Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 858
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun ngitung jasa komunal

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Program pikeun ngitung jasa komunal

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen program pikeun ngitung jasa komunal

  • order

Utilitas panginten bulanan ngabéréskeun masalah ngeunaan ngecas leres pikeun jasa na. Biaya agrégat pikeun tagihan utiliti gumantung kana seueur komponén. Pikeun nyiptakeun kaayaan hirup anu séhat, kisaran jasa anu disayogikeun ka penduduk kalebet daptar panjang karya anu ditujukeun pikeun ningkatkeun wangunan padumukan sareng wilayah anu bersebelahan, sareng daptar sumber daya anu sakedap dikonsumsi ku warga unggal detik. Masing-masinging jasa, masing-masing sumber daya gaduh indikasi sareng metode pikeun biaya, gumantung kana kaayaan hirup, tarif konsumsi sareng tarif anu ngadeg. Kalayan sagala ieu, unggal anu gaduh bumi gaduh daptar alat pribadi anu dipasang di apartemen, anu ogé kedah dipertimbangkeun nalika ngitung tagihan utiliti. Dina kaayaan anu dijelaskeun, bantosan ngan ukur tiasa disayogikeun ku perangkat lunak "Utilitas" ti perusahaan "Sistem Akuntansi Universal" (USU) sareng aplikasi ka dinya Kalkulator pikeun ngitung tagihan utiliti. Kalkulator keur ngitung tagihan utiliti nawarkeun pilihan anu béda-béda pikeun biaya, gumantung kana naha aya alat ukuran mérek umum, naha aya alat-alat metering di apartemen, naon daérah anu dijajah ku warga sareng sabaraha jalma anu aya. Sapuk, ampir teu mungkin sacara akurat ngémutan sadaya faktor ieu dina waktos anu sami bahkan kanggo tim sadayana ahli. Utilitas tagihan kalkulator bakal ngalakukeun pagawean ieu sacara mandiri. Kalkulator pikeun ngitung tagihan utiliti jalan sareng sistem informasi anu dimuat dina komputer karya. Program éta gampang dipasang deui. Sababaraha spesialis tiasa damel di dinya sakaligus, anu disayogikeun sareng kecap konci pribadi anu ngawatesan aksésana pikeun inpormasi jasa diluar area kagiatanana. Anjeun tiasa damel di Calculator pikeun ngitung tagihan utiliti boh sacara lokal sareng jarak jauh. Antarbeungeut anu ramah ku pamaké sareng perenah visual inpormasi ngamungkinkeun para pamaké henteu percanten pisan nyimpen catetan di dinya. Sadaya eusi program sayogi pikeun manajemén perusahaan. Kalkulator pikeun ngitung tagihan utiliti ngagaduhan konfigurasi anu fleksibel sareng ngamungkinkeun anjeun masang jasa tambahan pikeun méréskeun masalah anyar anu muncul dina waktosna waktos. Sistem informasi, anu mangrupikeun dasar aplikasi, mangrupikeun kumpulan data - sadaya inpormasi kanggo palanggan anu tinggal di bawahan bawahan kana perusahaan: nami, daérah perumahan, jumlah warga, kontak, daptar jasa, daptar alat metering sareng déskripsina. Ciri-ciri wangunan padumukan sareng daptar alat-alat umum umum ogé dituduhkeun, sabab Kalkulator pikeun ngitung tagilitas utilitas kedah ngémutan sagala nuansa nalika ngitung biaya kanggo konsumsi sumber daya, anu gumantung kana seueur kaayaan. Kalkulator pikeun ngitung tagihan utiliti ngajadikeun perhitungan sacara otomatis pikeun sadaya palanggan perusahaan dina sababaraha detik dina awal periode pelaporan. Nalika asupkeun bacaan ukur alat, program bakal langsung ngitung kana nilai-nilai anyar sareng lami, ongkos konsumsi, sareng bédana dina tarif. Upami palanggan aya tunggakan, maka Kalkulator pikeun ngitung tagihan utiliti otomatis bakal ngeusian pinalti sabanding sareng hutang sareng jaman watesan. Itungan hasil tina kalkulator diformat dina catetan pamayaran sareng dicitak ukur kanggo jalma anu diperyogikeun pikeun mayar salajengna sareng / atanapi mayar hutang. Kalkulator keur ngitung tagihan utiliti gancang masihan inpormasi ngeunaan parameter naon anu ditangtukeun sareng tarung efektif ngalawan rekening hutang.