Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 519
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Manajemén salon kageulisan

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
Manajemén salon kageulisan

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen manajemén salon kageulisan

  • order

Ngatur salon kageulisan mangrupikeun prosés anu paling aneh dina kagiatan manusa. Saperti dina seueur perusahaan, gaduh ciri sorangan anu mangaruhan organisasi, ngalaksanakeun, manajemén kerja sareng pelatihan karyawan. Program-program anu teu tiasa dipercaya pikeun ngatur salon kageulisan (utamina program manajemén studio anu nyobian diunduh secara gratis tina Internét) sering nyababkeun kasalahan, sareng kurangna dukungan téknis kualitas luhur nyababkeun leungitna data anu dikumpulkeun sareng asup. Ka hareupna, ieu janten alesan kurangna waktos pikeun karyawan pikeun ngontrol kagiatan salon anu berkualitas tinggi, ogé pikeun ngajaga manajemén, bahan akuntansi sareng catetan, manajemén personel sareng pelatihan dina studio gambar, jsb. Solusi pangsaéna sareng alat pikeun optimalisasi kagiatan perusahaan anjeun dina hal ieu bakal kageulisan salon kageulisan. Upami perusahaan anjeun museurkeun ngatur sistem manajemén berkualitas luhur (khususna, sistem manajemén tanaga sareng ngawaskeun palatihanna), maka mustahil pikeun ngundeur éta gratis di Internét. Produk software pangsaéna anu tiasa ngadamel tugas ieu nyaéta program pikeun ngatur salon kageulisan Universal Accounting System, anu bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun automation matérial, akuntansi, personel sareng manajemén akuntansi di salon kageulisan dina perusahaan, sareng sajaba, ngalaksanakeun kontrol anu ditangtoskeun sareng kualitas luhur salon. kageulisan, nganggo inpormasi anu dicandak dina prosés nerapkeun program kami. Program kontrol salon kecantikan USU bisa dikonpigurasi sareng suksés dianggo ku rupa-rupa perusahaan di industri kageulisan: salon kageulisan, studio kageulisan, salon kuku, salon spa, pusat spa, solarium, studio gambar, urut parlor, sareng sistem Akuntansi Universal. program kontrol salon kageulisan parantos nunjukkeun sorangan anu hadé teuing di Kazakhstan sareng nagara CIS anu sanés. Beda gedé antara program USU sareng produk software anu sami nyaéta kesederhanaan sareng betah dianggo. Fungsi anu pohara laér anu ngamungkinkeun anjeun nganalisa sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan salon anjeun. USU salaku program manajemén studio gambar bakal tiasa ngagampangkeun diréktur, administrator, master salon kageulisan, sareng karyawan anyar anu nuju latihan. Automation tina sistem ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis kaayaan pasar, nganalisis prospek pangembangan perusahaan. Pikeun ngabantosan ménéjer kanggo ieu, sadaya jinis laporan parantos didamel. USU bakal janten asistén anu penting pikeun sirah salon dina ngokolakeun salon kageulisan, sabab bakal écés sareng langsung masihan inpormasi pikeun ngadamel kaputusan manajemén saimbang (sapertos kanggo ngagentoskeun pedalaman, ngenalkeun jabatan anyar, palatih tanaga kereta, sareng sajabana). Istilah sanésna, automation salon automation sareng manajemén sistem bakal ngabantuan nyepetkeun pamrosesan, ogé asupan sareng kaluaran inpormasi. Program na ogé bakal ngabantosan nganalisa kagiatan studio kageulisan, anu bakal ngabantosan waktos pikeun karyawan anjeun pikeun méréskeun masalah sanésna (contona, pikeun latihan supados ngawasa jinis kagiatan anyar kanggo ngagunakeun kaahlian ieu sareng, salaku hasilna, ningkatkeun daya saing perusahaan anjeun).