Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 973
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

pikeun akun salon kageulisan

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
pikeun akun salon kageulisan

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi pikeun salon kageulisan

  • order

Akuntansi salon kecantikan mangrupikeun prosés anu payel sareng diwangun ku seueur operasi khusus, anu henteu diperyogikeun di daérah sanés kagiatan bisnis sapertos kitu. Kadang-kadang kajadian éta diréktur perusahaan masihan langkung resep kana program perawatan akuntansi sareng salon kecantikan anu kualitasna kirang saé pikeun ngirangan biaya sabisa-bisa. Hasilna, anjeunna nyanghareupan kurangna waktos kanggo ngolah sareng analisa sajumlah ageung data dina ngalaksanakeun bisnis, ogé manajemen, bahan sareng rékaman akuntansi, pangropéa statistik dina salon kahadiran pelanggan, manajemén damel spesialis , kontrol sistem bonus sareng diskon anu rumit sareng seueur kagiatan sanésna. Dina hal ieu, alat anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun prosés produksi perusahaan ieu nyaéta ngenalkeun program akuntansi USU-Soft pikeun salon kecantikan. Éta dianggap program anu pangsaéna pikeun bisnis salon kecantikan sareng tiasa gancang ngajadikeun otomatis bahan akuntansi, ogé akuntansi tanaga sareng manajemén di salon kecantikan anjeun. Parangkat lunak akuntansi salon kecantikan USU-Soft ngabantosan anjeun pikeun ngajaga rékor dina waktos anu tepat dumasar kana inpormasi anu dipercaya dihasilkeun ku kamampuan program akuntansi. Sistem USU-Soft akuntansi sareng manajemén bisnis salon kecantikan sampurna disetél pikeun kabutuhan perusahaan tina sagala garis bisnis: salon kecantikan, studio kecantikan, salon kuku, pusat spa, salon samak, studio tato, salon pijet, jeung sajabana. USU-Soft salaku sistem akuntansi sareng perawatan salon kecantikan parantos sababaraha kali ngabuktoskeun dirina dina lampu anu pikaresepeun di pasar Républik Kazakhstan sareng nagara-nagara CIS anu sanés. Program akuntansi USU-Soft kasohor pikeun kesederhanaan sareng genah dianggo na, ogé pikeun kamampuan sistematis sareng nganalisis inpormasi ngeunaan hasil salon kecantikan anjeun iraha waé. Program pangropéa sareng akuntansi salon kecantikan USU-Soft sami-sami gampil dianggo ku diréktur, administrator atanapi master salon kecantikan, ogé ku pagawé anyar. Konsékuansi anu penting pisan tina masang program akuntansi USU-Soft nyaéta ayeuna anjeun ngawaskeun sadaya analitik sareng terang ngeunaan arah pamutahiran perusahaan, anu kedah diawasi sacara tetep.

Rupa-rupa laporan ngabantosan pikeun ngontrol bisnis salon kecantikan. Program akuntansi nyayogikeun bantosan anu berharga pikeun kapala salon kecantikan anu masihan anjeunna kasempetan pikeun nyandak kaputusan manajemén anu penting. Program akuntansi ngeunaan otomatisasi sareng akuntansi kagiatan salon kecantikan 'nyayogikeun anjeun bantosan penting, nyepetkeun prosés nuliskeun sareng ngaluarkeun inpormasi. Program manajemén bisnis ngamungkinkeun pusat kaéndahan pikeun nyetél analisis kagiatan studio kageulisan, anu bakal masihan karyawan kasempetan pikeun ngosongkeun waktosna tina padamelan rutin anu teu perlu. Hayu urang jelaskeun fitur sareng manpaatna USU-Soft salaku program pikeun ngatur salon kecantikan (studio kecantikan, spa, spa spa, solarium, studio tattoo, jst.). Upami salon kecantikan anjeun ngagaduhan toko, maka anjeun pasti resep cara anjeun tiasa damel sareng produk dina program akuntansi kanggo salon kecantikan. Anjeun tiasa ngadamel statistik méja pikeun tiap kategori sareng subkategori barang, ogé visualisasi tina jumlah total pendapatan tina penjualan pikeun tiap kategori ngalangkungan diagram. Data kalebet jumlah barang anu dijual sareng unit ukuran na sareng total penjualan. Dina bagian handap unggal grup produk anjeun tiasa ningali hasilna dumasar kategori sareng subkategori nyalira, sareng dina 'basement' laporan tabular aya total nilai pikeun sadaya periode. Sapertos seueur anu sanés, laporan ieu dihasilkeun nganggo logo anjeun sareng sadaya rujukan anu parantos ditangtoskeun. Di daérah navigasi ka kénca laporan, anjeun tiasa milih kategori atanapi subkategori anu tangtu pikeun sacara otomatis ngalih kana statistik. Anjeun tiasa sacara gampil ngekspor laporan éta sorangan dina salah sahiji format éléktronik modéren, contona, pikeun ngirim data ka manajemén ku surat. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nganggo paréntah 'Ékspor'. Anjeun gaduh kamungkinan pikeun nyetak laporan naon waé. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét paréntah 'Print', pilih printer sareng tangtukeun jumlah salinan atanapi setting sanés kanggo nyetak.

Hal anu paling penting dina padamelan bisnis naon waé nyaéta jalma, nyaéta palanggan anu sumping kéngingkeun jasa sareng mayar artos kanggo éta. Tanpa aranjeunna anjeun bisnis ditumpes musnah. Jalma-jalma mangrupikeun dasar ayana anjeun. Éta sababna anjeun kedah ngalakukeun sagala mungkin supaya konsumén milih anjeun. Kumaha anjeun ngahontal ieu? Anjeun kedah janten anu pangsaéna dina jasa, dina cara anjeun hubungan sareng klien sareng dina kagancangan jasa. Mustahil pikeun dihontal tanpa téknologi modéren sareng program akuntansi anyar anu ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun padamelan bisnis anjeun. Hatur nuhun kana perangkat lunak kami, anjeun salamina tiasa mopohokeun padamelan lambat, kasalahan staf sareng henteu sugema pelanggan! Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyandak léngkah anu penting (mésér sistem kami) sareng nyandak usaha anjeun ka tingkat salajengna. Upami anjeun sieun yén anjeun moal tiasa ngungkulan padamelan éta, kami tiasa mastikeun yén perusahaan kami nyayogikeun dukungan téknis anu hadé. Kami moal ngantunkeun anjeun dugi ka anjeun diajar pinuh kumaha ngagunakeun aplikasi! Grup dukungan kami teras-terasan ngahubungi. Teu aya masalah anu aranjeunna henteu tiasa direngsekeun, sabab padamel kami ahli anu hadé.