harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 656
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Akuntansi pikeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak dilaksanakeun numutkeun bentuk standar dokuméntasi anu disahkeun. Dokuménna bénten sareng seueur bentukna, kedah diperhatoskeun. Dumasar kana dasarna, éntri dilakukeun dina daptar akuntansi. Dina perusahaan ageung modéren, dokumén sareng daptar ieu, kaseueuran, disimpen dina bentuk digital. Dina akuntansi biaya produk ternak, aya tilu kategori utami. Anu kahiji kalebet biaya produk ternak, produk ingon-ingon semi-réngsé, ngahasilkeun pakan, sareng bahan habis pakai, anu sapinuhna dianggo dina prosés produksi. Pangeluaran sapertos kitu kalebet kana prosedur akuntansi numutkeun sababaraha dokuméntasi, sareng tagihan. Kadua kalebet biaya instrumen padamelan, sapertos alat akuntansi, alat téknis, anu ditepikeun dina dokuméntasi akuntansi ogé. Sareng, pamustunganana, perusahaan ngalaksanakeun akuntansi sareng manajemén biaya padamelan numutkeun lambaran waktos, daptar gaji, sababaraha rupa pesenan kanggo karyawisata, sareng padamelan. Dokumén pikeun akuntansi sareng manajemén ngahasilkeun produk ternak kalebet jurnal hasil susu, turunan sasatoan, tindakan mindahkeun sato ka kelompok umur anu sanés, miang akibat tina pangperangan atanapi maot.

Tiasa waé di kebon leutik sadayana rékaman ieu tetep disimpen dina kertas. Nanging, pikeun komplek ternak ageung, dimana ternak jumlahna ratusan sato, garis mékanis pikeun perah sareng distribusi pakan, ngolah bahan baku, sareng produksi daging sareng produk susu dianggo, sistem kontrol komputer penting pisan pikeun aliran kerja anu teu kaganggu.

USU Software mangrupikeun produk unik anu nyumponan sadaya sarat pikeun program akuntansi hasil ternak anu paling épisién. Perusahaan ingon-ingon saukuran sareng spesialisasi, sapertos pabrik pembibitan, firma alit, peternakan ngagemuk, komplek produksi ageung, sareng sajabana tiasa sami, sareng suksés ngagunakeun program anu nyayogikeun akuntansi sakaligus pikeun sababaraha titik kontrol. Akuntansi pikeun biaya sareng hasil produk ternak tiasa dijaga duanana misah pikeun tiap unit, sapertos situs eksperimen, kawanan, lini produksi, sareng sajabana, sareng dina bentuk ringkesan kanggo perusahaan sacara gembleng. Antarbeungeut pangguna tina Software USU teratur sareng henteu nimbulkeun kasusah dina prosés ngawasaana. Sampel sareng témplat dokumén pikeun akuntansi ngeunaan biaya produksi sareng ngahasilkeun produk réngsé, bentuk akuntansi, sareng tabel dikembangkeun ku désainer propésional.

Spreadsheet anu tiasa diprogram ngamungkinkeun anjeun ngadamel perkiraan biaya pikeun unggal jenis produk, sacara otomatis ngitung deui upami aya parobihan harga bahan baku, produk semi-réngsé, jst. Pesenan pikeun nyayogikeun katuangan, data ngeunaan ngahasilkeun produk tina jalur produksi, laporan ngeunaan saham gudang, sareng sajabana dikumpulkeun dina database anu terpusat tunggal. Ngagunakeun inpormasi statistik anu akumulasi, spesialis perusahaan tiasa ngitung tingkat konsumsi bahan baku, pakan, produk semi-réngsé, saldo saham, ngarencanakeun padamelan jasa pasokan sareng lini produk. Data ngahasilkeun ogé dianggo pikeun ngembangkeun sareng nyaluyukeun rencana produksi, ngarangkep pesenan sareng nganterkeun ka palanggan, jst. Alat akuntansi internal ngamungkinkeun manajemén kebon pikeun gancang nampi inpormasi ngeunaan kuitansi tunai, biaya anu mendesak, pakampungan kalayan pemasok sareng anggaran , dinamika panghasilan sareng pengeluaran dina waktos anu ditangtoskeun, jst.

Perangkat Lunak USU nyayogikeun kagiatan kagiatan akuntansi sadidinten sareng akuntansi di perusahaan sato, optimalisasi biaya, sareng pangirangan biaya operasional anu mangaruhan harga biaya, ningkatkeun kauntungan bisnis sacara gembleng. Akuntansi biaya sareng ngahasilkeun produk ternak dina kerangka Parangkat Lunak USU dilaksanakeun numutkeun bentuk dokumén anu disatujuan pikeun industri sareng saluyu sareng aturan akuntansi. Program ieu nyumponan sagala sarat tina undang-undang anu ngatur peternakan tinangtu, ogé standar IT modéren.

Setélan dilakukeun ngitung spésipik konsumén, norma internal, sareng prinsip perusahaan. Biaya anu teras-terasan dipertanggungjawabkeun sareng dipasang kana barang akuntansi sacara otomatis. Hasil tina produk réngsé kacatet unggal dinten numutkeun dokumén primér. Sajumlah titik kontrol dina program nyatakeun biaya sareng hasil produk ternak henteu mangaruhan épéktasi sistem.

Perkiraan biaya anu diitung sacara otomatis disetél pikeun tiap produk. Upami aya parobihan biaya bahan baku, produk semi-réngsé, pakan, sareng sajabana kusabab kanaékan harga jual, atanapi alesan sanés, itungan diitung deui ku program sacara mandiri. Bentuk internal ngitung biaya produksi nalika kaluar tina situs produksi. Pesenan pikeun produk ternak peternakan disimpen dina hiji database.

Operasi gudang dioptimalkeun kusabab integrasi sababaraha alat téknis, sapertos scanner kode bar, skala éléktronik, terminal kumpulan data, sareng sajabana, anu mastikeun penanganan kargo gancang, kontrol asup ati-ati, inventaris saldo online, manajemén omset inventaris anu ngirangan panyimpenan biaya sareng karusakan tina barang kadaluwarsa, unggah laporan ngeunaan kasaimbangan ayeuna pikeun tanggal anu ditangtoskeun. Otomatisasi prosés bisnis sareng akuntansi ngamungkinkeun anjeun sacara épéktip pikeun ngarencanakeun padamelan produksi sareng jasa produksi, nangtoskeun tingkat konsumsi bahan baku, pakan, sareng bahan, ngatur pesenan sareng ngembangkeun rute transportasi anu optimal nalika produk dikirimkeun ka konsumén.

Formasi sareng nyetak dokumén standar, lembar biaya, jurnal kaluar, bentuk pesen, faktur, sareng sajabana dilaksanakeun ku sistem sacara otomatis. Penjadwal internal nyayogikeun kamampuan pikeun program parameter sareng istilah pikeun nyiapkeun laporan analitis nyetél frékuénsi cadangan, sareng sajabana alat-alat akuntansi mastikeun resi laporan operasional dina panarimaan pembayaran, padumukan sareng pemasok, pembayaran kana anggaran, nyerat- kaluar tina biaya ayeuna, jsb.