harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun pangiriman bahan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 609
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi pikeun pangiriman bahan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Akuntansi pikeun pangiriman bahan

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun program anu tiasa adaptasi sareng produksi sareng bisnis naon waé, berinteraksi sareng sababaraha alat sareng ngimpor data tina sababaraha jinis pangkalan inpormasi. Anjeun ogé tiasa nransferkeun inpormasi ti USU ka sumber Internét anjeun, contona, supados klien terang dina tahap naon transportasi kargo na. Kalayan jasa sapertos kitu, basis klien bakal ningkat unggal dinten. Upami bisnis anjeun khusus dina logistik atanapi transportasi kargo, maka USU mangrupikeun program anu didamel khusus pikeun anjeun. Aplikasina cocog pikeun pangiriman kurir sareng akuntansi pangiriman bahan. Kusabab akuntansi pangiriman bahan mangrupikeun komponén penting transportasi kargo di perusahaan. Sarta merlukeun monitoring ati pikeun ngaronjatkeun kualitas layanan palanggan dina sektor jasa. Nalika milih parangkat lunak pikeun bisnis anjeun, anjeun kedah mertimbangkeun tujuan anu anjeun laksanakeun. Programer kami parantos investasi di USU sadaya fungsi anu dipikabutuh pikeun operasi lancar organisasi dina widang akuntansi pikeun jasa pangiriman bahan. Sareng upami anjeun henteu mendakan fungsi anu anjeun peryogikeun, kami bakal resep nambihanana kana Sistem Akuntansi Universal. Ogé, programer kami nyayogikeun dukungan dina sadaya tahapan palaksanaan parangkat lunak. Sareng anjeun tiasa kenal sareng pungsionalitas standar parangkat lunak di handap ieu dina halaman ku ngaunduh versi demo na.

Akuntansi jasa pikeun pangiriman bahan mangaruhan nuansa sapertos: akuntansi pikeun kendaraan sareng supir, biaya transportasi bahan, ngitung waktos sareng rute pangiriman, ogé akuntansi pikeun gudang sareng produk pikeun aranjeunna. Sakumaha anu disebatkeun di luhur, Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun program universal anu tiasa ngatur henteu ngan ukur pangiriman, tapi ogé tumut kana sagala aspek neundeun sareng akuntansi pikeun bahan di gudang. USU bakal ningalikeun bahan naon sareng dina jumlah naon anu disimpen di gudang, aplikasi bakal tumut kana sadaya kakurangan sareng ningalikeun surplus. Ieu diperlukeun pikeun kadali pinuh bisnis akuntansi pangiriman bahan Anjeun. Ku interacting jeung alat dagang, tanpa kasusah, langsung, anjeun bisa meunangkeun informasi dina sagalana nu disimpen di gudang. Ayeuna anjeun henteu kedah nyéépkeun sadayana énergi sareng sababaraha dinten kanggo inventaris. Ku maca kodeu, USU bakal ngalaksanakeun inventaris dina waktu anu singget. Éta mangrupikeun alat anu penting dina produksi anjeun, dimana anjeun bakal ngahémat waktos sareng artos anjeun.

USU berpungsi salaku sistem CRM, anu hartosna éta bakal ngajantenkeun komunikasi antara anjeun sareng para palanggan anjeun sabisa-gancang sareng informatif. Saatos nampi aplikasi pikeun pangiriman bahan, anjeun ngalebetkeun data anu diperyogikeun kana parangkat lunak pikeun ngolah inpormasi salajengna. Masing-masing karyawan bakal sadar kana pesenan énggal, sabab pop-up bakal ngawartosan anjeunna ngeunaan éta. Anjeun ogé tiasa ngabédakeun hak aksés supados para karyawan henteu ningali inpormasi anu teu dipikabutuh sareng ngan ukur ngalaksanakeun tugas pribadina. Programna gampang dianggo, ngalaksanakeunana dina organisasi anjeun, unggal karyawan bakal gancang terang naon naon. panganteur basajan tur warni, merenah tur informatif menu - sagalana geus rengse pikeun digawé nyaman jeung software urang. Sistem Akuntansi Universal sareng akuntansi pikeun jasa pangiriman bahan bakal janten indispensable dina organisasi transportasi sareng pangiriman barang. Program kami bakal nyandak bisnis anjeun ka tingkat kauntungan anu langkung luhur sareng popularitas dina widang kagiatanana.

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

panganteur basajan tur warni, merenah tur informatif menu - sagalana geus rengse pikeun digawé nyaman jeung software urang.

Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun program anu tiasa adaptasi sareng bisnis produksi sareng jasa, berinteraksi sareng sababaraha alat.

Anjeun tiasa nransper inpormasi tina aplikasi ka sumber Internét anjeun, contona, ku kituna klien terang dina tahap naon kargo na diangkut.

Upami bisnis anjeun khusus dina logistik atanapi angkutan kargo, maka USU mangrupikeun aplikasi anu didamel khusus pikeun anjeun. Aplikasina cocog pikeun pangiriman kurir sareng pangiriman bahan.

Sistem Akuntansi Universal bakal janten asisten anu teu tiasa diganti dina nyayogikeun jasa logistik.

Programer kami parantos investasi dina parangkat lunak sadaya fungsi anu dipikabutuh pikeun operasi lancar organisasi dina widang akuntansi pikeun pangiriman bahan. Sareng upami anjeun henteu mendakan fungsi anu anjeun peryogikeun, kami bakal resep nambihanana kana Sistem Akuntansi Universal.

Parangkat lunak bakal ditingalikeun: bahan naon sareng jumlah naon anu disimpen di gudang, aplikasi bakal tumut kana sadaya kakurangan sareng nunjukkeun kaleuwihanana.

Parangkat lunak berinteraksi sareng alat dagang, ku cara ieu, anjeun tiasa nampi inpormasi ngeunaan sadayana anu disimpen di gudang. Ku maca kodeu, USU bakal ngalaksanakeun inventaris dina waktu anu singget.

Aplikasina berpungsi sapertos sistem CRM, anu hartosna hasilna bakal langkung saé sareng informatif. Ladenan kualitas pangluhurna pasti nyenangkeun para nasabah.

Parangkat lunak ngandung bentuk anu tiasa dicitak sareng pilihan laporan.

Masing-masing karyawan bakal sadar kana pesenan énggal, sabab pop-up bakal ngawartosan anjeunna ngeunaan éta.

Anjeun tiasa ngabédakeun hak aksés supados para karyawan henteu ningali inpormasi anu teu dipikabutuh sareng ngan ukur ngalaksanakeun tugas pribadina.

Antarbeungeut anu warni, pilihan desain tina ratusan téma preposisional.

Asup ka aplikasi ngaliwatan hiji ngaran pamaké sarta sandi individu.

Programer kami nyayogikeun dukungan dina sadaya tahapan palaksanaan parangkat lunak.

Pikeun familiarize diri jeung fungsi baku tina software nu, Anjeun bisa ngundeur versi demo di handap dina kaca.