya hubunganana (contona, pikeun ngagem sareng cimata), nganalisis kauntungan tina ngagunakeun kendaraan khusus saluyu sareng jarak sareng itungan béngsin pikeun eta. Inpormasi ieu dipidangkeun dina akuntansi pengiriman barang pikeun perusahaan pengiriman. Nyimpulkeun hasil akuntansi pikeun departemén khusus, kami nampi data anu umum pikeun sadayana perusahaan. Hatur nuhun kana akuntansi sapertos kitu, henteu ngan ukur kontrol kaayaan armada kendaraan, tapi ogé kauangan perusahaan sorangan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali ti luhur, akuntansi teu gampang. Teu salawasna spesialis ti departemen akuntansi anu nyimpen rékaman pausahaan angkutan bisa bebas ngolah sagala indikator. Program khusus anu ngalaksanakeun seueur prosés sacara otomatis nyalametkeun dina masalah sapertos kitu. Contona, software (software) bakal ngalakukeun itungan indikator dina kasuksésan pangiriman, pausahaan, kontrol dina ngan hitungan detik. Pikeun babandingan, hiji jalma bakal geus spent leuwih waktos dina tahap ngumpulkeun informasi diperlukeun pikeun akuntansi jeung itungan.

Sistem Akuntansi Universal (USU) mangrupikeun parangkat lunak - pamimpin dina akuntansi, ngalaporkeun sareng dokuméntasi. Sistem Akuntansi ngajadikeun otomatis sababaraha operasi anu saacanna dilakukeun sacara manual. Éta idéal pikeun akuntansi pikeun pangiriman di parusahaan angkutan geus alatan kanyataan yén kamampuhna pikeun ngahijikeun jeung alat-alat ngidinan Anjeun pikeun ménta indikator dipikahoyong jarak jauh, otomatis tur online.

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Kontrol otomatis kendaraan di perusahaan pangiriman.

Pendekatan anyar pikeun akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan trucking.

Komunikasi gancang sareng supir. Kamampuhan pikeun ngarobah pangiriman rute dina lebet.

Kontrol kana sadaya indikator pikeun kendaraan anu aub. Nyukcruk istilah pangropéa, istilah operasi, jam gawé, waktos perjalanan.

Sistem anu gampang pikeun ngalacak waktos kerja kurir, ngitung gajina. Nampilkeun sadaya inpormasi anu dianggo dina éta (panjangna jasa, kagiatan, tugas réngsé, gaji, cuti sakit, bonus).

database produk merenah. Kamampuhan pikeun gampang ngatur data, manggihan parsél dina sistem ku nomer, produsén, panarima.

Pembukuan sareng akuntansi perusahaan angkutan. Sistem Akuntansi cocog pikeun perusahaan naon waé orientasi sareng ukuran. Di daérah naon waé usaha anjeun dipromosikeun, program éta bakal tiasa ngaoptimalkeunana.

Nyederhanakeun kontrol pangmayaran asup sareng kaluar. Parangkat lunak ngagaduhan sistem béwara anu diwangun anu bakal nyarioskeun ka anjeun yén tanggal parantos caket, yén aya anu henteu mayar dina waktosna.

Wangunan gancang laporan ngeunaan pangiriman angkutan barang. Pintonan sadaya indikator anu relevan. Kamampuhan pikeun nyortir persis indikator-indikator anu anjeun hoyong ngawangun laporan.

Ngahasilkeun rute dina program, nyandak kana akun sadaya titik sareng tujuan.

panganteur multiuser.

Perlindungan profil anjeun sareng data pribadi.

aksés jauh. Genah nyaeta dina jalan aksés ka informasi diperlukeun tetep. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta Internét.

Tinjauan kaayaan di gudang pangiriman angkutan, akuntansi pikeun gerakan produk di gudang, ngawaskeun patuh kaayaan gudang pakait jeung pedaran produk.

Mastikeun pangiriman gancang, ningkatkeun tracking.

Bentuk laconic pikeun laporan kalayan logo organisasi angkutan anjeun. Mintonkeun dina formulir ukur item nu diperlukeun dina topik husus.

Kasimpulan indikator pikeun sadaya garasi kendaraan bermotor, pikeun kurir, departemén, jsb.