harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi sareng analisis produksi ingon-ingon
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 423
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi sareng analisis produksi ingon-ingon

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



Akuntansi sareng analisis produksi ingon-ingon
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Upami anjeun kedah ningkatkeun kualitas akuntansi sareng analisis produksi ternak, unduh sareng pasang solusi kompléks ti tim pangembangan Software USU. USU Software siap nyayogikeun anjeun parangkat lunak kualitas luhur sareng sakaligus hargana mahal pisan. Salaku tambahan, kisaran jasa kami nalika mésér lisénsi pikeun parangkat lunak pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak ogé kalebet kursus latihan pondok sareng bantosan dina ngoperasikeun produk anu anjeun mésér. Ieu kaayaan anu ngiringan pisan, anu hartosna éta pantes dilakukeun pikeun milih akuntansi sareng analisis perangkat lunak produksi ternak urang.

Akuntansi sareng analisa produksi ternak dilakukeun sacara sampurna upami anjeun ngahubungi tim programer kami. Kami bakal nyayogikeun anjeun sistem analisis anu ngumpulkeun sareng ngolah inpormasi ngeunaan produksi ternak, sareng akuntansi na, teras, inpormasi ieu bakal disayogikeun pikeun anggota staf anu ngagaduhan hak aksés anu cocog pikeun sistem.

Dina parangkat lunak kami pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak, aya pilihan pikeun ngabagi tugas ku tingkat pangakuan. Salaku conto, upami spesialis biasa ngalaksanakeun tindakanana dina program, aranjeunna bakal tiasa beroperasi ukur sareng sakumpulan inpormasi anu kawates anu aranjeunna ngagaduhan aksés. Sakumpulan inpormasi ieu dugi ka rangkay data anu kedah dipasihkeun ku hiji jalma nalika prosés produksi. Ukuran akuntansi ternak sapertos kitu ngamungkinkeun anjeun gancang janten pamimpin di pasar, janten pengusaha paling suksés.

Anjeun bakal tiasa kéngingkeun negepkeun pasar pasar anu paling ditarima, ngagentoskeun sadayana pesaing sareng ngahasilkeun tingkat kauntungan anu luhur dina jangka panjang. Dina akuntansi sareng analisa produksi produksi ternak, perusahaan anjeun kedah janten pamimpin kusabab kanyataan yén tingkat kasadaran jalma-jalma anu tanggung jawab bakal tiasa dimaksimalkeun. Maka, kaputusan manajemén kedah dilakukeun dina tingkat kualitas anu pas. Salaku tambahan, panggunaan komplek kami ngamungkinkeun pikeun diajar rupa-rupa laporan.

Parangkat lunak ngahasilkeun laporan kuartalan atanapi dokuméntasi sanés. Anjeun ngan ukur bakal kedah wawuh ka inpormasi anu disayogikeun pikeun narik kasimpulan. Upami anjeun kalibet dina akuntansi sareng analisis produksi ternak, anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa komplek kami. Parangkat lunak ieu minuhan kriteria kualitas anu paling ketat. Salaku tambahan, kami ngeusi harga anu lumayan pikeun kompleks anu dirancang sapertos kitu.

Anjeun tiasa ngamangpaatkeun grafik canggih sareng bagan tina jinis pangénggalna. Anggoanana ngamungkinkeun anjeun gancang diajar inpormasi anu disayogikeun tina alam ayeuna. Dina bagan, anjeun tiasa nganonaktifkeun dahan masing-masing, sareng pikeun bagan, anjeun tiasa mareuman bagéan. Ukuran sapertos kitu ngamungkinkeun anjeun diajar ngalaporkeun anu aya kalayan paling rinci. Produksi ingon-ingon kedah di handapeun pengawasan anu dipercaya, sareng anjeun bakal tiasa masihan pentingna pikeun ternak ternak.

Upami anjeun kalibet dina produksi produksi susu, kompleks kami pikeun akuntansi sareng analisis bakal janten alat anu paling cocog. Hatur nuhun kana jurnal digital canggih ti Software USU, anjeun bakal tiasa ngekspor laporan. Operasi ieu tiasa dilakukeun ngagunakeun kasempetan pikeun ngaoperasikeun layanan awan. Inpormasi anu diperyogikeun bakal disimpen dina média jarak jauh, anu hartosna éta moal nyandak teuing rohangan dina hard disk komputer pribadi

Kami mayar pentingna pikeun produksi dina ternak sato, ku sabab éta, kami parantos nyiptakeun kompleks khusus pikeun analisa prosés produksi. Upami anjeun dina bisnis produksi, akuntansi kedah dilaksanakeun kalayan sampurna. Pasang produk kompléks kami dina komputer pribadi anjeun sareng ulah ngalaman kasusah ku kontrol padamelan kantor. Anjeun tiasa tiasa berinteraksi sareng utilitas printer. Kalayan bantosan mini-program ieu, anjeun tiasa nyetak sababaraha dokumén sareng gambar anu diperyogikeun. Sanajan anjeun damel sareng peta dunya, anjeun ogé tiasa nyetak éta, ngajaga sadaya lokasi anu dicirian sareng elemen sanés dina gambar.

Dina produksi, anjeun bakal janten kalungguhan, sareng anjeun bakal kalibet dina akuntansi produksi sato kalayan kompeten. Produksi tiasa dikontrol leres, sareng analisis sadaya prosés anu kajantenan dina perusahaan bakal dieksekusi kalayan sampurna. Pikeun tujuan ieu, anjeun ngan ukur kedah nganggo jasa Perangkat Lunak USU, situs kami sacara signifikan ngaleungitkeun ampir sadaya analog anu dikenal dina hal harga sareng kualitas.

Ku mésér parangkat lunak, anjeun tiasa kéngingkeun program anu kualitas luhur anu ngabantosan anjeun gancang napigasi dina sagala jinis padamelan kantor. Ngalaksanakeun akuntansi sareng analisis sadaya prosés anu kajantenan dina perusahaan nganggo alat otomatis. Ku ngagunakeun solusi lengkep kami, anjeun bakal tiasa ngarekam jeung nganalisis kontrol produksi tanpa kasusah. Sagala rupa-rupa bahan inpormasi bakal aya dina panangan jalma-jalma anu ngagaduhan kawenangan pikeun ngolahna. Anjeun bakal ngagaduhan alat analisa ternak anu paling kuat pikeun diajar laporan lengkep. Salajengna, parangkat lunak ieu gaduh téknologi paling canggih pikeun ngawangun pelaporan anu paling cekap. Hatur nuhun kana program canggih kami pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak, perusahaan anjeun kedah tiasa mingpin pasar. Bakal aya kasempetan pikeun gelut dina istilah anu sami sareng lawan.

Kusabab kasadiaan inpormasi anu mutakhir sareng alokasi sumber daya anu kompeten, anjeun bakal tiasa ngawangun kabijakan bisnis anu leres.

Pamasangan komplek kami pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak mangrupikeun prosés anu dilaksanakeun kalayan bantosan spesialis USU Software. Nalika mésér lisénsi pikeun jinis parangkat lunak ieu, anjeun tiasa ngandelkeun bantosan téknis komprehensif ti tim Parangkat Lunak USU.

Kami moal ngan ukur nyayogikeun anjeun kursus latihan pondok tapi ogé ngabantosan anjeun masang program akuntansi sareng analisis ternak dina komputer pribadi.

Kalayan bantosan anggota tim kami, konfigurasi anu diperyogikeun parantos disiapkeun, ogé parameter awal dilebetkeun kana mémori PC. Anjeun bakal tiasa nungkulan akuntansi sareng analisis produksi tanpa kasusah sabab kecerdasan buatan bakal ngalaksanakeun bantosan anu diperyogikeun. Gawe sareng peta dunya pikeun ngalacak sagala rupa pesenan. Éta tiasa dimungkinkeun pikeun nandaan statusna sareng dianggo sareng indikator inpormasi ieu. Anjeun oge tiasa ngaunduh versi uji coba gratis kompléks manajemén ternak urang, anu khusus didesain pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak. Édisi démo disayogikeun gratis, tapi henteu dimaksad ku cara naon waé pikeun panggunaan komérsial.

Anjeun tiasa sacara mandiri sareng pinuh ngabiasakeun diri ku antarmuka sareng eusi fungsi tina parangkat lunak ieu. Nganggo kaputusan manajerial ngeunaan naha anjeun peryogi parangkat lunak ieu atanapi naha anjeun kedah nolak mésér éta sadayana bakal aya dina panangan anjeun. Upami anjeun mutuskeun masang vérsi anu dilisensikeun tina aplikasi canggih pikeun akuntansi sareng analisis produksi ternak, anjeun tiasa damel babarengan sareng basis klien. Anjeun bakal gaduh kasempetan anu hadé pikeun sok ngajawab patarosan konsumén anjeun sareng ngalaksanakeun keluhan dina koordinasi sareng inpormasi anu disimpen dina hard drive komputer pribadi anjeun.