harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 519
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Manajemén salon kageulisan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Manajemén salon kageulisan
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen manajemén salon kageulisan


Manajemén salon kecantikan mangrupikeun prosés anu paling aneh dina kagiatan manusa. Sapertos di seueur perusahaan, éta ngagaduhan kaistiméwaan nyalira anu mangaruhan organisasi, manajemén, alur kerja sareng latihan padamel. Program manajemén salon kaéndahan anu teu aman (utamina program manajemén studio, anu sababaraha nyobian diunduh gratis tina Internét) sering nyababkeun kagagalan, sareng kurangna dukungan téknis anu kualitas ngabalukarkeun kaleungitan data anu kakumpul sareng dilebetkeun. Di pikahareupeun, ieu nyababkeun kurangna waktos pikeun karyawan pikeun ngalaksanakeun kontrol kualitas salon, ogé manajemén, matérial sareng akuntansi, manajemén tanaga sareng pelatihan di salon kecantikan, sareng sajabana Solusi sareng alat pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun kagiatan perusahaan anjeun dina hal ieu bakal janten otomatisasi manajemén salon kecantikan. Upami perusahaan anjeun resep ngatur sistem manajemen kualitas luhur (khususna, sistem manajemén personil sareng kontrol kana latihanana), mustahil pikeun diunduh gratis dina Internét. Produk parangkat lunak pangsaéna anu sanggup ngatasi tugas ieu nyaéta program manajemén salon kecantikan USU-Soft, anu ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun otomatisasi matérial, akuntansi, tanaga sareng akuntansi manajemén di salon kecantikan, sareng sajabina, ngajaga waktos sareng tepat waktu kontrol kualitas ka salon kecantikan, nganggo inpormasi anu dicandak salami dipasang program kami. Program manajemén salon kageulisan USU-Soft tiasa disayogikeun sareng hasil dianggo ku sababaraha perusahaan dina industri kageulisan: salon kecantikan, studio kecantikan, salon kuku, pusat spa, sareng solarium, salon pijat, sareng sajabana USU-Soft salaku Program manajemén salon kecantikan parantos nunjukkeun dirina bakal luhung di Kazakhstan sareng nagara-nagara CIS anu sanés. Beda ageung antara program manajemén USU-Soft sareng produk perangkat lunak anu sami nyaéta kesederhanaan sareng gampang digunakeunana. Fungsi ngamungkinkeun anjeun nganalisis sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan salon anjeun anu merenah pisan.

USU-Soft salaku program salon kecantikan sami-sami merenah pikeun sutradara, pangurus, master salon kecantikan, sareng padamel anyar anu ngalaksanakeun latihan. Otomatisasi manajemén sistem ngamungkinkeun nganalisis kaayaan pasar, ngaevaluasi prospek pangwangunan perusahaan. Sagala jinis laporan parantos didamel pikeun ngabantosan manajer pikeun ngalakukeun ieu. Parangkat lunak manajemén salon kaéndahan bakal janten asistén anu penting pikeun pangurus salon kecantikan dina ngadalikeun salon kecantikan, sabab éta nyayogikeun inpormasi visual pikeun nyandak kaputusan manajemén anu saimbang (contona, pikeun ngaganti interior, ngenalkeun sababaraha layanan anyar, pikeun ngalatih staf , sareng sajabana) dina waktos anu sesingkatna. Kalayan kecap séjén, sistem otomatisasi sareng pengelolaan salon kecantikan ngabantosan nyepetkeun pamrosésan, ogé input sareng kaluaran inpormasi. Program manajemén ogé ngabantosan dina nganalisis kagiatan salon kecantikan, anu ngabébaskeun waktos karyawan anjeun pikeun méréskeun masalah anu sanés (pikeun latihan ngawasa jinis kagiatan anyar pikeun ngalarapkeun deui kaparigelan ieu sareng salaku hasilna, ningkatkeun daya saing perusahaan anjeun). Upami anjeun ngagaduhan toko di salon kecantikan anjeun, anjeun bakal mendakan seueur fitur anu kapaké dina padamelan anjeun. Modul manajemén anu anjeun paling sering dianggo nyaéta 'Penjualan'. Nalika anjeun ngalebetkeun modul ieu, anjeun ningali jandela milarian data. Nalika aya seueur éntri, anjeun tiasa nyaring kriteria milarian anjeun pikeun ngaoptimalkeun karya anjeun. Widang 'Jual Tanggal ti' bakal nembongkeun sadaya penjualan mimitian ti tanggal anu khusus. Jang ngalampahkeunana, pencét panah di juru katuhu lapangan kosong. Dina jandéla anu nembongan, anjeun tiasa milih sataun, bulan, tanggal atanapi nyetél tanggal ayeuna sakaligus nganggo fungsi 'Dinten'. Widang 'Tanggal penjualan ka' ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun sadaya penjualan ka tanggal anu tangtu. Widang 'Klién' nyayogikeun milarian jalma anu tangtu. Dina raraga milih klien tinangtu, anjeun kedah pencét kana simbol ku tilu titik-titik di juru katuhu lapangan. Saatos éta, sistem manajemén sacara otomatis muka daptar databés klien. Saatos milih klién anu diperyogikeun, pencét tombol 'Pilih'. Saatos éta, aplikasi manajemén sacara otomatis balik kana jandéla teangan anu sateuacana. Pagawe anu ngajual éta dituduhkeun dina widang 'Jual'. Pagawe ieu tiasa dipilih tina daptar tanaga dina database. Widang 'Didaptarkeun' dianggo pikeun milarian padamel anu parantos ngadaptarkeun jual dina parangkat lunak.

Naon hal anu paling penting dina bisnis naon waé anu nyayogikeun jasa? Seueur anu bakal nyebatkeun yén pendekatan anu pasti pikeun manajemén, kasuksésan dina persaingan di pasar, kamampuan narik pelanggan. Henteu diragukeun, éta maénkeun peran penting. Tapi tetep, anu paling penting nyaéta klien sareng spesialis anu saé. Ieu dua komponén, tanpa anu suksés ayana salon kecantikan mustahil. Perlu narik saloba palanggan sabisa, ngagunakeun cara anu béda pikeun iklan, sistem bonus, diskon sareng promosi. Program manajemén salon kecantikan urang bakal ngabantosan anjeun dina hal ieu, sabab ngagaduhan fungsionalitas anu berkesan. Sistem manajemén nyiptakeun sajumlah ageung laporan. Anjeun bakal ningali naon iklanna tiasa dianggo sareng narik pelanggan sareng naon anu henteu, supados henteu nyéépkeun artos sia-sia sareng ngarahkeun ka kabutuhan bisnis anjeun. Atanapi aya laporan nunjukkeun alesan utama kunaon konsumén ngantunkeun salon kecantikan anjeun. Anjeun bakal ngartos naha ieu kajantenan, sareng ka hareupna anjeun ngalakukeun naon-naon pikeun nyegah. Penting henteu ngan ukur pikeun narik pelanggan, tapi ogé pikeun ngajaga klien lami. Upami aranjeunna ngajantenkeun datang VIP, aranjeunna bakal janten sumber dana anu tiasa diandelkeun sareng ngahasilkeun kauntungan anu paling stabil. Penting pikeun ngadorong palanggan sapertos kitu tetep janten tamu biasa anjeun.