harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi pikeun manuk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 89
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun manuk

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



akuntansi pikeun manuk
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Unggal tegalan manuk modéren kedah, tanpa gagal, nyimpen rékaman manuk na, anu mimiti, mangaruhan akuntansi, sabab ku cara ieu bakal langkung gampang narik kasimpulan ngeunaan kameunangan perusahaan sacara gembleng. Akuntansi manuk tiasa diatur ku sababaraha cara, sababaraha organisasi tetep nganggo jurnal akuntansi kertas salaku dasar pikeun perhitungan akuntansi, anu karyawan peternakan manuk sacara manual ngadaptarkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun sareng ngajaga tabel khusus. Nanging, cara ngatur pangaturan anu sanés tiasa dipilih, anu dina padamelan hiji jalma aranjeunna bakal ngagentos parangkat lunak pikeun otomatisasi. Éta ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun sadaya fungsi unggal dinten anu sami sababaraha kali langkung gancang sareng langkung saé.

Pikeun ngamimitian, akuntansi manuk nunjukkeun kontrol tina seueur operasi produksi, anu kedah dirékam dina waktosna, sareng inpormasi anu ditampi kedah diolah gancang. Jalma anu salawasna gumantung kana kaayaan éksternal sareng faktor luar, sapertos beban kerja, henteu tiasa nyayogikeun kualitas akuntansi anu dijamin sareng stabil. Kusabab katergantunganana, inpormasi anu dilebetkeun kana spreadsheets pikeun akuntansi pikeun manuk tiasa didistorsi, dilebetkeun sacara teu lami, atanapi padamel na tiasa leres-leres lieur sareng henteu ngalebetkeun data anu diperyogikeun. Ku ngagunakeun aplikasi komputer, anjeun ngaminimalkeun sadayana résiko ieu, sabab kecerdasan buatan parangkat lunak dianggo tanpa gangguan sareng kasalahan, henteu paduli faktor anu didaptarkeun di luhur.

Kalayan pendekatan ieu pikeun bisnis, anjeun dijamin akuntansi manuk anu bersih sareng transparan, ngajaga, tuang, sareng produksi. Éta ogé diperhatoskeun yén panggunaan program komputer pikeun ngatur kagiatan manuk ngabantosan sacara total mindahkeun akuntansi kana pesawat digital, anu lumangsung kusabab alat komputer di tempat padamel, anu teu tiasa dihindari nalika otomatis. Salaku tambahan kana komputer, padamel kebon manuk kedah tiasa ngagunakeun alat anu béda-béda disingkronkeun sareng parangkat lunak dina produksi. Kanggo kaseueuran industri, éta dipaké pikeun ngendalikeun gudang tempat pakan manuk sareng produk manuk disimpen. Palaksanaan akuntansi digital ngagaduhan kaunggulan, nalika ditiliti dina detil anu janten jelas yén sapertos pendekatan ka manajemén hiji-hijina anu leres. Data digital tiasa disimpen dina basis data pamasangan sistem pikeun waktos anu lami bari tetep gampang diakses pikeun anggota staf, janten upami aya kaayaan anu tiasa dipertikaikeun, anjeun tiasa sacara gampang ngajawabna ku basis bukti anu éksténsif. Salaku tambahan, nyimpen inpormasi dina aplikasi otomatis pikeun akuntansi manuk ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mastikeun kasalametan sareng karusiahan, sabab henteu ngan ukur parangkat lunak modéren gaduh sistem panyalindungan multi-tahap, tapi anjeun ogé tiasa ngonpigurasikeun aksés ka aranjeunna pikeun unggal pangguna nyalira. Upami anjeun parantos mutuskeun mutuskeun mindahkeun bisnis anjeun kana kontrol otomatis, maka léngkah salajengna pikeun anjeun bakal janten pilihan parangkat lunak anu optimal, anu seueur pisan ayeuna-ayeuna.

Vérsi anu hadé pikeun aplikasi komputer pikeun ngajadikeun otomatis naon waé aktipitas mangrupikeun produk anu unik tina pamekar terkenal anu parantos mangtaun-taun pangalaman, perusahaan pamekaran Perangkat Lunak USU. Disebat Software USU sareng parantos aya di pasar téknologi langkung ti 8 taun. Aplikasi na saé pikeun ngitung manuk sareng ngendalikeun aspék sanés kagiatan produksi di kebon manuk. Kalayan bantosanna, anjeun tiasa sacara gampil ngendalikeun tanaga, itungan sareng itungan gajih, gerakan kauangan, panyimpenan, sareng sistem panyimpenan pakan, ogé sababaraha produk, ngembangkeun arah CRM, sareng seueur deui. Salaku tambahan, konfigurasi Perangkat Lunak USU pikeun akuntansi manuk sanés mangrupikeun hiji-hijina ciri éta, sabab pabrik ngahasilkeun langkung ti dua puluh rupa konfigurasi program diantarana, dikembangkeun khusus pikeun manajemén otomatis sababaraha séktor bisnis. Parangkat lunak komputer anu dilisensikeun sacara resmi gampang pisan dianggo sareng dipasang. Éta tiasa dilakukeun nalika linggih di kantor, tanpa kedah angkat ka mana waé, sabab programer kami tiasa dianggo jarak jauh sareng tiasa ngonpigurasikeun parangkat lunak bahkan dina jarak anu jauh, anu ngan ukur kedah nyayogikeun komputer sareng nyayogikeun sambungan Internet. Hal ieu méré spesialis USU Software pikeun kaunggulan anu hadé kusabab ku cara ieu aranjeunna tiasa kerjasama sareng sababaraha perusahaan di panjuru dunya tanpa aya halangan. Desain anu tiasa diaksés tina interface program ngamungkinkeun anjeun ngamimitian damel di dinya tanpa persiapan atanapi latihan, janten padamel anu ngagaduhan kualifikasi tiasa nganggo Software USU. Hebatna, bahkan menu tina program multitasking ieu ngan ukur aya tilu bagian, sapertos 'Laporan', 'Modul sareng Rujukan. Di masing-masing sahijina, sababaraha lalanggan deui parantos dipidangkeun anu ngabantosan ngalaksanakeun kagiatan akuntansi langkung jéntré. Sadaya operasi anu lumangsung diperyogikeun pikeun nerapkeun akuntansi manuk kacatet dina bagian Modul, dimana aya kendali kana unggal nami atanapi poko dina bentuk nyiptakeun rékaman éléktronik khusus atanapi tabel. Ku nyalira, bagian ieu tiasa disayogikeun salaku spreadsheet akuntansi multi fungsi pikeun akuntansi manuk, parameter na diluyukeun sareng kabutuhan unggal pangguna. Aranjeunna tiasa ngalebetkeun inpormasi naon waé ngeunaan sadaya operasi produksi anu lumangsung, ngalacak status urusan ayeuna. Supados akuntansi leres-leres dijaga sacara otomatis, sateuacan ngamimitian damel di Software USU, kedah nyéépkeun waktos kanggo ngeusian bagian 'Rujukan', anu intina ngawangun struktur nominal perusahaan éta nyalira. Di dieu anjeun tiasa nambihan témplat anu dikembangkeun pikeun dokuméntasi internal anjeun; daptar pagawé, manuk, pakan, pangobatan; jadwal shift pagawé; jadwal dahar manuk sareng sagala rupa kagiatan sato, jst.

Sarua, anu penting dina pamasangan parangkat lunak pikeun akuntansi manuk nyaéta bagian Modul, anu tanggel waler pikeun fungsi analitis dina kagiatan produksi. Hatur nuhun kana fungsina, anjeun tiasa gancang sareng éfisién, sareng anu paling penting, nganalisis sacara rinci sagala aspek anu anjeun resep, nyusun statistik dumasar kana analisis sareng nunjukkeunana pikeun kajelasan dina bentuk anu dipikahoyong, sapertos spreadsheets, diagram, grafik, diagram . Ogé di blok ieu, dimungkinkeun pikeun sacara otomatis ngahasilkeun sareng nyiapkeun laporan kauangan sareng akuntansi, anu ngagaduhan peran konci dina akuntansi. Henteu ngan ukur tiasa disusun ku program nyalira, tapi éta ogé bakal dikirim ka anjeun ku e-mail dina waktos anu pas. Kalayan seueur alat anu aya gunana pikeun gudang senjata, Software USU kedah janten asistén anu peryogi pisan pikeun manajer atanapi juragan mana waé.

Kasimpulanana, kuring hoyong nyarios yén aplikasi otomatis kami pikeun akuntansi manuk henteu ngan ukur ngagaduhan fungsionalitas anu lega sareng konfigurasi saderhana tapi ogé harga anu cukup demokratis pikeun palaksanaan; sistem pakampungan pangembang USU henteu nunjukkeun panggunaan biaya langganan, ku alatan éta, panggunaan parangkat lunak salami sapanjang waktos leres-leres gratis.

Dina Perangkat Lunak USU, karya sareng manuk sareng panyawatana dilaksanakeun teras-terasan, kumargi anjeun tiasa sering ningali operasi anu dipidangkeun sadinten dina basis data na. Nalika damel sareng méja, anjeun tiasa ngarobih parameterna ku cara anjeun nyalira, ku ngarobih jumlah jajar sareng sél, ngahapus atanapi silih gentos, milah eusi inpormasi dina kolom dina urutan naék atanapi turun. Hatur nuhun kana otomatis nyiptakeun laporan kauangan, anjeun dijamin nyiapkeun sareng ngalebetkeunana dina waktos sareng henteu aya kasalahan. Dina spreadsheet akuntansi, nalika ngeusianana, dimungkinkeun pikeun nganggo basa naon waé anu aya pikeun pamahaman anjeun, nalika mésér versi internasional parangkat lunak komputer. Kanggo merenahkeun feed akuntansi pikeun konténna dina aplikasi, anjeun tiasa nyiptakeun sajumlah gudang.

Manajemén bisnis éléktronik dina Perangkat Lunak USU ngamungkinkeun anjeun nampi inpormasi anu paling akurat, bisa dipercaya, sareng diénggalan pikeun akuntansi sepanjang waktos. Éta bakal langkung gampang pikeun ngontrol tindakan Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun manuk upami anjeun nganggo glider tugas diwangun kana aplikasi. Biaya produk anu dihasilkeun di kebon manuk diitung ku program sacara otomatis, dumasar kana data biaya anu aya, anu merenah pisan pikeun akuntansi. Dina spreadsheets, sistem tiasa ngandung henteu ngan ukur inpormasi ngeunaan manuk, turunanana sareng produkna, tapi ogé basis klien perusahaan. Ku nyiptakeun basis data klien, parangkat lunak ngahasilkeun kartu pribadi pikeun masing-masing, dimana éta ngalebetkeun sadaya inpormasi anu disayogikeun dina jalma ieu. Anjeun tiasa ngembangkeun témplat anu bakal anjeun anggo pikeun ngawangun aliran dokumén dina organisasi nyalira atanapi nyandak conto anu diatur ku nagara.

Parameter tabel dina 'Modul' ngan ukur tiasa dirobih ku pangguna anu atos nampi kakuatan sareng aksés anu sami ti pangatur. Manajemén kebon manuk tiasa ngatur kasadiaan file rahasia databés éléktronik, gumantung kana kawenangan karyawan khusus. Gawe di USU Software merenah pisan pikeun kagiatan gabungan tina sababaraha unit anu nyambung ku jaringan lokal atanapi Internét. Hatur nuhun kana fitur nyadangkeun data akuntansi, kalebet spreadsheet manajemén manuk, program kami ngamungkinkeun anjeun nyimpen inpormasi salami lami.