Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 139
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun utiliti

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun utiliti

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program pikeun utiliti

  • order

Hese ngémutan pentingna perumahan sareng jasa komunal pikeun pangeusiana. Aranjeunna ngawaskeun kaayaan saham perumahan sareng nyiptakeun suasana kahirupan anu séhat pikeun jalma dimana urang sadayana biasa. Aya pendapat yén upami karya henteu katingali, éta hartosna éta dilakukeun sacara épisién sareng dina waktuna. Nanging, industri ieu ogé ngagaduhan sababaraha kasusah dina nyimpen rékaman. Kanyataanna nyaéta perumahan sareng jasa komunal sering diurus ku cara kuno - dina kertas atanapi nganggo program bihari. Salah paham ieu kasaimbangan ngalungkeun kualitas kontrol dina organisasi sapertos ka tingkat anu langkung handap. Tapi sakedik dina widang kagiatan ieu gumantung kana kabiasaan kinerja ieu atanapi anu tiasa dianggo. Cara anu hadé dina kaayaan sapertos kitu bakal ngenalkeun software khusus dina organisasi pikeun ngokolakeun perumahan sareng jasa komunal. Khususna, parangkat lunak sapertos Universal Accounting System. Hayu urang nyandakkeun ngadeukeutan ka kamampuan na di langkung jéntré. Kami parantos masang parangkat lunak modéren salami sababaraha taun supados ngokolakeun perumahan sareng jasa komunis langkung épéktip. Perumahan sareng jasa komunal Program na ngajadikeun otomatis kagiatan perusahaan dina sadaya tempat damel, netepkeun katata sareng pangendali. Naha persis pangwangunan urang? Sagalana saderhana pisan. Dugi ka ayeuna, kami parantos otomatis sajumlah organisasi anu aya di saloba dunya. USU ngagaduhan kasuksésan hébat kana sipat sapertos kabisa sapertos adaptasi sareng kabutuhan perusahaan, mendakan pendekatan pikeun mempermudah proses naon, kitu ogé kamampuan pikeun masihan kasimpulan inpormasi ngeunaan perusahaan perusahaan pikeun période anu dipilih. Salaku tambahan, pangwangunan urang kaceluk pikeun genahna sareng ditujukan sanés ngan ukur pikeun pangguna canggih anu akrab sareng produk parangkat lunak anu sami (akuntan sareng financier profésional), tapi ogé di masarakat biasa. Antarmuka bakal jelas pikeun naon waé. Sagala fungsi atanapi laporan tiasa dipendakan sacara harfiah dina detik. USU bakal nyayogikeun anjeun karya anu gancang sareng gampang kalayan nomer palanggan. Pikeun unggal aranjeunna, anjeun tiasa netepkeun sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun dina damel anjeun. Program utiliti tiasa nyimpen rékaman tina jasa anu disayogikeun. Éta tiasa duanana utiliti sareng jasa pangropéa bumi. Manajemén perusahaan manajemén dilaksanakeun nganggo laporan analitis anu aya dina sistem pikeun ngatur perumahan sareng jasa masarakat. Manajemén perumahan bakal kedah nyandak pagawéan kirang, kusabab analisis anu panggedéna bakal réngsé dina detik detik. Urang ogé tiasa ngamekarkeun laporan tambahan atanapi nambihan fungsi pikeun mesen. Akunting di perumahan sareng jasa komunal dilaksanakeun dumasar kana biaya sareng pamayaran. Dina hal ieu, program pikeun manajemén perusahaan sorangan ngitung kasaimbangan pikeun tiap palanggan (hutang atanapi prepayment). Akuntansi di perusahaan manajemén tiasa dilaksanakeun boh dina biaya massal, anu diluncurkeun di awal unggal bulan, sareng dina biaya sakali, contona, upami aya alat-alat pemeteran. Jumlah alat panyukur tiasa waé pikeun tiap klien perusahaan. Perumahan sareng jasa komunal diawaskeun dina harga anu béda. Sistem Akuntansi Universal ngadukung multi-tariff sareng tariff anu béda pikeun nyayogikeun jasa-jasa tertentu (upamana listrik). Jangkoan anu langkung lengkep ngeunaan pungsionalitas pangwangunan urang tiasa dipanggihan dina versi demo na. Eta sayogi dianggo pikeun diunduh dina portal Internét. Anjeun tiasa ngahubungan kami dina cara anu gampang pikeun anjeun, ngagunakeun inpormasi ngeunaan perusahaan kami dina bagian "Kontak" dina website.