harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting produksi pepelakan sareng ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 447
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting produksi pepelakan sareng ternak

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Akunting produksi pepelakan sareng ternak
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Akunting produksi pepelakan sareng ternak. Bahkan nami prosedur anu penting pisan sareng diperyogikeun ieu sigana matak nyusahkeun sareng sesah pikeun jalma anu teu terlatih. Tangtosna, sapertos prosés anu sanés, éta tiasa dikuasai bahkan dikawasa sampurna. Tapi kamungkinan kasalahan sok tetep dina tingkat anu cukup luhur. Kumaha janten? Kumaha carana nyingkahan résiko anu ampir teu bisa dihindari, sareng ngajamin kasuksésan? Nyatana, sadayana lumayan saderhana. Pikeun pangendali produksi pepelakan sareng ternak tiasa diaksés sareng épéktip, alat akuntansi anu cocog kedah dianggo. Éta panginten aplikasi inpormasi sareng aplikasi khusus pikeun tatanén.

Software USU nawiskeun salah sahiji kamajuan pangsaéna di daérah ieu. Fungsionalitas anu kuat sareng fleksibel tina aplikasi akuntansi produk ngamungkinkeun anjeun neuleu ngatur kagiatan organisasi naon waé, janten pertanian, kebon petani, binih, atanapi tegalan unggas. Kapabilitas anu beragam gancang digabungkeun sareng produksi manajemén atanapi tatanén produksi. Léngkah munggaran di dieu nyaéta nyiptakeun basis data éksténsif anu ngempelkeun inpormasi anu sumebar ngeunaan karya anjeun. Masing-masing pangguna dibéré login sareng kata sandi pribadi nyalira pikeun lebet jaringan perusahaan. Ngan hiji jalma diidinan nganggo éta dina hiji waktu. Ogé, kapala perusahaan, salaku pangguna utama, diidinan bebas ngonpigurasi hak aksés pikeun padamel biasa. Pendekatan ieu pinuh menerkeun nyalira, sabab ngamungkinkeun anjeun mastikeun tingkat kaamanan inpormasi anu luhur.

Program pikeun akuntansi produksi pepelakan sareng ternak ngagambarkeun inpormasi anu mutahir ngeunaan kauangan organisasi, kagiatan sato, dinamika pangwangunan, sareng efektivitas tanaga. Dumasar kana inpormasi kauangan ieu, manajer organisasi ngarencanakeun anggaran kanggo kapayunna, milih jalur pangembangan anu pangsaéna, ngaleungitkeun kamungkinan kakirangan, sareng nyandak tindakan pikeun nyegah aranjeunna. Fungsi milarian kontékstual ngabantosan anjeun gancang mendakan entri anu dipikahoyong. Dina raraga ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun sababaraha hurup atanapi angka, sareng sistem sacara otomatis nembongkeun pertandingan anu tos aya. Sareng supados henteu aya catetan anu penting dina akuntansi pikeun produksi dina produksi pepelakan atanapi ternak ternak anu leungit, kami parantos nyayogikeun ayana panyimpenan. Éta nyimpen salinan dokumén cadangan tina basis data utama.

Platform sacara otomatis ngahasilkeun sajumlah ageung laporan manajemén bisnis. Anjeun henteu kedah nyobian deui nganalisis tabel anu teu aya tungtungna sareng ngirangan debit kana kiridit, anjeun tiasa aman ngandelkeun operasi mékanis kana aplikasi éléktronik. Dina waktos anu sasarengan, antarbeungeut saderhana intuitif bahkan pikeun pangguna anu paling teu ngalaman. Sareng rupa-rupa basa sareng desain dina jandéla damel bakal ngagumbirakeun pangguna anu lantip sareng ngajantenkeun rutinitas sadidinten langkung pikaresepeun. Ogé, program pikeun akuntansi produksi pepelakan sareng ternak tiasa ditambih ku fungsi anu menarik sareng mangpaat pikeun urutan individu. Salaku conto, tingkatkeun kamampuan manajemén anjeun sareng bibel pamimpin modéren. Anjeunna bakal ngajarkeun anjeun pikeun nganapigasi dunya ékonomi pasar sareng itungan rumit. Pilih Software USU sareng léngkahkeun ka arah kamajuan gancang. Basis data anu ageung ngumpulkeun sadayana potongan akuntansi. Di dieu anjeun tiasa mendakan hal anu paling penting. Pamasanganana tiasa hasil diintegrasikeun kana prakték patani petani, kebon, peternakan unggas, binih, klub anjing, sareng sajabana.

Program pikeun akuntansi produksi pepelakan sareng ternak ngagaduhan kamampuan anu réalistis anu diperyogikeun dina sadaya tahap padamelan anjeun. Program ieu ngitung nalika anjeun kedah ngagaleuh eupan salajengna, sareng barang mana anu kedah dipésér heula. Anjeun tiasa ngawangun diét masing-masing pikeun unggal sato, ogé ngawaskeun biaya sareng milih pilihan anu paling nguntungkeun. USU Software ngamungkinkeun anjeun ngadaptarkeun sapi, kuda, domba sareng domba, hayam, ucing sareng anjing, bahkan kelenci. Fungsionalitas saderhana sareng éfisién. Henteu aya kombinasi anu rumit, paréntah anu ditarik, sareng tinsel anu teu perlu.

Sadaya jinis manajemén sareng laporan kauangan sacara otomatis dihasilkeun di dieu, sahingga anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos dina rutinitas anu monoton.

Henteu meryogikeun katerampilan khusus atanapi latihan anu panjang. Cukup pikeun lalajo pidéo palatihan dina halaman wéb urang atanapi kéngingkeun naséhat ti spesialis terkemuka Perangkat Lunak USU. Aplikasi akuntansi pepelakan sareng ternak ngadukung sababaraha rupa format dokumén. Kirimkeun file anjeun langsung pikeun nyetak tanpa hariwang ngeunaan impor sareng nyalin. Ngatur motivasi staf langkung gampil ku asistén bisnis digital di ujung jari anjeun. Hayu urang tingali naon fungsionalitas USU Software sanésna kanggo palanggan na.

Diagnostik kontinyu bakal ngabantosan pikeun ngaidentipikasi padamel anu paling aktip sareng cekap ngaganjar rajinna. Ngaronjatkeun kagancangan réspon kana parobihan kabutuhan konsumén anu resep kana produk anjeun, sareng, hasilna, ngembangna basis pelanggan anu aya. Sajumlah tambahan anu pikaresepeun pikeun aplikasi inti. Kengingkeun langkung seueur kasempetan pikeun ngembangkeun diri sareng kamajuan. Versi bébas tina aplikasi éta sayogi dina bentuk vérsi démo pikeun saha waé anu tiasa diunduh. Gawéna salami dua minggu dina konfigurasi dasar Parangkat Lunak USU. Fungsi anu langkung pikaresepeun ngantosan anjeun dina pérsi lengkep program pikeun akuntansi produksi pepelakan sareng ternak.