harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. accountig pikeun patani
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 15
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

accountig pikeun patani

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



accountig pikeun patani
Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Akuntansi pikeun patani kedah dilaksanakeun leres sareng kompeten. Dina raraga ngahontal hasil anu signifikan dina prosés sapertos kitu, anjeun kedah install software anu cocog pikeun tujuan anu ditunjuk. Anggo jasa tim profesional programer ti perusahaan pangembangan Software USU. Parangkat lunak kami nungtun anjeun ngalangkungan akuntansi patani sapi kalayan leres. Program éta moal ngalakukeun kasalahan nalika prosés kantor kusabab kanyataan yén éta berinteraksi sareng inpormasi nganggo metode otomatis.

Cara komputer pikeun berinteraksi sareng aliran inpormasi mangrupikeun ciri tina sadaya aplikasi anu tim kami dileupaskeun pikeun pangguna kami. Anjeun tiasa ngalaksanakeun akuntansi manajemén di kebon tanpa cacat upami anjeun masang aplikasi kami dina komputer pribadi perusahaan anjeun. Aplikasi ieu nyepeng catetan pasar pikeun pagelaran sareng optimasi. Hatur nuhun kana operasina, anjeun bakal tiasa kéngingkeun kaunggulan anu serius dina kompetitif pasar tani. Teu aya anu saingan anu ngan saukur tiasa ngalawan naon waé pikeun perusahaan anu ngoperasikeun aplikasi akuntansi pertanian anu maju.

Produk komprehensif kami ngabantosan anjeun pikeun ngirangan seueur kauntungan anu leungit. Sareng, sakumaha anjeun terang, kauntungan anu leungit nyaéta panghasilan anu leungit. Janten, ku ngoperasikeun komplek kami pikeun akuntansi pikeun patani, anjeun tiasa sacara radikal ningkatkeun tingkat kameunangan tina kagiatan perusahaan. Solusi akuntansi tegalan end-to-end kami mangrupikeun pamimpin pasar mutlak dina langkung ti ngan ukur optimasi. Program ieu disayogikeun kanggo harga murah catetan sareng, dina waktos anu sami, ngagaduhan eusi fungsina anu berkesan.

Upami anjeun kalibet dina akuntansi manajemén di kebon, anjeun ngan saukur henteu tiasa ngalakukeun tanpa kompleks adaptasi kami, aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun gancang ngajawab sababaraha masalah sareng gancang ngaréspon kaayaan bahaya anu muncul. Anjeun bakal tiasa nyingkahan kamajuan kritis dina bisnis patani anjeun ku ngagunakeun aplikasi propésional ieu. Patani bakal senang upami akuntansi dilaksanakeun nganggo program kami, kusabab kumaha éfisiénna.

Patani kedah fungsina sampurna upami perhatosan anu saé pikeun ngatur akuntansi patani. Parangkat lunak canggih kami bakal ngabantosan anjeun pikeun ngawaskeun kunjungan penting. Bewara tepat waktos dipidangkeun dina desktop operator anu tanggung jawab. Sumawona, sistem béwara saé ogé dioptimalkeun sareng henteu ngaganggu padamelan patani. Henteu ngan ukur béja didamel tembus, tapi ogé dikelompokeun sacara gampang dumasar kana jinisna supados henteu langkung ageung ruang damel.

Dina akuntansi manajemén, anjeun bakal mingpin, nyusul sadaya pesaing dina pasaran. Patani bakal dipasihan kabébasan tindakan, anu hartosna aranjeunna bakal tiasa nyanghareupan lawan anu paling kuat dina istilah anu sami. Anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun manajemén dina kebon dina tingkat kualitas anu pas upami anjeun masang solusi lengkep kami dina komputer pribadi.

Produk kompléks ieu pikeun berinteraksi sareng bahan inpormasi ngabalukarkeun pasar kusabab kanyataan yén ngagaduhan catetan optimalisasi tinggi. Anjeun bakal tiasa nyandak perusahaan ka posisi terkemuka sareng nyayogikeun patani kaayaan kerja anu pangsaéna. Jaga akuntansi manajemén alur kerja dina tingkat kualitas anu pas, tanpa kaleungitan detail anu paling penting. Program responsif kami ngabantosan anjeun pikeun janten pamimpin ku dijaga dina jangka panjang sareng ku kolom Forbes anu leres. Barina ogé, perusahaan kedah tiasa ningkatkeun tingkat pendapatan panghasilan sacara signifikan, anu hartosna, ningkatkeun kaayaan pikeun kauangan perusahaan.

Upami anjeun ngalaksanakeun padamelan di ternak sapi, pasang perangkat lunak khusus ti tim, Software USU. Produk akuntansi patani kami masihan anjeun kamampuan nganalisis bisnis anjeun dina skala sadunya upami diperyogikeun. Pikeun ieu, interaksi sareng peta dunya disayogikeun, dimana lokasi anu saluyu ayeuna dicirian.

Komplek modéren pikeun akuntansi patani ti Software USU dimungkinkeun pikeun gancang ngatasi tugas produksi. Inok tegalan ternak sapi bakal dilakukeun tanpa cacat upami produk komprehensif urang dimaénkeun. Parangkat lunak ieu ngamungkinkeun pikeun nyirian lokasi naon waé dina peta, anu nyayogikeun tampilan inpormasi anu jelas. Upami anjeun masihan akuntansi manajemén éta parantos ditangtoskeun, pasang produk modéren pikeun patani sapi. Hatur nuhun kana solusi komprehensif ti Software USU, tegalan anjeun kedah tiasa mingpin pasar sareng henteu masihan pesaing kasempetan tunggal ngalawan anjeun. Anggo mesin pencari anu dirarancang kalayan hadé anu ngamungkinkeun anjeun mendakan inpormasi sanaos ngan sakedik inpormasi sayogi.

Aplikasi tina proyek USU Software ngarah pasar kusabab kanyataan yén éta ngagaduhan rékor optimasi tinggi sareng, dina waktos anu sasarengan, lumayan murah. Parangkat lunak akuntansi tani tina Software USU masihan anjeun kasempetan pikeun ngarancang rupa-rupa tugas produksi ku piktogram sareng elemen visualisasi sanés. Solusi terintegrasi modéren pikeun akuntansi patani ngabantosan anjeun gancang ngatur sajumlahing tugas bari teu kaleungitan sumber kauangan tina patani.

Ladang anjeun bakal fungsina tanpa cacat sareng data anu diperyogikeun bakal disimpen dina mémori komputer pribadi anjeun. Komo upami ngan ukur gaduh sambungan internét anu lemah, inpormasi tiasa disimpen dina komputer pribadi sareng dianggo pikeun tujuanana.

Produk akuntansi patani komprehensif USU Software sacara memberdayakeun anjeun janten pangusaha tersukses anu ngamanpaatkeun sumberdaya tunai sacara sampurna. Inok ngeunaan patani sapi sok dilakukeun leres, sareng usaha anjeun moal sono kana kauntungan. Ngalaksanakeun akuntansi manajemén pikeun patani sareng dina waktos anu sami ngalaksanakeun analisis kagiatan pariwara. Parangkat lunak urang pikeun peternakan sapi ngabantosan anjeun gancang ngatur tugas promosikeun logo perusahaan.

Logo dirina tiasa dianggo pikeun nyiptakeun gaya perusahaan anu ngahijina dina ngawangun jinis dokuméntasi. Nempatkeun logo dina bentuk latar tukang dina dokumén anu didamel bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngalaksanakeun kagiatan iklan. Kasadaran merek naék sacara dramatis, sareng ku éta, kapercayaan palanggan anjeun kana lembaga bakal ningkat. Parangkat lunak modéren pikeun akuntansi manajemén patani sapi ngamungkinkeun pikeun dianggo sareng sajumlah ageung pesenan, ngadistribusikaeun éta numutkeun statusna. Di perusahaan anjeun, kaayaan bakal naék upami komplek ti perusahaan kami ngabantosan anjeun dina ngalaksanakeun jajaran tugas anu penting. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun peta dunya pikeun nandaan unit struktural anjeun nyalira sareng lokasi lawanna.

Ngamangpaatkeun perangkat lunak akuntansi manajemén anu maju pikeun patani sapi maka anjeun moal tiasa kaleungitan paréntah anu paling penting. Ikon bakal hurung dina peta, anu ngalambangkeun kasép. Éta bakal tiasa nyandak ukuran dina waktos sareng ngalayanan nasabah anu parantos ngalamar gancang-gancang. Perusahaan anjeun tiasa mingpin pasar kusabab kanyataan yén kompleks kami nyayogikeun anjeun ngalaporkeun analitik sareng kompetén anu paling relevan.

Tim Parangkat Lunak USU nganggo téknologi paling canggih pikeun mastikeun yén laporanana mutahir sareng fungsina sacara sampurna. Produk komprehensif pikeun ngadaptar patani sapi mangrupikeun produk anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyukupan ngaréspon kajadian anu berpotensi bahaya. Tindakan manajemén di tegalan kalaksanakeun kalayan sampurna, anu hartosna anjeun bakal tiasa bersaing dina istilah anu sami sareng lawan anu paling suksés. Produk kompléks khusus, anu didamel khusus pikeun akuntansi manajemén patani sapi, ngabantosan anjeun nganggo fitur nyetak kartu profil khusus.

Anjeun bakal tiasa nganggo printer pikeun ngalebetkeun dokuméntasi kana kertas dina waktos rékaman.

Optimalkeun perusahaan anjeun sareng kagiatan spesialis kalayan bantuan pamekaran urang teras, tingkat penghasilan saluhur mungkin. Parangkat lunak ieu dilengkepan ménu utami anu dirancang kalayan saé. Éta ngagaduhan dasbor intuitif anu ngamungkinkeun anjeun ngajajah ngalaporkeun lengkep. Parangkat lunak akuntansi manajemén patani sapi kami mangrupikeun jalan kaluar anu paling mampu dina pasaran. Ladang fungsina sampurna kusabab sadaya padamel ukur tiasa berinteraksi sareng sakumpulan indikator inpormasi anu disayogikeun ku aplikasi pangembangan alur kerja adaptif.