Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 519
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Manajemén salon kageulisan

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
Manajemén salon kageulisan

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen manajemén salon kageulisan


Manajemén salon kecantikan mangrupikeun prosés anu paling aneh dina kagiatan manusa. Sapertos di seueur perusahaan, éta ngagaduhan kaistiméwaan nyalira anu mangaruhan organisasi, manajemén, alur kerja sareng latihan padamel. Program manajemén salon kaéndahan anu teu aman (utamina program manajemén studio, anu sababaraha nyobian diunduh gratis tina Internét) sering nyababkeun kagagalan, sareng kurangna dukungan téknis anu kualitas ngabalukarkeun kaleungitan data anu kakumpul sareng dilebetkeun. Di pikahareupeun, ieu nyababkeun kurangna waktos pikeun karyawan pikeun ngalaksanakeun kontrol kualitas salon, ogé manajemén, matérial sareng akuntansi, manajemén tanaga sareng pelatihan di salon kecantikan, sareng sajabana Solusi sareng alat pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun kagiatan perusahaan anjeun dina hal ieu bakal janten otomatisasi manajemén salon kecantikan. Upami perusahaan anjeun resep ngatur sistem manajemen kualitas luhur (khususna, sistem manajemén personil sareng kontrol kana latihanana), mustahil pikeun diunduh gratis dina Internét. Produk parangkat lunak pangsaéna anu sanggup ngatasi tugas ieu nyaéta program manajemén salon kecantikan USU-Soft, anu ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun otomatisasi matérial, akuntansi, tanaga sareng akuntansi manajemén di salon kecantikan, sareng sajabina, ngajaga waktos sareng tepat waktu kontrol kualitas ka salon kecantikan, nganggo inpormasi anu dicandak salami dipasang program kami. Program manajemén salon kageulisan USU-Soft tiasa disayogikeun sareng hasil dianggo ku sababaraha perusahaan dina industri kageulisan: salon kecantikan, studio kecantikan, salon kuku, pusat spa, sareng solarium, salon pijat, sareng sajabana USU-Soft salaku Program manajemén salon kecantikan parantos nunjukkeun dirina bakal luhung di Kazakhstan sareng nagara-nagara CIS anu sanés. Beda ageung antara program manajemén USU-Soft sareng produk perangkat lunak anu sami nyaéta kesederhanaan sareng gampang digunakeunana. Fungsi ngamungkinkeun anjeun nganalisis sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan salon anjeun anu merenah pisan.

USU-Soft salaku program salon kecantikan sami-sami merenah pikeun sutradara, pangurus, master salon kecantikan, sareng padamel anyar anu ngalaksanakeun latihan. Otomatisasi manajemén sistem ngamungkinkeun nganalisis kaayaan pasar, ngaevaluasi prospek pangwangunan perusahaan. Sagala jinis laporan parantos didamel pikeun ngabantosan manajer pikeun ngalakukeun ieu. Parangkat lunak manajemén salon kaéndahan bakal janten asistén anu penting pikeun pangurus salon kecantikan dina ngadalikeun salon kecantikan, sabab éta nyayogikeun inpormasi visual pikeun nyandak kaputusan manajemén anu saimbang (contona, pikeun ngaganti interior, ngenalkeun sababaraha layanan anyar, pikeun ngalatih staf , sareng sajabana) dina waktos anu sesingkatna. Kalayan kecap séjén, sistem otomatisasi sareng pengelolaan salon kecantikan ngabantosan nyepetkeun pamrosésan, ogé input sareng kaluaran inpormasi. Program manajemén ogé ngabantosan dina nganalisis kagiatan salon kecantikan, anu ngabébaskeun waktos karyawan anjeun pikeun méréskeun masalah anu sanés (pikeun latihan ngawasa jinis kagiatan anyar pikeun ngalarapkeun deui kaparigelan ieu sareng salaku hasilna, ningkatkeun daya saing perusahaan anjeun). Upami anjeun ngagaduhan toko di salon kecantikan anjeun, anjeun bakal mendakan seueur fitur anu kapaké dina padamelan anjeun. Modul manajemén anu anjeun paling sering dianggo nyaéta 'Penjualan'. Nalika anjeun ngalebetkeun modul ieu, anjeun ningali jandela milarian data. Nalika aya seueur éntri, anjeun tiasa nyaring kriteria milarian anjeun pikeun ngaoptimalkeun karya anjeun. Widang 'Jual Tanggal ti' bakal nembongkeun sadaya penjualan mimitian ti tanggal anu khusus. Jang ngalampahkeunana, pencét panah di juru katuhu lapangan kosong. Dina jandéla anu nembongan, anjeun tiasa milih sataun, bulan, tanggal atanapi nyetél tanggal ayeuna sakaligus nganggo fungsi 'Dinten'. Widang 'Tanggal penjualan ka' ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun sadaya penjualan ka tanggal anu tangtu. Widang 'Klién' nyayogikeun milarian jalma anu tangtu. Dina raraga milih klien tinangtu, anjeun kedah pencét kana simbol ku tilu titik-titik di juru katuhu lapangan. Saatos éta, sistem manajemén sacara otomatis muka daptar databés klien. Saatos milih klién anu diperyogikeun, pencét tombol 'Pilih'. Saatos éta, aplikasi manajemén sacara otomatis balik kana jandéla teangan anu sateuacana. Pagawe anu ngajual éta dituduhkeun dina widang 'Jual'. Pagawe ieu tiasa dipilih tina daptar tanaga dina database. Widang 'Didaptarkeun' dianggo pikeun milarian padamel anu parantos ngadaptarkeun jual dina parangkat lunak.

Naon hal anu paling penting dina bisnis naon waé anu nyayogikeun jasa? Seueur anu bakal nyebatkeun yén pendekatan anu pasti pikeun manajemén, kasuksésan dina persaingan di pasar, kamampuan narik pelanggan. Henteu diragukeun, éta maénkeun peran penting. Tapi tetep, anu paling penting nyaéta klien sareng spesialis anu saé. Ieu dua komponén, tanpa anu suksés ayana salon kecantikan mustahil. Perlu narik saloba palanggan sabisa, ngagunakeun cara anu béda pikeun iklan, sistem bonus, diskon sareng promosi. Program manajemén salon kecantikan urang bakal ngabantosan anjeun dina hal ieu, sabab ngagaduhan fungsionalitas anu berkesan. Sistem manajemén nyiptakeun sajumlah ageung laporan. Anjeun bakal ningali naon iklanna tiasa dianggo sareng narik pelanggan sareng naon anu henteu, supados henteu nyéépkeun artos sia-sia sareng ngarahkeun ka kabutuhan bisnis anjeun. Atanapi aya laporan nunjukkeun alesan utama kunaon konsumén ngantunkeun salon kecantikan anjeun. Anjeun bakal ngartos naha ieu kajantenan, sareng ka hareupna anjeun ngalakukeun naon-naon pikeun nyegah. Penting henteu ngan ukur pikeun narik pelanggan, tapi ogé pikeun ngajaga klien lami. Upami aranjeunna ngajantenkeun datang VIP, aranjeunna bakal janten sumber dana anu tiasa diandelkeun sareng ngahasilkeun kauntungan anu paling stabil. Penting pikeun ngadorong palanggan sapertos kitu tetep janten tamu biasa anjeun.